Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 22:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2007. 13:55 

Beton svirka,bilo je extra,ljudi....derete.Definitivno najjaci bend u BiH,svaka cast momci

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2007. 14:03 

Eto, prodje i Bock...
Prije svega zelio bih da se zahvalim u ime cijelog benda prvo organizatoru (Eldare,hvala na svemu), onda i svima vama koji ste sinoc bili na licu mjesta.
Mi smo strasnih problema imali sto se tice zvuka, fakticki smo "napamet" svirali, jer nijedan od clanova apsolutno nije mogao nikoga cuti sem sebe samog. Zaista smo dali sve od sebe uprkos svim tim smetnjama...

Za one koje interesuje, evo playlist od sinoc:
SODOM (The Vice of Killing), Policy of Absurd (nase), SEPULTURA (Inner Self), METALLICA (Master of Puppets), V.O.T. (nase), JUDAS PRIEST (Painkiller), KREATOR (People of the Lie), The Agony Within (nase), SLAYER (Angel of Death / Raining Blood / Black Magic), TESTAMENT (Into the Pit), Liquidator (nase), PANTERA (Cowboys From Hell), METALLICA (Seek & Destroy), SEPULTURA (Troops of Doom), KREATOR (Pleasure to Kill), METALLICA (Whiplash).

Jos jednom, hvala svima...

THRASH !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2007. 14:40 

Evo da i ja ostavim svoj komentarcic na sinocnji event...
Pored toga sto nam je zvuk bio los totalno, sto je raja bila prilično neaktivna, sto nam je organizator zbog nekih problema ostao kratak nesto love za prevoz (Eldare, pozdrav u svakom slucaju i hvala na dobrom doceku i gostoprimstvu) i sto je bilo nekih nacionalistickih "UPADICA" od strane jednog konobara (ili je to cak bio gazda kluba), bilo je dobro. Mi smo svoje ja mislim korektno odradili. Utiske samo malo kvare ovi gore navedeni problemcici i finansijski minus, ali opet smo zadovoljni.
Nadamo se da su i ljudi koji su bili sinoc tamo koliko toliko zadovoljni.
Pozdrav svima...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2007. 19:22 

[vanja] wrote:
bi dobro... osim debila koji se ne zna sutat vec grabi djecu za majce i baca ih na pod... drugi put cu mu usi iscupat.

peace!

hehe, ajde ba vanja sta se zalis, niko se nije bunio kad se ti zagrlis sa Edom pa na bubrege bangerima :P uh to je znalo da boli . . . :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2007. 20:23 
Moderator

Dobra svirka Perishment, rly :D

Najbolje mi je sjelo Slayer medley i Pantera 8)

Super svirka! Vidimo se opet ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 02. 2007. 09:29 

Grajnderu, znaci svirka bila dobra!!!
Ima'l ljudi slika sa koncerta? Ako ima onda postajte!!!
Ako Hata bude taj koji ima slike, onda znam da mi valja cekati najmanje 7-10 dana.

P.S. Vazno obavjestenje za sve stanovnike grada Sarajeva.
Boris the Terrible, u narodu poznat kao Grajnder-Cekicara polozio je vozacki prije par dana. Molimo vas da budete krajnje oprezni u narednih par mjeseci.

Peace from the East

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 02. 2007. 15:21 
Moderator

Undertaker wrote:
Grajnderu, znaci svirka bila dobra!!!
Ima'l ljudi slika sa koncerta? Ako ima onda postajte!!!
Ako Hata bude taj koji ima slike, onda znam da mi valja cekati najmanje 7-10 dana.

P.S. Vazno obavjestenje za sve stanovnike grada Sarajeva.
Boris the Terrible, u narodu poznat kao Grajnder-Cekicara polozio je vozacki prije par dana. Molimo vas da budete krajnje oprezni u narednih par mjeseci.

Peace from the East

Tebe ću prvog nagazit, tako mi fathera :P

Biće slika kad dođeš ;)

Rest in the west ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 02. 2007. 15:40 

Ajde ubaci te slike i ovdje da i mi to vidimo (ako nije neki problem...)!
Hail svima!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 02. 2007. 16:07 

Mirza wrote:
Eto, prodje i Bock...
Prije svega zelio bih da se zahvalim u ime cijelog benda prvo organizatoru (Eldare,hvala na svemu), onda i svima vama koji ste sinoc bili na licu mjesta.
Mi smo strasnih problema imali sto se tice zvuka, fakticki smo "napamet" svirali, jer nijedan od clanova apsolutno nije mogao nikoga cuti sem sebe samog. Zaista smo dali sve od sebe uprkos svim tim smetnjama...

Za one koje interesuje, evo playlist od sinoc:
SODOM (The Vice of Killing), Policy of Absurd (nase), SEPULTURA (Inner Self), METALLICA (Master of Puppets), V.O.T. (nase), JUDAS PRIEST (Painkiller), KREATOR (People of the Lie), The Agony Within (nase), SLAYER (Angel of Death / Raining Blood / Black Magic), TESTAMENT (Into the Pit), Liquidator (nase), PANTERA (Cowboys From Hell), METALLICA (Seek & Destroy), SEPULTURA (Troops of Doom), KREATOR (Pleasure to Kill), METALLICA (Whiplash).

Jos jednom, hvala svima...

THRASH !!!

Pozdrav PERISHMENTU i hvala vam što se došli i odradili fenomenalnu svirku bez obzira na probleme tehničke prirode i hvala svima što ste došli da podržite PERISHMENT.

Žao mi je pa ste imali te tehničke probleme i zbog tih nekih neugodnih situacija koje su bile čiste slučajnost.Sljedeći put će biti mnogo bolje.
HAIL TO PERISHMENT

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 02. 2007. 22:39 

evo da i ja ostavim komentar. kao prvo, presao sam oko 130 kilometara da bih dosao do sarajeva na svirku. dodjem gore pred presjednistvo i kontam malo boje da bacim na istu zgradu, al reko sebi, nisa iz kaknja :)

neki me momak uputi ka bocku pa laganim koracima kisom i dodjem do izvjesnog mjesta. nadjem se sa perishmentovcima ( veliko mahanje istima ) i prvo sto cujem da nece mozda biti svirke zbog nekih nacionalistickih ispada. al nisam se toliko sjebo jer je na platnu derao kreator na wackenu.ipak svirka je u neko vrijeme i pocela samo sto je bilo dosta problema oko zvuka. pjesme su bile vrhunske, i nek samo sad neko kaze mogli ste svirat ovo ili ono nek onda popusi. il nek sad neko kaze da nemamo kvalitetnih koncerta nek opet popusi. one goticarke ako su ocekivale da ce im svirat HIM nek idu u vraga. licno sam bio svjedok kolko su se perishmentovci potrudili i koliko su vjezbali al ona publika koju sam vidio u sarajevu stvarno nije zasluzila da im vise dolaze bandovi svirat.bio sam pravo ljut. eto nisu oni bili jedini zrtve ovakve blagoreceno mlohave publike. KRV je takodjer prije par nedelja u sarajevu bila zrtva iste bolesti zvane mlohava publika. svaka cast ljudima koji su znali uzivat u svirci a cujem da se neko gore zali na momka koji je suto ljude po publici. nemoj da ga ko dira, bez njega koncert ne bi valjo ni upola. covjek je eto na kraju i poderu duksericu.ma necu vise da crvam. ovo sto sam napisao je moje licno misljenje i stojim iz toga sto sam rekao. pozdrav Nikoli, Srdjanu, Mirzi, Aci, Cungi, Cupi, Markovicu ubici :)

METAL, METAL UBER ALLES

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]