Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2006. 22:32 

Defunctus wrote:
Pozdrav za Lejnu,drago mi je da smo se upoznali. :wink:

I meni također! :wink:
Nadam se da si našao Boru?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 00:34 

Svirka je bila extra..ali Vital Remains je bolje oprasio prosle godine barem meni..

P.S. veliki pozdrav za Lejnu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 00:56 

Ma sto reci nego extra!!! Svirka zasluzuje sve pohvale :D !!!
Malo mi je krivo sto sam zakasnio pa nisam vidio amon din, al sta bi sad!
Toxicdeath je bio fakat extra! Ovo mi je prvi put da ih gledam uzivo, i fakat su extra! Pravo ludilo su napravili!
Vader........ Ma extremno dobri :D ! Ljudi su ga sprzili samo tako! Zadovoljan sam savim pjesmama koje u svirali! Imao sam jedan malo neugodan let, al nema veze meni je bilo zakon!
Zivili!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 01:37 

Pozdrav...

E ljudi hvala na fenomenalnom doceku i podrshci jucer... Nigdje nismo tako dobro prvi put primljeni kao kod vas... Veliki pozdrav svima, Toxic Death ekipi, izvinjenje zbog malo loshijeg zvuka (nismo krivi jebiga, imali smo oko 5 minuta da se namestimo a raja vec ulazi u klub), chevapima ko Zelje i 'ladnom Sarajevskom...

Stay Metal
Respect!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 01:42 
Moderator

AmonDin wrote:
Pozdrav...

E ljudi hvala na fenomenalnom doceku i podrshci jucer... Nigdje nismo tako dobro prvi put primljeni kao kod vas... Veliki pozdrav svima, Toxic Death ekipi, izvinjenje zbog malo loshijeg zvuka (nismo krivi jebiga, imali smo oko 5 minuta da se namestimo a raja vec ulazi u klub), chevapima ko Zelje i 'ladnom Sarajevskom...

Stay Metal
Respect!!!

yo, bili ste najbolji ocam' 8)

ne fakat, imali ste dobar zvuk, meni je bio dobar (možda zato što sam svašta slušo :? ), ali ste imali dobar nastup, po meni dobar zvuk i bili ste dobri. i imate daleko najboljeg šofera :D

pozdrav ritam mašineriji, i naravno vama ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 02:31 

Dobar koncert!
Amon Din me odusevio. Prvi put da ih uzivo slusam.
Toxic Death standardno dobar (mada svaki put sve bolje cini mi se) a za Slaves Of Pain necu nista komentarisati. Ludilo...
Amon din mi je mozda malo vise legao ali to je vjerovatno zato sto Toxicu "nenormalno" fali jos jedna gitara (na momente su pravo "suplji", posebno na solazama) a i zvuk im je cini mi se bio losiji. Ali zato, opet kazem, Slaves Of Pain = Ludilo, a i napravili su prejaku atmosferu, tako da im se ne moze nista zamjeriti.
Vader kao sto je neko vec napisao, standardno standardni. Malo mi je zao sto je Peteru pukao glas, ali svaka mu cast sto je opet izdrzao bar onih nekih sat vremena koliko su svirali.
Bubnjar (Daray) = MANIJAKALNA MASINA!!!
Sve u svemu... Zacin C !
Ha Ha Salim se, koncert je bio stvarno dobar, atmosfera prejaka...
Pozdrav svima...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 02:34 
Moderator

AmonDin wrote:
Pozdrav...

Stay Metal
Respect!!!

ma ljudi odlicni ste bili......bio sam odmah ispred Nebojse u prvom redu i oduvan sam....svaka cast

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 02:41 
Moderator

btw shakhbuurz, nice to meet you..... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 03:32 

Interesuje me kolka je bila cifra ljudi u Sa klubu, da li neko zna, tačnije da li je posjećenost Vadera nadmašila posjećenost Vital Remains-a

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 05:11 
Administrator

Predobro je bilo,svaka cast organizatoru i svima koji su se potrudili oko ovoga,nije ovaka ludnica od Vitala bila..

Amon Din OPET nisam gledao,malo se zacugali ispred,a posto je izolacija bila dobra,konto sam da jos nije ni pocelo.Zao mi pravo,jebi ga..Kad sam usao Toxicdeath je vec svirao i nisam se mogao ni sekunde suzdrzati da se ne proguram do prvog reda i gledam majstorije ovog benda.Ovaj bend stvarno,al stvarno nije normalan,ove nove stvari su prejake i nikako im ne ponestaje inspiracije kolko god radili.A Slaves of Pain tek,ufff ono je bilo previse..Sejo za bubnjem nije normalan nikako,koja masinerija od covjeka bog te..

A Vader kad je krenuo,i to onaj pocetni ridf od Shadowsfear,ma nema,adrenalin puca,dodje ti da sve pokoljes..Svaka cast ljudima,pokazali su da su svjetski bend,mozda jos malo duze da su odsvirali ali eto..Bubnjar je pravi konj za onim bubnjem,frajer ni sekunde nije normalan i uopste ne zaostaje puno za Docom,fakat izvrsna zamjena za Doca,pogotovo sto se blasta tice..Set lista solidna,samo il mi se ucinilo,il sam propustio il sta,steta sto Cold Demons ne odsvirase,ne znam gdje bi to profulali.Sa novog albuma sve su najjace pjesme odsvirali,Warlords je preubitacna bila,devastacija prava.I na kraju Wings,huh,koji zavrsetak koncerta,ne moze bolje..

Posjecenost je bila prejadna fakat,kad se uzme u obzir bendovi koji su svirali.Jebga,kad se za jedan Vader ne moze napunit onakav omanji klub,e onda stvarno za nas vise nije nijedan veci koncert.Jos jednom svaka cast organizatoru koji ima jaja organizovat ovako nesto,iako i sam vidi da od nase scene i nekih koncerata koje treba uganjat,nema nista,i da ce samo lovu bezze izletit..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 10:52 

corpse666 wrote:
btw shakhbuurz, nice to meet you..... :wink:

yea :) vidimo se na pivu ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 11:39 

Shakhbuurz wrote:
malo organizacija, premjeshtanje Amon Din-a da sviraju prvi i kratko trajanje je malo usralo, al' et, to ne umanjuje dobrotu ovog koncerta \m/

hahaha udri se bekane :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 11:40 

corpse666 wrote:
ma koncert je bio extra........ono slazem se sa shakhom oko organizacije....al meni je bilo predobro......

a ti se slozi s knjigom i sutra u skolu da nisi zakasnio, jesi cuo :lol:

haha joj ubiste me od smijeha majke mi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 11:47 

Hvala svima koji su dosli, koncert je bio super. Nama svakako jedan od najboljih. Tnx maximalno metalcima u prvim redovima koji su mi petljali kosom po zicama :wink: I naravno veliki pozdrav Amon Din ekipi, Frubiu i Marini... Vidimo se!

Last edited by Acronian on 07. 12. 2006. 11:48, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 11:47 

KONCERT JE BIO BETON!!!!
Uslovi standardno loshi, pogotovo za metal svirke, ali koga je bolila briga za to! Bilo je loze, pive, duple pedale, super raje i shutkica! Havarija!! Mislim da smo svi oduvani onim trigerovanim bubnjem koji je ''sevao'' na sve strane, ostavljajuci ponekad malo mjesta za ostale instrumene ne bi li ljudi prepoznali o kojoj je pjesmi rijech!! :lol: (meni nije smetalo) hihi - Al' to je do razglasa, akustike itd...
Atmosfera odlichna, bez incidenata (kol'ko ja znam), pljeska kod otrova poslije svirke bolja nego ikad!! MA ROCK 'n' ROLL do jaja :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 12:13 

Da se osvrnem na svirku - I stand tall and very proud !!!

Vader je stajao na granici (tacnije 4 granice) 7 sati, imali smo ogromnih problema sa onim velikim busom i prikolicom i morao sam povuci sve moguce veze koje sam ikad imao kako bi se ovaj koncert odrzao. Hvala bogu usli smo. Vjerujte mi da je bilo 99% sanse da koncerta nece biti uopste. Trebate svi koji ste bili dole biti JAKO sretni sto imate priliku sad pisati kako je bilo na svirci.

E sad, posto je kao i uvijek bilo problema na granici, bend je malo kasnio s dolaskom u Sa, no sve je ponovo proslo po najboljem redu i ja sam prezadovoljan sa svime u vezi koncerta i kako je proslo. Ovo je moj najkvalitetnije odradjen, najposjeceniji (277 karata prodano + 20ak ljudi na guest listi), najtezi, najveci ali i najdrazi koncert do sad!
Sa Club je odlican prostor (jedini minus nizak stage) i radujem se ponovnom odlasku tamo.

Amon Din i TOxic Death su dva veelika benda i hvala im puno sto su dosli i svirali sa kraljevima. Amon Din me odusevio, stvarno, a Toxic Death po ko zna koji put mi je dokazao zasto ih zovem svukud da sviraju. Kako je to jebeno dobar, kidacki, old school bend, uh.
Hvala svima koji ste dosli na svirku, ovo je bila velika pozitivna injekcija i dokazano je da kad se dovuce veliki bend koji ljude zanima, onda ce i doci dovoljno ljudi na svirku.

Vidimo se na Casketgardenu u martu, a sto se tice svjetskih, velikih imena... hmm, pa reci cu samo: can you say B E ...... :wink:

URIEL Prod. shall strike again :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 13:45 

KtmHardCore wrote:
P.S. veliki pozdrav za Lejnu :)

Hvala! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 14:12 
Moderator

Odlično,da ne ponavljam već gore napisano.U CDA istu noć je bilo pola grada,pa ipak 300 ljudi na Vaderu..ja sam sjedila na šanku da bih išta vidjela,bendovi su bili bukvalno opkoljeni.. :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 15:46 
Moderator

+Abigail+ wrote:
Odlican koncert, al prokleto kratak! :(

Nedostajale su mi Dark Age i Torch of War, definitivno. Vader je bend koji treba vidjeti barem jos jednom...recimo u NS-u.
Dobra atmosfera i super svirka.

Sto se predgrupa tice, ovo mi je drugi put da gledam Amon Din i mogu reci da su se mnogo popravili od prosle godine.
Toxic je nepotrebno komentarisati. Vrhunska svirka, kvalitet i usviranost.

Selma, Boga ti znaš li ti koja je set - lista bila? Hajd ako znaš napiši majke ti, ovdje niko ne zna izgleda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2006. 18:20 
Moderator

Koncert sjajan, pišem više uskoro...mene je sve toliko izmorilo da nisam mogao stajati na nogama, ali drago mi je što su i organizator i bend i raja zadovoljni.

Ja sam spavao od 18 sati jučer do 13 danas...Jebiga, ZASLUŽIO SAM :):) :twisted:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]