O tugo moja.. pa s kim ja raspravljam..
Neko drugi bi ti se samo grohotom nasmijao na ovakve jadne gluposti, evo da poznajes rad doticnih ili da si iole upucen u to o cemu pricas, k'o sto nisi.. ustvari i ja da se nasmijem za pocetak..

u slucaju da je ovo gore ozbiljno napisano, a UBIJ se e..
Pojma nemas koliko si se provalio sad i koliko se opcenito provaljujes, a kontas da si spustio nekome ili ispao znalac.. eh..
Cija bolan pjesma..

od Manijaka uzeli..

haj se ti jos dooobro informiraj o originalu, ako se uopce da to i naci, sto je diskutabilno s obzirom odakle se vecina njih kupi, od kada datiraju, cime dolazim do poante ove price - Pa jel ti ISTA znas o navijackim pjesmama kroz povijest i medjusobnoj 'distribuciji' istih na ovim podrucjima i sire..

ista..

Jel ti stvarno kontas da su 'vase' pjesme ustvari sve vase originalno, plod necijeg uma i smisla za melodiju, da ne pjevas samo tudje sa prilagodjenim tekstom, nastranu to sto se vrlo rijetko 'prave' nove..

!

znas li UOPCE odakle je 95 posto melodija za SVE navijacke pjesme unutar Balkana, pa i Europe u globalu..

imas li primjer IJEDNE navijacke skupine samo sa autenticnim pjesmama i melodijama..

samo jedne jedine..
Imas li IKAKVOG pojma tko ima i proizvodi najvise autenticnih pjesama u BH trenutacno, a i u zadnjih 5-6 godina..

iznenadio bi se..
Samo jos jedno pitanje.. mislis li ti UOPCE prije nego sto nesto napises ovako javno, neargumentirano i debilno..
Znam ja da bi ti volio na sve to odgovoriti, ali..
Zalim, zakljucak se sam namece, blage nemas o cemu pricas.. jaaoo gluposti, o cemu nadje raspravljati..
Pa covjece bozji jesi ti svjestan da nitko vise prakticki ne zna tko je neku navijacku u originalu pjevao, kamoli prilagodio i od koga, a ti ovdje MISLIS ono sto ti odgovara..

a i to gore navedeno moozda slucajno, eventualno unutar jedne regije zna ko je poceo s cim, a i to vrlo vrlo vrlo diskutabilno posto jos nisam sreo ista misljenja u vezi jedne takve stvari.. ali razmisljas li od koga su je onda oni uzeli..

NEMA te skupine na Balkanu koja nije prilagodila masu pjesama, kako mi, tako i svi ostali, ali svi doduse imaju i svojih autohtonih, neki manje, neki vise, mi, primjerice, vise nego vecina zadnjih godina, obicna i lako provjerljiva cinjenica, i ne, nije od Manijaka uzeta vec je uzeta i prilagodjena od BBB-a (isto kao sto su i oni nama primjerice uzeli 'na sivome kamenjaru', 'igraj igraj Dinamo', inace himnu Å irokog u originalu.. mislis da ide tako u originalu..

grdno se varas), ako bas moras znati, to cisto da se nadalje ne brukas.. pa bola Manijaci su ove sezone, u inace dobrom gostovanju, na Pecari 90 POSTO pjevali antologijske pjesme BBB-a zadnjih 20 godina, nista 'svoje' nisu odradili, to su i priznali, i to je jebena cinjenica, pobij je ako mozes evo ti sta god hoces.. stvarno ovaj suprematisticki, uvijek prvi, stav, vam je megadebilitet, da ne govorim da nema veze sa realnoscu..
Jao jao, ti ces o patetici, ma nemoj se provaljivati e..

a o cemu si nasao raspravljati, na diskutabilnim primjerima unutar svojeg vlastitog OGRANICENOG vidjenja i znanja u tu problematiku.. pa nema bola covjeka na svijetu koji moze reci e to je od tih, to je od tih, ovi pokupili od ovih, ovi od onih, jednostavno NEMA, kamoli da to budes ti.. de poklopi se svega ti kad vec ne znas o cemu pricas i o cemu raspravljas.. ne raspravlja se o tome vise, daavno se sve to izmijesalo, a i dan danas se mijesa i radi, pa de se malo potrudi moja momcino..