|
huh nesh cesto pocinjem komenatre ostavljat na ovom forumu,al moram pohvalit vecerasnju svirku...po atmosferi(IMO)jedna od naj na kojoj sam bio..elem,snaps-nema se sta rec...super odradjeno...nije da bas slusam nesh narocito takvu ziku kuci,al sve skupa odlicno odradjeno,dobra zagrijava,dobre stvarke...
marginalac margarin-po meni bend veceri,koja jebena atmosfera...mozda zato sto sam im vise i naucio neke pjesme pa sam znao i pjevat djelove,il mozda zato sto su likovi iz svirke u svirku sve bolji i bolji i sto im je zajebancija za desetke,al napravili su takvu atmosferu-KRALJEVI!!!!Ovakvih nam jos treba definitivno:D:D:D !!
KRV-crni jebeni metal...skupa s marginalcem oderali(mada je meni vise legao mm-naveo sam i zasto)...odlicno odadjeno...mada me malo zvuk nervirao,koji je danas za divno cudo bio odlican,kakav je inace(barem meni)...
i na kraju,hare metak & co.-nisam mnogo cuo od njih,tj skoro nista,jer sam vec bio toliko izmoren od skakanja,banganja i kasnijeg trazenja majice po bocku(svi koji su bili znaju na sta mislim:P)i pijan uz to...cuo sam premalo da bih mogao sta napisat o njima...
sve u svemu ovu cu svirku definitivno pamtit ko jednu od najludjih na kojima sam bio,sa bogovskom atmosferom...Sharanu,Ensaru,Glisi i Dzaferu svaka cast!!!Ovakvih nam fakat jos treba na sceni!
ehhh....da mi je barem jednom sedmicno nesh ovako dobro dozivljavat,,,ccc
|