Hahahaha, to sam se i ja pito dok ga nisam vidio na slikama
Neg... Perishment odradio poso samo tako, jebiga dobro otpjevano, stari dobri thrash riffovi i sta jos trazit

bubnjaru je jedno 2-3 puta ispala palica, ali ostalo je bilo na nivou ostatka benda

one svoje pjesme sto su svirali mi zvuce dosta dobro iako ih prvi put cujem, malo su duze i nesto kompleksnije ali ne da je to lose

obrade su isto fino odsvirali, jedina zamjerka mozda..pa gdje nako osakatit master of puppets izbacivanjem onog sporog dijela?
Uglavnom, volio bi vidit da uskoro snime neki album ili demo barem jer imam osjecaj da bi se tek tad vidilo o kako dobrom bendu je rijec
Flatline...hm, neam pojma sta bend koji svira onu vrstu muzike radi na ovakvom koncertu

ne znam, mozda oni to sto sviraju rade dobro, ali mi se ne uklapaju u sliku ovog koncerta nikako..
Mad Goya isto nije po mom ukusu iako sam cuo samo prve jedno 3 pjesme, al generalno mi se ne svidja ideja da bilo ko svira nakon headlinera.. zar nije bolje pocet ranije s koncertom ili cak imat bend manje za predgrupu al da se sve zavrsi onim zbog cega su svi tu?
Tankard...hehehe, odlican koncert...ljudi su profesionalni svake sekunde, al opet tako lezerni i opusteni bas ko da sviraju na nekoj gidi.. Uglavnom zajebancija od pocetka do kraja

a onaj stomak je jedna od gadnijih stvari koje sam vidio
Al zvijezda veceri je ipak bio:
(skroz desno)

:lol: Car! hahahaha, kako sam mu se samo ismijo...jos kad mu dade da pjeva kad se nisam prosuo po podu

a imace jadan i nocne more od sharana
Mala 'zamjerka' mozda na raspored bendova, al sve u svemu dobar koncert skroz