Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 07. 2025. 12:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

ajd sad...
death metal (death/brutal/grind/gore) 17%  17%  [ 8 ]
black metal 6%  6%  [ 3 ]
melodic (death, black) 4%  4%  [ 2 ]
thrash 23%  23%  [ 11 ]
progressive 8%  8%  [ 4 ]
power 6%  6%  [ 3 ]
heavy 15%  15%  [ 7 ]
doom (sludge,funeral i sve ostalo...) 8%  8%  [ 4 ]
HC 8%  8%  [ 4 ]
pop rok, nu-sranje itd... 4%  4%  [ 2 ]
Total votes : 48
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2006. 20:03 

eulogy wrote:
Fakat ima puno toga, sto je bezze da pisem ovdje jer ne bi nikako odgovaralo uz anketu, koga zanima sta ja slusam nek posalje privatnu poruku.
Pozdrav svima :roll:

Vi ste doktorirali muziku, pa bi svako pominanje Vaseg ukusa ovdje nama poremetilo koncepciju? Uz duzno postovanje, za PM bi me samo zanimalo da mi je mama u pitanju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2006. 21:51 
Moderator

Po rezultatima ankete,izgleda da se doktoriralo na thrashu..većinom.:)Thrash on!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 01:56 

SYMPHONY wrote:
eulogy wrote:
Fakat ima puno toga, sto je bezze da pisem ovdje jer ne bi nikako odgovaralo uz anketu, koga zanima sta ja slusam nek posalje privatnu poruku.
Pozdrav svima :roll:

Vi ste doktorirali muziku, pa bi svako pominanje Vaseg ukusa ovdje nama poremetilo koncepciju? Uz duzno postovanje, za PM bi me samo zanimalo da mi je mama u pitanju.

ne, nisam doktorirala muziku.Mislim da ako slusas vec muziku ne trebas biti toliko ogranicen i reci, aha ja slusam punk, ili gotic recimo i to je to, ja to tako ne dozivljavam i ne zelim da se stavljam u tzv. kos sa metalcima, ili rockerima ili punkerima ili dziberima, svejedno, za mene je to oganicavanje.
Mislim da nema potrebe spominjati tvoju mamu,jer me to ne zanima.
No hard feelings!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 02:24 

ja mislim da vecina ovdje slusa raznovrsne stvari, samo mnogi nece da priznaju ili misle da ce srusiti svoj svijet ako realiziraju da im se svidjaju i neke druge stvari..... evo ja slusam death/thrash/speed/progressive/heavy i neo-classical metal. uz to slusam i jazz i jazz-fusion, pa nekad i stvari poput depeche mode-a ili new ordera, joy division-a... jebiga, ako slusas samo jedno te isto, to ce ti se jednom ogaditi i postat ces dziberas :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 02:42 

ja slusam punka,grungea, metala i jos nekih stvari koje su "pederluci" i sta ja znam....zato i volim ovaj forum jer mogu zezati ogranicene ( iako ja rijetko kada koga direktno vrijedjam...ko se prepozna taj se i nadje uvredjen) "zle" likove koji slusaju samo metal i to black ili gore ili neki jos "zlijji" metal......nejma mi veceg ceifa.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2006. 16:15 

Niko ovdje nije govorio o sramoti slusanja jedne vrste muzike. Odmah tumacite kako vas se cefne i idete presiroko. Spomenula sam samo cinjenicu da se curi treba PM slati da napise svoj muzicki ukus, sto je smijesno. Nije magistarski da ne stane ovdje javno.

P.S. Mamu sam djevojsko spomenula samo simbolike radi, nemoj bukvalisat, nisam ni mislila da te moja mama zanima :lol: Al dobro... :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]