Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 22:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 14:03 
Moderator

Ljudi, vidimo se na Vaderu. Ne znam odakle ta priča o bolesti vokala, sa Peterom je sve u redu. Dakle, spremite se za Blitzkrieg!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 14:27 

Evo polako se sprema torba i slusa This is the war :D ... Pa onda lagano na bus do Sarajeva... Uuu, jedva cekam! Vidimo se veceras na pravom derneku! Zivili...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 14:52 

Jos samo nekoliko sati...
Vidimo se ljudi!!!

Circling in the sky the demons now descends
To raise their slaughter of humans 'till its end
Final massacre of people on the Earth
Pain cracks their minds, everywhere is DEATH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 14:54 

liku je sinoc pukao glas doslovice 10 minuta prije izlaska na binu. skrpali su ga nekim lijekovima pa je na kraju otpjevao koncert koji je bio skoro pa otkazan... desava se, pogotovo nakon 70 dana turneje...do veceras ce biti ok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 15:03 

Ајде, још 7 сати :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 15:20 

Marginalac wrote:
Ne znam odakle ta priča o bolesti vokala, sa Peterom je sve u redu.

Kol'ko ja znam Peter je tezi bolesnik vec 30 i kusur godina... :lol:

"Samoubistvo u Sa klubu."
-Cistacica kluba, nakon sto je na podu vidila ogromnu hrpu kose pomijesane sa krvlju, znojem i pivom je ispustila neljudski krik, a nakon toga je otrcala u wc i oduzela si zivot. Ostavila je i posljednju poruku:"Ne cistila vam ja ono." Nacin na koji je si je uskratila postojanje je u najmanju ruku morbozan, jer je zubima raskidala vene na rukama. Vezano s ovim, moramo navesti da neki ispitanici tvrde da su se sinoc odvijala sejtanska posla u ovom sarajevskom lokalu.-

Hocu nesto slicno da procitam u Avazu sutra! :mrgreen:

Provedite se na koncertu, picke! :P

Helleluyah!!! (God is Dead)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 15:32 

yawnyawnyawn wrote:
liku je sinoc pukao glas doslovice 10 minuta prije izlaska na binu. skrpali su ga nekim lijekovima pa je na kraju otpjevao koncert koji je bio skoro pa otkazan... desava se, pogotovo nakon 70 dana turneje...do veceras ce biti ok...

I ja sam to čula sinoć,a ovi meni ne vjeruju...ccc :P :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 17:50 

kao prvo na koncert ce doci manje ljudi nego na Vuneny...........stvarno ne znam.........kako cete placati veder, jel od procenta ptrodaje karata ili ste im odmah dali pare, jer ako je od procenta..........................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 19:03 

jo ovih debila vise i maloumne price... ovo je da umres od smijeha... :lol: sta koga briga kako je placen bend... uhvatite se organizovanja pa onda pametujte...

haj vidimo se veceras \m/ ko ne dodje - magarac

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2006. 20:51 

Evo sta je Bobo (metalsound organizator) napisao u vezi Piotrovog glasa. Covjeku skidam kapu pod kakvim je uslovima pjevao sinoc u ZG.

----
Ok, ovaj put æu se oglasiti brzo da bi sprijeèio glasine koje su veæ juèer u sto verzija poèele kružiti, a bacaju krivo svjetlo na ljude koji to nièim nisu zaslužili. Dakle, juèerašnji tijek dana bio je toliko bez problema i savršen da sam samog sebe uhvatio u mislima da je ovo too good to be true i da se nešto mora dogoditi. I, naravno, dogodilo se. Pola sata prije nastupa pjevaè je ostao bez glasa. Doslovno i potpuno. Gotovo nikakav zvuk nije mogao ispustiti. Oèito je strahovit tempo turneje ostavio traga i u grlu mu se nakupilo "sve i svašta" i nikako to nije mogao iskašljati. Ono što sam ja na vlastite oèi gledao u backstage-u i naèine na koji je èovjek davao sve od sebe da ne otkaže koncert, granièi sa nemoguæim.Scenu kada je uzeo VILJUŠKU i išao je gurati u grlo bolje da ne preprièavam! Na žalost, pomaka na bolje nije bilo i bilo je gotovo sigurno da koncerta neæe biti. Ali on nije htio odustati i zato su me i zamolili da se obratim ljudima i zamolim za strpljenje. Nakon što je progutao sve moguæe lijekove i "lijekove" (koje ja niti u ludili ne bi uzeo u usta da mi ih da netko u stranoj zemlji) kao posljednju nadu, èovjek je sam donio odluku da želi probati otpjevati 2 pjesme i ako ne bude mogao, isprièati se ljudima i to je to. A mi smo veæ spremali novce za povrat na blagajni. Penjajuæi se na stage još uvijek nije imao gotovo nikakav glas! Otkuda je on izvukao ono što je izvukako nije jasno apsolutno nikome od nas koji su prisustvovali njegovoj agoniji. Ja i pišem sve ovo da javno izjavim DIVLJENJE ovom èovjeku koji je napravio apsolutno sve moguæe i nemoguæe da odradi koncert za vas. Vjerujte, da znate kako je to izgledalo u backstage-u, drugaèije bi gledali na ovaj bend. Ja zaista ne znam otkuda neke glasine da se radi o bahatim i umišljenim ljudima ali onaj koji ih širi se sigurno nije družio sa momcima koji sebe nazivaju Vader. Ovaj bend ne zaslužuje ništa nego najveæi moguæi respect. To se zove old school djevojèice i djeèaci. I najviše zbog njih bi vas molio da ne nasjedate o glupostima da se netko predozirao, da je nekoga hitna oživljavala i sliènim idiotarijama. Ovo nije bilo ništa drugo nego borba èovjeka da ne zajebe ljude, organizatore i sve ukljuèene u ovaj koncert. Stoga najmanje što ja mogu napraviti je da se potrudim da se zna prava istina. I da, još na kraju u autobusu on mene grli i zahvaljuje što sam im omoguæio koncert. A mislim ono...
Hvala svima koji su došli i nadam se da ste se usprkos svemu lijepo proveli.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 02:59 

meni je bilo odlicno ...nemam vise snage da pomjerim glavu....
vedar mi je nekako prekratko svirao ali eto bolesni su svi bili jebi ga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 03:08 

Sat vremena odlične svirke od Vader-a! Nemam šta reći više. Prije njih Amon Din svirao nešto malo (3 stvari valjda) i Toxic death koji po meni opet po ko zna koji put bio ubitačan!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 03:11 

malo organizacija, premjeshtanje Amon Din-a da sviraju prvi i kratko trajanje je malo usralo, al' et, to ne umanjuje dobrotu ovog koncerta \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 03:16 
Moderator

ma koncert je bio extra........ono slazem se sa shakhom oko organizacije....al meni je bilo predobro......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 04:16 
Administrator

dobar koncert...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 11:10 

fakat je bilo predobro, nisam mogao vjerovati da je onoliko raje doslo, fakat predobro...................drago mi je da pogrijesih :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 11:38 

r_faruk wrote:
fakat je bilo predobro, nisam mogao vjerovati da je onoliko raje doslo, fakat predobro...................drago mi je da pogrijesih :)

Nadam se da se salis.... Koliko to raje?!?!? Pa bilo je oko 200 ljudi, sto je za grad od 400 000 porazavajuce. Da ne spominjem da su pola od toga broja ljudi iz drugih gradova.

Nadam se samo da se Borisu isplatilo, jer ako ovako nastavimo slabo ce nam ko ubuduce doci.

Koncert...napisao sam svoje vidjenje na the Aebyss forumu, ne da mi se opet....sve u svemu odlican koncert, pogotovo me Toxic odusevio, a vokalu Vadera svaki RESPECT!!!! To je fakat "old school"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 11:45 

imal slika

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 13:10 

dassa wrote:
imal slika

ima :) samo cu ih danas nekad postaviti

a sto se tice koncerta - odlicno je bilo!
nisam veliki fan amon din-a al su momci razvalili samo tako!
sto se tice TD puno se ocekivalo od njih - a bomme dobilo i vise - odlican nastup :D

a za vejder - oohh ljudi deru na stage-u - svaka cast vocal-u jer mislim da je svako od nas pomislio da u trenutku mozda nece moci vise - al piter je nastavio :D odlican koncert!

sto se tice raje - i nije i jeste bilo - doslo je dovoljno al ne ocekivano...raja je bila za 10 / naravno uvijek ima izuzetaka koji potvrdjuju pravilo - ljudskoj gluposti nikad kraja :? /

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 13:31 
Moderator

Meni je bilo predobro, drago mi je da sam otišla na svirku, s obzirom da ih uopšte ne slušam.
Zvuk super, raja odlična, al' mi je žao što je maltene više došlo iz okolnih gradova nego odavde.
Što se tiče pjesma, skoro svaka mi se svidjela, fakat ljudi deru, pa je li zna iko od vas set-listu od sinoć?
Borise, svaka čast zaista!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]