Ne, wrong je jedino tvoje djetinjasto inzistiranje na nekoj 'istini' i 'jedinom' pravom nacinu, uopce ne uvazavajuci misljenja, narode, nacije i strukturu Bosne i Hercegovine i svu njenu slojevitost.. ako i tebi BH toliko znaci, onda valjda mozes postovati i njene temeljne postavke, inace cemu smisao te drzave uopce..
Isto si kakvo dijete kojem se ne moze nesto dokazati, a ne zreo covjek koji je ustvari vidio nesto svijeta..
Kako to ti kao znas da mu BiH manje znaci nego HR..

Po tome sto se covjek, kao Hrvat, etnicki Hrvat, dakle, da ponovimo jos jednom da ne bude zabune, kao Hrvat, drzi za srce za vrijeme sviranja hrv. himne, iako je to ISTO napravio kad se svirala i BH himna..

Sto je to licemjerno, to nije od jucer, to je dramaticno starije od ove danasnje BiH, a i njene himne, dok je ova prva simbol od ihihi, i to uopce nije pocelo na podrucju danasnje RH.. Iluzorno bi bilo ocekivati nesto drugo kad pogledas kako je ta ista BH organizirana i kako je i dalje sovinizam jednih na stetu drugih prisutan, samo sada ne bas iz Beograda, nego malcice zapadnije..
Ma ajde covjece, pravi onda cistu etnicku reprezentaciju i svi kojima je kao 'stalo' do te iste ce ocito biti samo tada zadovoljni.. BHF sigurno hoce, a koliko se do sada uvjerih iz osobnog iskustva, to i jest vecinsko misljenje i ostalih..
Sta, ti stvarno mislis da svim tim ljudima nije stalo do svoje rodne grude, Bosne, ili Hercegovine, pa tako i meni..

To je laz, tko god kaze da mu nije stalo, laze kroz nos.. ali ne moraju svi to na isti nacin iskazivati, niti mogu, niti zele u krajnju ruku s obzirom na sto sve to danas lici, nisu jedino Bosnjaci razocarani post-yu periodom.. to sto se njihova razmisljanja razlikuju u nekim pogledima od recimo Bosnjackog, je neka skroz druga stvar koja proizlazi iz brojnih drugih nerijesenih pitanja, sasvim logicna k tome, zato i jesu zasebne nacije, a ja jos jednom da ponovim da su obadvije, uz jos jednu, trecu, dio te Bosne i Hercegovine i to je konacna poanta svega, ali stanovite dvije nisu dio samo toga, cinjenica, povijesna i nepromijenjiva cinjenica, smetalo to trecoj strani ili ne..
I ne, ne postoji jedno vidjenje stvari i jedini kao pravi put, postoji samo postovanje, ili manjak istog.. tko mene postuje, biti ce postovan, it's as simple as that..
I znao sam da ces spomenuti to da igraju za BH jedino jer kao nema mjesta u HR.. vec sam naveo primjer Duvnjaka, ocito nisi procitao, covjek je mogao birati gdje ce (a birao je) jer je jednostavno receno klasa od igraca, igrac kakvog HR reprezentacija odavno nije imala i moze ga samo pozeliti u ekipi, ali on je izabrao da nastupa za Bosnu i Hercegovinu..
Sad, ako tebi toliko smeta sto covjek dozivljava, kao Hrvat, jedan od naroda u toj istoj BiH, i tu hrvatsku himnu, a prosipa znoj i krv na terenu za reprezentaciju BiH, e onda tebi na cast i tvojoj multietnicnosti i modernim svjetonazorima..
Slovenci, Srbi, u RH, ne, necu da kazem, razumljivo.. hocu da kazem da ti ne stoji primjer posto nema bas nekih takvih slucajeva u doticnoj..
A pod dva, Srbi, Slovenci i ini u RH NISU konstitutivan narod, a Hrvati u BiH jesu, i ne moraju trpjeti konstatna omalozavanja i osporavanja kao da su nacionalna manjina ili da uopce ne ulaze pod jednu takvu kategoriju..
Nemas sta mijesati pojmove ovdje, ne stoje ti primjeri, BiH je unikat, kratko i jasno..