Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 22:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2006. 18:52 

:shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2006. 14:40 

@Under A Funeral Moon:Hahaha,a vidim ti si kao upuceniji od njega u tu subkulturu zvanu skinheads :lol: Da jesi (k'o sto nisi),znao bi da skinsi koriste te izraze (zidov,cigan) u komunikaciji.A ovi nazi skinsi su ipak deo populacija (svih) skinsa,tako da nije nije tacno da ne koriste te izraze.
Dalje:po tvom opisu ("... jer "skinheadi" ne gaze ni JEVREJE (a ne zidove) ni ROME (a ne cigane) niti ikoga...") ispada da su oni neka mirna,povucena grupa dobrih i poslusnih djaka :D Jos malo pa ce ispasti da su vrlo slicni sa populacijom hipika - da sire poruke ljubavi,cveca i ostalog :lol: Joooooj,boze moj :lol:
I jos:" To rade NAZI idioti koji su osisani na celavo i sa izvornim SKINHEADIMA nemaju ama bas niceg izvornog..." - pa,imaju bar celavu glavu (kao zajednicku izvornu osobinu),tako da ti ni to ne stoji :wink:

Sve u svemu:ne nazivaj coveka idiotom,vec se potrudi da upgrade-ujes tvoj kvalitet razmisljanja :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2006. 15:06 

Lazo...molim te nemoj se spustati na taj nivo i ne pokusavaj mi prodati filozofiju "i jedni i drugi imaju celave glave pa imaju ista misljenja"...

Internet je majka...najveca enciklopedija. Istrazuj malo o skinskima, pa ce te i zacuditi da su prvi skinski recimo bili crnci ;)
Nazi skinsi su samo domaci izraz za nazi idiote...cesto ih poistovjecuju sa pravim i izvornim skinsima sto je potpuno pogresno. Svugdje u svijetu izraz za nazi-skinse je BONEHEADS (ukucaj i ovaj termin na googlu pa ces vidjeti sta ce ti reci). Na kraju krajeva BONEHEADSi su se pojavili tek kada je na scenu stupio bend SCREWDRIVER (ukucaj i njih na googlu pa vidi cime su se sve bavili jer mi se ne da sve to kucati).
Izvornim SKINHEADIMA su na pameti pivo, fudbal, pogo, dobra muzika i zajebancija, SKA, druzenje, rad i ponos sto pripadaju radnickoj klasi. I nikada nisu imali nikakve veze sa rasizmom, nacizmom ili bilo cime slicnim.

To za cigane i zidove...pun mi je k... vise raznoraznih segregacija, omalovazavanja i podjela po bilo kojem osnovu. Ako ti zivis u takvom jednoumnom okruzenju i imas te stavove, ne mora znaciti da ih svi imamo!

Za mene je svako ko siri bilo kakvu mrznju tog tipa potpuni IDIOT...toliko o mom upgradeu razmisljanja!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2006. 16:30 

Dobro, to da ti je Internet izvor znanja se moglo vidjeti jos na onim komentarima o bendovima haha. Znas li kako se brise dupe bez googlea?

Ove politicke kurcobolje nabij onom celavom znas vec gdje, jer beograd, a sad zapamti - ovoga nema na netu: hrani i obrazuje trecinu tvoje zemlje, makni se malo od monitora, mozda i progledas.

Nego, nesto si mi frustriran ovom temom i vidim pravo puno vremena trosis na stvari za koje tvrdis da te ne zanimaju i da su sranje.. Pa ti je moj prijateljski savjet da postedis ljude koji zive za ovaj fest svojih mahalskih komentara.

Salute.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2006. 17:04 

cotoha wrote:
Dobro, to da ti je Internet izvor znanja se moglo vidjeti jos na onim komentarima o bendovima haha. Znas li kako se brise dupe bez googlea?

Ove politicke kurcobolje nabij onom celavom znas vec gdje, jer beograd, a sad zapamti - ovoga nema na netu: hrani i obrazuje trecinu tvoje zemlje, makni se malo od monitora, mozda i progledas.

Nego, nesto si mi frustriran ovom temom i vidim pravo puno vremena trosis na stvari za koje tvrdis da te ne zanimaju i da su sranje.. Pa ti je moj prijateljski savjet da postedis ljude koji zive za ovaj fest svojih mahalskih komentara.

Salute.

Hahahahah....jel ono opet TVRDNJA u prvoj recenici! Sreca, pa je moj izvor znanja iz hiljada procitanih knjiga koje su me dovele do titule "diplomirani ekonomista", a uskoro i "magistar ekonomskih nauka" ;)

I sreca pa nisam u onoj ZADRTOJ trecini koju Beograd hrani jer vidim kako ih hrani pa su goli, bosi i neobrazovani, e to ti zapamti jer to tebi mediji serviraju, a ja gledam svaki dan ;)

I u pravu si, koji se k... zamaram sa papcima i nazi maloumnicima...imam pametnija posla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2006. 17:20 
Under A Funeral Moon wrote:
bla bla bla

Image

btw, ja sam ekonomski tehnicar 8)

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2006. 13:17 

Ispada da se ovde u skinse razumeju najvise ekonomski strucnjaci :lol:
To za cigane i zidove...pun mi je k... vise raznoraznih segregacija, omalovazavanja i podjela po bilo kojem osnovu. Ako ti zivis u takvom jednoumnom okruzenju i imas te stavove, ne mora znaciti da ih svi imamo!

Ej,pazi,ja ne koristim izraz 'zivdov/jesa',al' koristim izraz 'cigan' (ono,to je normalno) :) I ja se ne druzim sa skinsima,niti sam skins (naravno :lol: ),nit' me boli k..... za njih,a niti imam stavove k'o i oni (OK,i ja volim pivo vise nego 'leba da jedem - e,to mi je zajednicko sa njima :D ).

A ove likove iz Wolf's Hunger-a poznajem (picili smo fudbal zajedno,drinkovali ispred radnje,isli na svirke...) i OK su likovi.Tekstove pesama im ne znam (nisam obracao paznju na svirkama),al' kazem kao likovi su OK.I bezveze mi je tu sad da ih neko (ko ih ne poznaje) naziva idiotima :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2006. 23:34 

odlicni bendovi samo mi se wolfs hunger ne svidja,mislim muzika je ok al im je ideologija sranje,jebes politiku u metalu...........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 00:30 

cotoha wrote:
VARVARSKE SLOVENSKE HORDE PONOVO GAZE!!!

U pravu si,jebote...ne može se čovjek više ni okrenuti a da ne vidi tri Merkatora...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 01:04 

Hahahahah....jel ono opet TVRDNJA u prvoj recenici! Sreca, pa je moj izvor znanja iz hiljada procitanih knjiga koje su me dovele do titule "diplomirani ekonomista", a uskoro i "magistar ekonomskih nauka" ;)

malo OT, al ovo mi fakat nesto interesantno... pretpostavimo, nako realno, da jednu knjigu procitas za tri dana... to ce rec otprilike 100 knjiga godisnje, pod jos jednom pretpostavkom da manje-vise svo svoje vrijeme provodis citajuci, hraneci se i spavajuci.
znaci, nako realno je ocekivati da se hiljadu knjiga procita za 10 godina, a ti rece da si barem dvije hiljade sto je opet 20 godina studiranja?!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 13:56 
Moderator

Demonologist wrote:
cotoha wrote:

U pravu si,jebote...ne može se čovjek više ni okrenuti a da ne vidi tri Merkatora...

hahaha, zajebo si se, ne Slovenske horde, nego Slavenske horde...dakle, ne možeš se ni okrenuti, a da ne vidiš osam Robot Komerca.

Originalne skinjare nemaju nikakve veze sa nacizmom. Vezani su za ska kulturu, da ne pričam dalje...samo idiot koji je pogledao Romper Stompera previše puta na Pinku može reći nešto tako...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 15:16 

Khasma wrote:

malo OT, al ovo mi fakat nesto interesantno... pretpostavimo, nako realno, da jednu knjigu procitas za tri dana... to ce rec otprilike 100 knjiga godisnje, pod jos jednom pretpostavkom da manje-vise svo svoje vrijeme provodis citajuci, hraneci se i spavajuci.
znaci, nako realno je ocekivati da se hiljadu knjiga procita za 10 godina, a ti rece da si barem dvije hiljade sto je opet 20 godina studiranja?!?

nemam pojma o koncertu i popratnim pitanjima, no ja sam pročitao nekih 2000+ knjiga - nisam mogao izdržati da ne napomenem. sad nastavite :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 15:18 

e, da, i ovo: možda se u Srbiji riječ Židov smatra pogrdnim izrazom za pripadnika dotične rase/vjere/nacije, međutim ona je zapravo samo zapadna varijanta riječi Jevrej.

Židov=kroatizam
Jevrej=srborusizam

oboje znače isto :)

Last edited by Ravager on 30. 09. 2006. 15:38, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2006. 15:36 

ISK Sharan wrote:
Demonologist wrote:
cotoha wrote:

hahaha, zajebo si se, ne Slovenske horde, nego Slavenske horde...dakle, ne možeš se ni okrenuti, a da ne vidiš osam Robot Komerca.
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 10. 2006. 02:00 

Ja teme...ja diskusije...

Da se ne spustam u imbeciliju kad je vec moram vidjeti...otisao bih gledati Arkonu i Infernal War...a za The Stone se ne mora ni pricati. Inferno su meni vazda bili..."et 'nako". A sad o furkama...fashistima...ja se time ne opterecujem. Ko hoce da bude glup...bujrum...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2006. 20:45 

@Under A Funeral Moon
Da mi malo zajebemo ovu skin, nazi, 'vako-'nako pricu... Jel' ti mene castis pivom na Koldbrann-u or jok? Argumenti su (pa, kakvi-takvi) legli. Majka mu stara...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2006. 11:05 

+Abigail+ wrote:
Usput, da li iko zna ko ce biti vokal Stone.u? Cula sam da postoji mogucnost da ce lik iz Besomara uskociti. :/ Sranje zestoko...mada se ni Glad apsolutno nije pokazao u dobrom svjetlu ljetos.

Hocu natrag Nefasa. :(

Evo jedna vrlo dobra rasprava...naime slazem se abigail, Nefas je za mene bio The u The Stoneu...covjekov glas i pojava na stageu su bili as BM as it gets.

Cekam koldbrann/krv u bg-u pa da razgovaram s Kozeljnikom oko ovoga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2006. 10:31 

°°°ormus°°° wrote:
@Under A Funeral Moon
Da mi malo zajebemo ovu skin, nazi, 'vako-'nako pricu... Jel' ti mene castis pivom na Koldbrann-u or jok? Argumenti su (pa, kakvi-takvi) legli. Majka mu stara...

Hahahhah, ma nije bas da su it argumenti, ali imas pivu ;)

Samo nemoj da bude kao iz filma Rane : "eeej on mene zna, ja njega ne znam!" :) :) :) :) I da mi se piva o glavu odbije :)

Cugamo za 7 dana!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 10. 2006. 12:07 

Ha ha ha ha ha ha ha ha
Ne pucam haltove odavno (mislim, ta fora Rane, ovo-ono), malo se ostarilo da bi se to radilo. Doduse, djelimicna amnezija je sasvim moguca iz dva razloga:
1. Na koncerte, apriori, ne dolazim u strejt stanju
2. Nije bas da cu te prepoznati na prvu
No, snaci cemo se vec nekako.
Eh, odlicno, uz pivu mozemo malo vise o toj argumentaciji i generalno o ovoj ideoloskoj obojenosti muzike. Pokusacu ti argumentovati da slovenski narodi sa svojom izvornom paganskom varijantom imaju, itekako, veze sa nazi ideologijom koja se, takodjer, izvorno temelji na paganizmu.
E, sad, da li ce ti se piva o glavu odbiti ili ne...
Vidjecemo :wink:
'Aj, pozz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 10. 2006. 13:45 

Ti si dibidus totalni. Treba mu rascijepiti analni sfinkter donjom stranom flase.
Sta kog kurca pricas ti o paganskim legijama kad su takva zla i poganstva za tebe jebena utopija!? Tesko onome kome ti nesto argumentujes.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]