Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 22:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 05:46 
Moderator

Eto, još malo pa svirka, e :D

Btw. bilo bi lijepo, da ako neko može, i ako nije neka frka, da snimi nastup The Rite-a, il bar par pjesama, ukoliko ima neki ok cam il digitalac :D

Vidimo se na koćertu bitches 8)

Ko ne dođe, pička :P (we know where you live cunts :D )

Profile  

Post subject: Re: RETALIATION*MONUMENT*DAGGERSPAWN*EV.DOWNFALL -AG 10.03 S
PostPosted: 10. 03. 2007. 07:31 

Uriel wrote:
MONUMENT na moje insistiranje po drugi puta dolaze u Sarajevo, ali i na radost mnogih, siguran sam. Decki su prvom svirkom odusevili energijom i prejebenim rifovima i pokazali da BIH ima za ponuditi ozbiljne bendove koji radom i trudom dostizu visoke kriterije. Bend u stilu Dying Fetus, Suffocation, All Shall Perish doslovno odra guzove mocnim rifovima i energijom. 16. 12. svirali su u Osijeku sa kraljevima deatha Vaderom !
Monument je buducnost BIH metal scene - radujte se!

Ne bi ja reko da su oni dio te scene... tako makar pisu po ovim internetima...

Profile  

PostPosted: 10. 03. 2007. 07:34 

Misanthrope wrote:
Uriel wrote:
MONUMENT na moje insistiranje po drugi puta dolaze u Sarajevo, ali i na radost mnogih, siguran sam. Decki su prvom svirkom odusevili energijom i prejebenim rifovima i pokazali da BIH ima za ponuditi ozbiljne bendove koji radom i trudom dostizu visoke kriterije. Bend u stilu Dying Fetus, Suffocation, All Shall Perish doslovno odra guzove mocnim rifovima i energijom. 16. 12. svirali su u Osijeku sa kraljevima deatha Vaderom !

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

sta ba ?

Profile  

PostPosted: 10. 03. 2007. 07:39 

aphazel wrote:
Misanthrope wrote:
Uriel wrote:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

sta ba ?

Ja haveru... nikad zajednicka scena sa supcima iz BiH
Da ne bi bilo da ja tripujem, evo link pa procitaj
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=14734&st=20

Profile  

PostPosted: 10. 03. 2007. 07:55 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :!:

uh jebemti

ocel nam se to opet desit novi interfector i sviranje Mother Serbia u Sarajevu :?:

halo ba!!!!!

ako ne,morel mi ko ovo objasnit samo:

Quote:
...ja sviram u bendu i mi smo odlucili da ne idemo svirati u bosnu jer to nije mjesto gdje mi zelimo da sviramo i to nije mjesto gdje se mi osjecamo sigurno,a Srbija jeste mjesto gdje zelimo da sviramo i gdje se osjecamo sigurno,ti sad vidi sta ja mislim o toj sceni koju zagovaras (BiH scenu),nikad ne bih bio dio te scene,koja je imaginarna,ona postoji samo u ocima vas koji govorite da ona postoji...

....

Quote:

ja sam iz Republike Srpske i kad kazem domaca scena mislim na RS i SiCG a ne na bosnu.

....

ANYONE

:?: :?: :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 13:22 

Evo ja cu da pojasni sta je to bilo, s ozbirom da sam anacionalan pa se mogu smatrati za neutralnog po pitanju nacionalnosti.

Elem, ovaj post je napisan prije dvije godine i koji mjesec kusur, napisao ga je tada jos mladjahni Topic, koji je imao nekih jedva 17 godina. Tada je citava monument ekipa bila pod jakim uticajem dosta starije Interfector ekipe, za koju je poznato da srbuju, sto je meni kretenski. Sjecam se prica koje su "stariji" pucali, te kako krv pise tekstve o klanju srba, te kako se prozivaju "majke cetnicke" na svirkama bendova iz RS i Srbije, bla bla, sve u svemu, to u nekom probudi neku ljutnju.
Je*iga, tada je Topic bio klinac od 17 godina, cak da ti niko ne puni glavu tim stvarima, u tim godinama imas tog nacionalnog naboja, a nikad nije ni imao nikakav kontakt sa "drugom stranom", imao je samo tipicne predrasude i price RS medija.
Ja se sa tom ekipom druzim nesto manje od dvije godine, i mogu vam garantovati da SADA niko iz tog benda nema tih tripova nacionalistickih, jesu bili malo skepticni, nisu znali kako ce proci ona prva svirka u Sarajevu, ali su skontali da ste super ekipa, kasnije su imali dosta svirki po Hrvatskoj, tako da su te sve price koje ste ovde citirali preseravanja klinca koji je bio nafuran, sto svojom sto tudjom krivicom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 16:01 

Opet seljacke price o nacionalizmu :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 16:11 

Ciganluk, pa to ti je.

super atmosfera za svirku.

ne zaboravite da ponesete jaja.

btw, ne znam ko je gori, dal ove kelje sto napadaju il ovaj sto se pravda.

Last edited by cotoha on 10. 03. 2007. 16:14, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 16:13 

halo ba ljudi jebo te priče velesrpske ove one. ko to prati nek prati, normalnu raju libo racku za te gluposti. ko ne voli bosnu nek ne svira ovdje i vozdra ba. ta prozivanja na osnovu imena,prezimena,nacionalnosti su se svima na kurac popeli....cheer's :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 17:07 

as_the_sun_sets wrote:
... mogu vam garantovati da SADA niko iz tog benda nema tih tripova nacionalistickih,...

e bas ti hvala jebga,utjesio si me nema sta

...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 17:32 

salko fajter pravi.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 17:44 

aphazel ne znam sta ocekujes od mene, mozda je i dzaba sta god da ti kazem, vjerovatno trazis razlog za neka prepucavanja, visim sa tim ljudima svaki dan u gradu, prijatelji smo,, fino sam ti rekao da je to bili klinacko nafuravanje, slicno ko sto se klinci u tim godinama prime na neki nacizam, ofiraju da su skinski pa ih prodje za par mjeseci...

Cotoha, ja ne vidim sta ti smeta moj post, znam da su momci ok i morao sam ovo napisati da ne bi neko stekao pogresno misljenje na osnovu neceg sto je napisano poodavno od strane jednog tinejdzera, a ta ista osoba (basist monumenta) danas totalno drugacije razmislja, jer jebiga, sad ima 20 godina i skontao je neke stvari. Ako nekom idu nacionalisti na k, onda je to meni, jer sam imao bruku konfilta sa istima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:17 

smeta mi to sto trebas da se poseres po svemu STO JESI da bi nekome bio dobar, a ni tad mu neces biti dovoljno dobar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:23 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:24 

e moj cotoha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:37 

zajebana situacija....haahhaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:38 
Moderator

Ono što sam pročitao na YUMETAL forumu mi je zgadilo život. Ne mogu da vjerujem, sve mali koljači...jebo te, metal jeste unitarizam, a ja imam nešto da kažem - nacionalni naboj nije furka, ATST, ili si takav ili ne. Ja ću ozbiljno razmisliti da li da uđem na svirku večeras.

Nisam nacionalista, svi to jako dobro znaju, u moju kuću su svi dobrodošli, ali neke stvari protiv moje zemlje koja se zove BOSNA I HERCEGOVINA, i ako niste primjetili, DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE PRIZNAT OD STRANE SVIJETA JE BIO 1. MARTA 2007. godine!

Jebala Vas i Republika Srpska i Federacija!

Ali na kraju krajeva, ja stvarno ne znam što da se nerviram zbog maloumnih izjava. Usput, Aphazael je jedini koji ovdje opasno drži vodu, a ZNAM da nije nacionalista.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:50 

ma nista, mi smo narod koji se mora klat, aj vidimo se veceras, ja imam dobru sablju ostrice 60cm, ponesite i vi svega :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:52 

nego sharane stipu seljake (niko odredjen nije spomenut, ko se nadje nadje :-)) ajd dodji gore da cugnemo sta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 03. 2007. 18:55 

ja seljak jel!?! hahaha, e, aj vidimo se u 15 do 7 na old skulu...:-).

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]