Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 20:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 19:06 

punkbeg wrote:
nema toliko pašnjaka ni livada slobodnih, kako u Sa tako i na Ilidži pa ce 100% pravit u centru zenice. ima dovoljno prostora

odlicno...sto je dzaba i bogu je drago
kitaru :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 20:20 

hahahahahahah kitari................buahahaha :P :P :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2007. 23:53 

hot_blood wrote:
cuj sta smeta..daj ne seri arch..ak igra za bih nek bude predan toj ekipi,kuci nek radi sta hoce al na terenu nek se ponasa kao dio te ekipe, nek ne provocira,ako je odlucio da igra za bih nek to radi ko i svi ostali..oni da ispadnu lafovi da pokazu kako vole hrvatsku usred splita, kao to je njihova zemlja...i sta su jedino uradili obrukali nas, ono sto sam cito kazu da je dvorana ostala sjebana,iznenadjena...

Pa upravo tako, sta smeta..? Pokazao je postovanje prema obje drzave i reprezentacije, skandal bi bio jedino da je pokazao nepostivanje prema himni BiH, a koliko ja vidim momci su uredno ispratili obadvije.. a zasto kao i ne bi..? tko to ce im reci sta ce raditi i kako se ponasati, Sarajevo..? Zato sto netko misli da to tako treba biti jer nekome odgovara..? Pih.. jebo ja ljude koji imaju takav uzak pogled na svijet, BH izmedju ostalog, valjda smatrajuci se visim 'meritoritetom' za tu isto jer se kao, pobogu, zgrazaju nad takvim cinovima.. de..
Ti ljudi su izmedju ostalog i Hrvati, hrvatski drzavljani sa hrv. domovnicom i svim pripadajucim papirima, dakle, dio su i te himne, ako to zele i to im ama bas nitko ne moze, niti ce, oduzeti, kako BH, tako ni RH, a kao sto rece i doticni kolumnist, jednostavno su iskazali simpatije prema svemu tome, a odmah drvlje i kamenje po ljudima koji su odabrali za koga ce nastupati i ponajbolji su clanovi te iste, ali nee, budimo zadrti primitivci i tezimo opcem bosanstvu i unitarizmu.. newsflash, nema vise Jugoslavije, BH je njena zadnja relikvija, a ona nece ici tim putem, niposto..

Hoces da kazes da recimo jedan Duvnjak nije predan ekipi, a najbolji im igrac i uvijek davao maksimum (uostalom bio i najbolji igrac na susretu protiv Hrvatske)..? Time sto je iskazao postavanje prema himni koja odredjuje i njega..? Da se odmah razumijemo, hrv. teritorij kao prvo, ovaj koji danas postoji u ovom obliku, uopce NIJE prvi ni svirao tu himnu kao himnu Hrvata, nego jedna tebi malo juznija pokrajina u slucaju da ti nije poznato.. kao drugo, ta himna, koja odavno postoji, nije samo himna RH koja ju je uzela pod svoje okrilje, nego je himna svih Hrvata koji je zele prihvatiti, sto bi to kao bilo iskljucivo..? De mi jedan validan razlog.. BH himna je pak himna novije generacije po svojoj formi i himna je svih njenih drzavljana, kako mene, tako i tebe, druga stvar sto to nije potpuna odrednica u BiH, posto i nije, samo to ljudi ocito ne zele da shvate.. Znas sta je veci skandal..? To sto se 1/3 hrv. reprezentacije nije isto ponijela kada je svirala BH himna s obzirom da su trecina Hrvati iz BH..

I prije nego sto pocnes sa 'da su dovoljno dobri igrali bi za RH', odmah da te prekinem tu ne poznavajuci tvoje prethodno znanje o malom nogometu i kazem da je jedan Duvnjak u euro okvirima klasa od igraca, jedan kakvog Hrvati odavno nisu imali i mogu ga samo pozeljeti, a mogao je birati za koga ce nastupati, doslovno, koga je izabrao, za koga prosipa znoj i krv da bi ga drugi prozivali zbog svog 'Ustastva' (JEBO ti/vam ja drzavu gdje covjek, pripadnik konstitutivnog i ustavom zasticenog naroda, ne smije, ako zeli, slobodno reci da je Hrvat bez da ga kakav primitivni retardinho gleda kao da mu je samar opalio i pljuje po njegovom 'Ustastvo', to cisto da se razumijemo), mislim da i sam vidis..
A ako tebi smeta to sto je covjek pored svega toga i Hrvat u srcu, kao sto i jest, e onda nisi/niste ni priblizno multiovo-ono i tolerantni koliko volis/te propagirati..

p.s. naglasiti 'ono sto sam ja cito', big bloody deal.. obrukali koga btw..? Bosnu i Hercegovinu..? svakako.. ionako pregolem regionalni, kamoli svjetski, rating i sredjenost iste da ga ova jos nize sroza ili nekoga iznenadi..
Bezveze stvorena fama, bezveze..

Last edited by Archangel on 27. 02. 2007. 02:07, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 02:01 

jebem mu mater koliko ja moram puta reci da ste vi kurac i koji je kurac ova tema uopce kurac. kurac palac

hhh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 02:14 

Da je neki hrvatski rukometas drzao ruku na srcu pri intoniranju slovenacke, ili nedajboze srpske himne, jebali bi mu svi sve redom zivo i mrtvo do 12. koljena... zato arch, ne serendaj, i nauci se vise pisati koncizno, kratko i to do point...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 02:22 

eap odjebi iz nase baste :lol: :lol: ako ti ne godi ovaj hlad :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 02:25 

lol.. 'neki hrvatski rukometas' nije Slovenac i nema razloga za takvo nesto, gore navedeni momci su izmedju ostalog Hrvati, a Hrvati su konstitutivan narod u Bosni i Hercegovini da podsjetim.. sta, sad ne smiju ni to vise biti a..

Nemas sta ti tu sada simplificirati i mijesati pojmove ovakvim nepreciznim usporedbama koje ne stoje niti se mogu tu primijeniti.. pogotovo zato sto ti impliciras tu da se podrazumijeva da covjek ako nastupa za drzavnu reprezentaciju BiH moze, ne, MORA biti Bosanac, ili Hercegovac eto, bas ako mora, inace je 'izdajnik', 'nedostojnik' i slicno, sto je apsurd i nema veze sa stvarnosti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 04:20 

opet wrong Arch,

ako mu BiH znaci manje nego HR, neka igra za HR repku... Zasto da brani grb drzave do koje mu je manje stalo nego do druge drzave? To je licemjerno, pogotovo znajuci da je jedini razlog zasto igra za BiH jer mu nema mjesta na HR timu, a rado bi sudjelovao na medjunarodnim takmicenjima i mozda se i tako prodao negdje...

A sta hoces da kazes da nema Slovenaca u Hrvatskoj sa hrvatskom domovnicom kojima je mozda Slovenija malkice draza dezela negoli HR? Ili da nema Srba u hrvatskoj koji imaju domovnice a srce im je tamo istocno? De ba....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2007. 05:04 

Ne, wrong je jedino tvoje djetinjasto inzistiranje na nekoj 'istini' i 'jedinom' pravom nacinu, uopce ne uvazavajuci misljenja, narode, nacije i strukturu Bosne i Hercegovine i svu njenu slojevitost.. ako i tebi BH toliko znaci, onda valjda mozes postovati i njene temeljne postavke, inace cemu smisao te drzave uopce..
Isto si kakvo dijete kojem se ne moze nesto dokazati, a ne zreo covjek koji je ustvari vidio nesto svijeta..

Kako to ti kao znas da mu BiH manje znaci nego HR..? Po tome sto se covjek, kao Hrvat, etnicki Hrvat, dakle, da ponovimo jos jednom da ne bude zabune, kao Hrvat, drzi za srce za vrijeme sviranja hrv. himne, iako je to ISTO napravio kad se svirala i BH himna..? :? Sto je to licemjerno, to nije od jucer, to je dramaticno starije od ove danasnje BiH, a i njene himne, dok je ova prva simbol od ihihi, i to uopce nije pocelo na podrucju danasnje RH.. Iluzorno bi bilo ocekivati nesto drugo kad pogledas kako je ta ista BH organizirana i kako je i dalje sovinizam jednih na stetu drugih prisutan, samo sada ne bas iz Beograda, nego malcice zapadnije..
Ma ajde covjece, pravi onda cistu etnicku reprezentaciju i svi kojima je kao 'stalo' do te iste ce ocito biti samo tada zadovoljni.. BHF sigurno hoce, a koliko se do sada uvjerih iz osobnog iskustva, to i jest vecinsko misljenje i ostalih..

Sta, ti stvarno mislis da svim tim ljudima nije stalo do svoje rodne grude, Bosne, ili Hercegovine, pa tako i meni..? To je laz, tko god kaze da mu nije stalo, laze kroz nos.. ali ne moraju svi to na isti nacin iskazivati, niti mogu, niti zele u krajnju ruku s obzirom na sto sve to danas lici, nisu jedino Bosnjaci razocarani post-yu periodom.. to sto se njihova razmisljanja razlikuju u nekim pogledima od recimo Bosnjackog, je neka skroz druga stvar koja proizlazi iz brojnih drugih nerijesenih pitanja, sasvim logicna k tome, zato i jesu zasebne nacije, a ja jos jednom da ponovim da su obadvije, uz jos jednu, trecu, dio te Bosne i Hercegovine i to je konacna poanta svega, ali stanovite dvije nisu dio samo toga, cinjenica, povijesna i nepromijenjiva cinjenica, smetalo to trecoj strani ili ne..
I ne, ne postoji jedno vidjenje stvari i jedini kao pravi put, postoji samo postovanje, ili manjak istog.. tko mene postuje, biti ce postovan, it's as simple as that..

I znao sam da ces spomenuti to da igraju za BH jedino jer kao nema mjesta u HR.. vec sam naveo primjer Duvnjaka, ocito nisi procitao, covjek je mogao birati gdje ce (a birao je) jer je jednostavno receno klasa od igraca, igrac kakvog HR reprezentacija odavno nije imala i moze ga samo pozeliti u ekipi, ali on je izabrao da nastupa za Bosnu i Hercegovinu..
Sad, ako tebi toliko smeta sto covjek dozivljava, kao Hrvat, jedan od naroda u toj istoj BiH, i tu hrvatsku himnu, a prosipa znoj i krv na terenu za reprezentaciju BiH, e onda tebi na cast i tvojoj multietnicnosti i modernim svjetonazorima..

Slovenci, Srbi, u RH, ne, necu da kazem, razumljivo.. hocu da kazem da ti ne stoji primjer posto nema bas nekih takvih slucajeva u doticnoj..
A pod dva, Srbi, Slovenci i ini u RH NISU konstitutivan narod, a Hrvati u BiH jesu, i ne moraju trpjeti konstatna omalozavanja i osporavanja kao da su nacionalna manjina ili da uopce ne ulaze pod jednu takvu kategoriju..
Nemas sta mijesati pojmove ovdje, ne stoje ti primjeri, BiH je unikat, kratko i jasno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 02:31 

EAPo3 wrote:
jebem mu mater koliko ja moram puta reci da ste vi kurac i koji je kurac ova tema uopce kurac. kurac palac

hhh

garant je lik jedan od 95%metalaca koji mrzi fudbal, a zaslijepljen je zmajevima vilenjacima i ostalim SFshit. :D a mislim da nema potrebe da se objašnjavaju neke stvari vezane za politiku, pogotovo za ljude koji smatraju svoju domovinu onu koja ne pripada ovoj gdje zive jer arch mozes ti srat dzaba o ustavnim pravima, demokratiji kurcu palcu kad i sam znas da nisi u pravu. Fino je Tito za takve goli otok otvorio da idu na rehabilitaciju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 04:04 

Nemam ja sta tebi srati, a ja znam da sam ja iz perspektive danasnje Bosne i Hercegovine u pravu i to mogu potkrijepiti trenutacnim stanjem i organizacijom drzave, ti se mozes baviti jedino umjetnim postulatima koje ti je medjunarodna zajednica postavila, a ne ono sto je narod birao..
Niti se u veze te iste drzave nikome ne moram opravdavati, niti se itko ovdje ima praviti nekom 'vecom' patriotom u vezi te iste kao da polaze neko vece pravo na nju jer je to kao 'sve sto ima', cudo jedno kako svi ostali imaju, jasta, drugo to sto se moras identificirati s nekim pojmovima zbog tog nekog osjecaja pripadnosti, vise svrhe i utjehe jedne nacije koja je totalno slomljena psihicki i moze lijeciti frustracije jedino na nacin da podlijeze istom sovinizmu kojeg su i sami trpjeli..
Mozes ti meni tupiti do sutra neke price o Bosanstvu i Hercegovstvu, 'domovinama', ovome, onome, no kao sto ja tebe necu uvjeriti u svoje jer ti takvo stanje neces da prihvatis iako je realno i jedino moguce, neces ni ti mene uvjeriti da je tebi isto recimo Tuzla i Mostar ili Siroki Brijeg, premda je sve to jedna drzava, koliko god ti kao navodno vise od mene ili nekoga drugog cijenio i volio tu domovinu (dobro znas da ni ti ni vecina ne gleda na to isto, pa makar u cisto nekoj generalnoj ideji, predrasudi, stoga mani mi se te price), niti ce mene itko uvjeriti da se pod Bosna podrazumijeva Hercegovina, niti ce se ikada podrazumijevati, niti da vecinsko Bosnjacko stanovnistvo 'svojim' reprezentacijama ne priznaje jedino one koje ne dominiraju 'katolicima' i 'pravoslavcima', a druge ce onda zauzvrat prozivati sovinistima, pih, licemjerje.. nemam ja sta tebi o politici, ako si iole inteligentniji sam ces uvidjeti sta lideri vodecih politickih stranaka pokusavaju, vjerujem da si meritorniji u svom podrucju pa se ogranici cisto na to..
Ono je jednostavno tako, kao sto je to tebi tako iz tvoje perspektive, sto je opet sasvim logicno proizlazno iz te depresije i na to provlacenje sindroma zrtve pa se sad mora malo ispuhavati kompletna nacija..
Ti to mozes postovati ili ne moras, mene osobno apsolutno zaboli, ja se odavde ne micem koliko god nekome to ne odgovaralo, a necije priznanje ili 'odobravanje' mi nista ne znaci, ne ravnam se po drugima niti bilo cija nasilna nametanja ne priznajem, niti cu, kao ni bilo tko drugi..

A tebi ako je do Tite, jugoslavenstva i inih postulata, savjetujem da konzultiras povijesne tekstove i dokumentacije, posto je sve to naime proslo svrseno vrijeme, a o 'rehabilitacijama' da mi slucajno nisi srao..
Dakle, rasprava gotova..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 10:36 

punkbeg wrote:
EAPo3 wrote:

hhh

garant je lik jedan od 95%metalaca koji mrzi fudbal, a zaslijepljen je zmajevima vilenjacima i ostalim SFshit. :D a mislim da nema potrebe da se objašnjavaju neke stvari vezane za politiku, pogotovo za ljude koji smatraju svoju domovinu onu koja ne pripada ovoj gdje zive jer arch mozes ti srat dzaba o ustavnim pravima, demokratiji kurcu palcu kad i sam znas da nisi u pravu. Fino je Tito za takve goli otok otvorio da idu na rehabilitaciju...

ne ne mrzim fudbal i nisam metalac :)
ali volim ovako upropastavati teme govoreci ljudima da su kurac....a tito je bio picka i on i njegov rezim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 17:21 

Kup BiH: Celik - Siroki Brijeg, Prvi susret 28. marta (14.30 sati), uzvrat 11. aprila (15.00)
aj bolje siroki neg sarajvo...archie pofaflaj ga :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 18:38 

drugi par
Sarajevo - Slavija

bice zanimljivo u zenici, doma jos malo pa cete i vi u evropu :lol: meni nekako celik najblizi da ovo osvoji :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 18:46 

ma kaki nasi manekeni ne znaju sta je lopta oni su navikli na kupus slabe su sanse a kad bi nedaj boze prosli to je to idemo u kup uefa jer sarajvo ce ionako bit prvak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 22:04 

makar je kupus slicniji lopti nego kamen :lol: :lol: pa tako da imate sansi do finala :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2007. 00:16 

:lol:

Vidim doma vec razradio scenarij do kraja sezone, sve nepoznanice poznate.. :) aj, Sarajevo je moralo dobiti Slaviju, al svejedno vam je tko je gdje, nije kao da cete do finala.. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2007. 02:10 

mad drzimo se mi fudbala a jebat politiku ne moze se kriva drina ispravljat;
nije sto sam pitar al je dupla kruna nasa 100%. a volio bi finale celik-Sarajevo cisto jos jedan komplex da im nabijemo 8) u subotu pocinje liga,bice gusto :D jos i rukomet Bosna S. bice pravo dobar vikend 8)jos da je dobit sta na kladionici...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2007. 02:26 

punkbeg wrote:
mad drzimo se mi fudbala a jebat politiku ne moze se kriva drina ispravljat;

lol.. yap..

Quote:
nije sto sam pitar al je dupla kruna nasa 100%. a volio bi finale celik-Sarajevo cisto jos jedan komplex da im nabijemo 8) u subotu pocinje liga,bice gusto :D jos i rukomet Bosna S. bice pravo dobar vikend 8)jos da je dobit sta na kladionici...

lol, ne znam bas za to sto posto, no da su u najboljoj situaciji, jedva, trenutacno, jesu.. al opet ne ide to bas tako, dapace, rijedje bude tako nego nekako drugacije.. a Celik tesko da ce proci ako Siroki odigra kako moze i zna, a morati ce..
Bosna vec ima i vise nego realne sanse za uspjeh..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2007. 22:02 

punk jel te promaha safatala :lol: :lol:

zeljo odera posusje, uvalise im 7 masala :lol:

siroki nam pobjedi u nlb ligi, aferim :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]