Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 12:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2006. 22:05 

haha nas manijaci hahah:D picke dobile svoju baklju u glavu;nikakav belaj nije bio; a svojim samo spomeni kino radnik i onu zastvau plavo-bijelu. inace danas su zbodena 2 momka iz ULFE-a jer su htjeli da zavrnu trans momku i to pred istokom.. momak kasnio na tekmu noso trans ovi ga pratili i krenuli da ga uzmu i fino noz i bodi:D dosle kornjace pred kraj tekme a momak vec zguzio sa stadiona:D

sarajevo je sampion grmi cijeli stadion...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2006. 22:23 

Dr.Larsen wrote:
Archangel, zasto mi pises kao da sam ja izvrsio neki udar na tebe? Ja nisam nigdje tvrdio da se bolje od tebe razumijem u Tifo-scenu niti cu to ikad, jer me Tifo-scena upravo ne zanima nesto posebno. U svemu imas pravo kada kazes da sam obicni covjek koji ponekad pogleda dobru tekmu, koji nekad ode na stadion i to je to. Ja nisam nikakav navijac, ja samo simpatiziram pojedine klubove kao i mnogi drugi. Ja imam skroz druge interese.

Ne napadam, jednostavno, hmm, zesce izlazem.. mislim, nije nista osobno, ali jednostavno je takva tematika, itekako me se tice i zanima pa moram se osvrnuti na to malo bucnije, da bolje skontas drugu perspektivu, i tijek rasprave je takav kakav jest..

Quote:
No, kada sam napiso da se pametniji ljudi stide kravala koje huligani cine u ime njihovog grada zasigurno nisam mislio na moraliste i ugledne gradjane. Za to ne moras biti moralist, jer moral ne postoji, postoji samo ono sto svako za sebe smatra da je moral. No, to nije tema.

Subjektivan dojam..
Siroka tema..
Generalizacije suprotnih gledista..
Mala je razlika izmedju 'pametnih ljudi' i 'huligana', no jedni ce se rijetko vidjeti i pokazati u pravom svjetlu kada su uistinu potrebni, no, to takodjer nije tema..

Quote:
Navijacka skupina mora podrzavati svoj team to zadnje minute umjesto obratiti paznju protivnickoj skupini. Ili biti tu kada klub propada zahvaljujuci nekim guzonjima i dodati im doznanja da ako su u upravi da to ne znaci da mogu raditi sta hoce.

A znam ja koji je zadatak navijacke skupine, ne brini.. :) doduse, to je ipak malo pojednostavljeno, to je samo jedna dimenzija navijacke skupine, kao brojnost primjerice, il kao gostovanje, to sve se mora zbrojiti (i jos dosta toga), i onda se dobije kompletan uvid u jednu grupu, njenu kvalitetu i zalaganje, kako za klub, kako za samu grupu..
Pobjeda na tribinama je takodjer nekima imperativ, ne nuzno, no mislim cuj, da za koga su tu ako ne za momcad primarno, i uvijek ce najvjerniji biti tu, ali bitan je faktor nadmetanje na tribinama, vrlo bitan..

Quote:
Ja znam da moj opis zvuci kao neki cliché, ali ja i ne govorim da kada se radi o fudbalu/nogometu znam nesto bolje od tebe.

Ja zivim Metal, a ne fudbal :)

Neki zive obadvoje..
Neki zive samo za to drugo.. dakle, reakcija je malo zesca cisto da shvatis malo bolje koliko nekim ljudima to znaci, i zasto tako reagiraju, i zasto ne mozes jednostavno hladno crno-bijelo analizirati ono u cemu nisi jer je u startu pogresno i cesto predrasudno, stereotipno.. e u tome je sustina..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2006. 22:28 

hot_blood wrote:
troglav - bosna 4:0 jbg, opustili se igraci previse

drina zvornik - bosna v 31:37

e evo malo skripara :) :)

*cut image*

Da se ne bi opustili dovoljno da ostaju drugoligasi.. :p

Je, kjut pic, neplanirana, al kad je vec zavrsena, sto da ne..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 11. 2006. 01:26 

mi smo prvoligasi hahahahah

e punkbeg nisu oni moji :) ja samo ovdee prenio sto se prica :) jbg manijaci tvrde da su vas nalupali, vi da ste manijake ne zna covjek s vama nikad :) :)

druga liga, u semizovcu igro rudar breza, bilo tnt.a oko 300, bilo belaja s policijom, pustili 3 psa na njih specijalci

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 11. 2006. 20:44 

ULTRAS MAGAZIN...bh tifo magazin
Na nekim trafikama ce se od danas (utorak) pojaviti u prodaji ovaj magazin, bar sam takvu informaciju dobio. Magazin ce kostat 4 KM, sadrzi 64 stranice u boji.
ev jedan clanak

http://img385.imageshack.us/my.php?imag ... 001gw2.jpg
http://img165.imageshack.us/my.php?imag ... 003hf7.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 11. 2006. 22:01 

e bas cu to vidjet sutra imal gdje u nas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 11. 2006. 22:08 

Uf..

Nista protiv ideje, al nesto takvo se vec dosta puta pokusavalo u puno razvijenijim, manje zadrtim i zadojenim sredinama i drzavama pa to VRLO rijetko zavrsi na zadovoljavajuci nacin posto ga obicni pisu nestrucni ljudi, vikend navijaci, razni placenici sa svojim vlastitim preferencijama i predrasudama, a sve to bez vlastitog iskustva o onome sto pisu i onima o kojima pisu, ne govoreci o nekoj novinarskoj objektivnosti, no, to je novinarstvo u BiH..

Uglavnom, sumnjam da ce me demantirati casopis, no dobro, tko zna,prelista se svakako bude li ga u blizini..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 11. 2006. 23:08 

ah ne znate ni vi doma šta ste- jal komunisti jal agresori:D
uzet svakako časpopis...
btw opet smo naguzili selju :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 11. 2006. 23:30 

punkbeg wrote:
ah ne znate ni vi doma šta ste- jal komunisti jal agresori:D
uzet svakako časpopis...
btw opet smo naguzili selju :lol:

al zato znamo sta ste vi 8)
btw likce otreso borca

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 11. 2006. 23:35 

joj da hocemo vas dobit u kupu... ili listicu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2006. 01:47 

horde danas trznuse poruku ne znam sad tacno kako je isla al u folu jebes derbi koji je namjesten to su izbacili dok su gubili kako je susret odmico i rezultat se mijenjo tako je lagano i povlacili :) :)

bosna v - gorazde 36:26 3 uzastopna, sad nam dolazi u subotu krivaja, mogla bi bit i 4 uzastopna :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2006. 02:39 

haha isla je parola jebes namjesteni derbi; a i ne znam ko je pratio tekmu al sam 100% siguran da nismo u prvom poluvremenu sve vrijeme prozivali igrace da bi ih pobijedili... na kraju nisu dosli na sjever da proslavimo- satro uvrijeđeni :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2006. 17:15 

punkbeg wrote:

znam...cast je doc na bilino 8) kitaru :lol:

Čelik je nadigrao, porazio i ponizio ekipu Borca, a "Crveno-plave" kao da je neko natjerao da izađu na teren i odigraju revanš-meč četvrtfinala Kupa BiH.
Gol odluke, nakon nekoliko propuštenih šansi, gosti su postigli u 57. minuti te, nakon 2:0 u prvom meču, već tada osigurali prolaz dalje.
Čelik je izveo kontranapad po lijevom krilu, lopta je potom stigla na suprotnu stranu do Mahmutovića, koji je prevario Samardžića te sjajnim udarcem sa petnaestak metara zatresao mrežu Banjalučana.
U 76. minuti Admir Ljevaković je silovitim udarcem pogodio prečku i izmamio aplauze s tribina.

Avaz

kitaru vidi kako bilino blista...ispod, na slici :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2006. 18:16 

Trans "ni decembar a vec -16" sve govori.

Saraj'vo sampion... oooooooo....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2006. 21:13 

e taj je odlican bio, ismijo sam se pravo :) :)

vec doma gdje ti uze taj magazin, na trafici il ti je ko donio :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2006. 18:51 

nisam ga ja uzeo neg ima tema na robijasi.com forumu o magazinu i pise da ga ima po trafikama pa kontam odprilike gdje se mogo kupit metal hammer moze i ovaj magazin

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2006. 19:31 

za sve one koji se smatraju navijacima svog omiljenog kluba
http://www.youtube.com/watch?v=iBGVNzqxPlc
pogledajte koliko je grobara iz beograda raspalilo za ze pa HZ i TM i RA zajedno nikad ovdje nije bilo toliko a citava bih velicine nekog srednjeg grada u americi zato ne furajte se bezze nasa liga je kurac umjesto premier trebala bi se zvat fildzan liga i dzezva kup

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2006. 20:27 

e naso sam ga danas u sarajevu :) dobar, dobar :)
cak imaju dopisnika skripara :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2006. 21:06 

hahaha cuj skripara ko su ti? ;) ...majko mila dje ja zivim

kad bi arch bio dopisnik mislim da bi samo za njegove elaborate trebali izdavat poseban magazin

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2006. 05:55 

punkbeg wrote:

O ne bi vam to bas islo u prilog momaci, mi samo bolji mozemo biti u nastavku, s jos jacom momcadi, vi, mislim, ono.. pih.. :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]