Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 11:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 11:00 

ßlavo® wrote:
Image

VS.

Image

Wacken 2007 Metal Battle

Sarajevo, klub Bock 26.04.

hehehe, hihihi, hohoho

i agonize nakon duze pauze je ponovo u vjezbaonici. nove pjesme su daaaaleko zesce ali i dalje vrlo agonize ;) pocelo snimanje, tako da novi demo mozda bude i gotov do koncerta ;) . . . u svakom slucaju ovo ce da bude jaka BH metal noc.

nego interesuje me, ko je odgovoran za dogadaj u sarajevu, koga da kontaktiramo, ko je ziri ako se smije znat, ko je ko . . .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 11:07 

zašto imam taj mutni osjećaj da KURS ili 0+ idu na wacken ?????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 11:34 

[vanja] wrote:
Borise, ako nije poslovna tajna (a prepostavljam da jeste) koliko bi nam SA-klub ili CDA trazili za ovaj koncert? Pa da vidimo, mozda izmedju bendova i fanova se skupi dovoljno da se odrzi mini-fest.. Ako ti ne znas/ne mozes da nam kazes, moze li se iko raspitat koliko bi ova mjesta trazila para pa da vidimo moze li se sta skontat... Ovoliko bendova u Bocku mi se fakat ne gleda. I kad su dva-tri, odem u po frke vani jer ostanem bez zraka u onom dzehenemu...

Vjeruj mi ako nemas bendove koji ce ti donijeti 200 ljudi s kartom od 15 KM minimalno zaboravi Sa Club - jer gazda trazi 5 KM od svake ulaznice, plus trebas platitit security i jos manjih stvari unutar kluba sto te dodje vise od 500 KM. Znaci ovo se ne bi moglo odrzati tamo.

A to sto je ovaj koncert stavljen samo jedan dan ispred black metal svirke Kult, Handfull of Hate, Svartgren i Krv...to izlgeda zaboli kurac nekoga. :? Uopce necu ni spominjati Bock's attack of locust! To vise i klinci nemogu podnijeti.
Koliko god se neko trudio uvesti kvalitetan koncertni program... mislim da nema potrebe ici dalje, implozija "koncertne" scene je iminentna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 11:47 

eh da, i jos samo da kazem da Nele dobro zbori kad veli da su male sanse da bend iz BIH pobjedi. Realno ToxicDeath bi raznjeli Wacken Wet Stage i sigurno bili prihvaceni fantasticno...no da seto desi potrebno je da se zvijezde poravnaju i da se ponisti sve sto se zbilo u zanjih 15-ak godina ovdje.

Ja da sam na mjestu kvalitetnih BIH bendova koji bi bez ikakvog stida predstavili nasu scenu, a sad ih hvala bogu ima fakat nekoliko poput ToxicDeatha, Agonizea, Monumenta, Krvi... ja bih se okrenuo prema Metal Campu. Znam da je jos uvijek prisutan sistem ko proda 35 karata ide na Camp, ali ja sam dobar s organizatorima tog Festa pa cu vidjeti sto se moze uraditi jos.
U svakom slucaju, svake godine ode minimalno 35 ljudi na MC u Sloveniju a prosle ih je bilo i vise..pa zasto nije sviro neki bend iz BIH???
Jer je bilo mrsko nbekome reci hajmo reci da su Toxic prodali te karte i baciti ih na Fest?

Mora se poceti razmisljati i gurati, a ne cekati da samo dodje...jer ce doci al u kurcu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 12:09 

Nema smisla da se ovakvo takmičenje održi u Bocku, jer dole i Slayer da dovedeš zvučao bi ko kanta.
Ova svirka (kao i sve do sada) će jedino poslužiti mladim sarajevskim metalkama da pokažu svoje nove čizmice, čarapice, killere i ostale kul stvarčice!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 12:44 
Administrator

Uriel wrote:
U svakom slucaju, svake godine ode minimalno 35 ljudi na MC u Sloveniju a prosle ih je bilo i vise..pa zasto nije sviro neki bend iz BIH???
Jer je bilo mrsko nbekome reci hajmo reci da su Toxic prodali te karte i baciti ih na Fest?

Prosle godine nije bilo izvodivo jer smo vizu dobili na dan polaska za Sloveniju. Da smo ranije dobili vize, ranije bi svi uezli karte i jedan bi bend svirao. Vidjet cu sto se moze uradit ove god....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 13:04 

ihti wrote:
Uriel wrote:

Prosle godine nije bilo izvodivo jer smo vizu dobili na dan polaska za Sloveniju. Da smo ranije dobili vize, ranije bi svi uezli karte i jedan bi bend svirao. Vidjet cu sto se moze uradit ove god....

Jarane ove godine se mora progurat ToxicDeath na MC !
Zasluzili su da sviraju i odu tamo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 13:23 

Black Widow wrote:
Ova svirka (kao i sve do sada) æe jedino poslužiti mladim sarajevskim metalkama da pokažu svoje nove èizmice, èarapice, killere i ostale kul stvarèice!

Pa sto nisi rekla! Super! :) Moze Bock :P

Grosho ce biti zhiri i zagrljajima nagradjivat pobjednice takmicenja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 15:08 

Insomnior wrote:
nego interesuje me, ko je odgovoran za dogadaj u sarajevu, koga da kontaktiramo, ko je ziri ako se smije znat, ko je ko . . .

jel to ganjaš štelu huhh? ccc :lol:

[vanja] wrote:
Black Widow wrote:
Ova svirka (kao i sve do sada) će jedino poslužiti mladim sarajevskim metalkama da pokažu svoje nove čizmice, čarapice, killere i ostale kul stvarčice!

aaaaaaaahahahahha :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 16:17 

Hedon wrote:
Insomnior wrote:

jel to ganjaš štelu huhh? ccc :lol:

et sad . . .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 17:26 

za one koji jos uvijek nisu shvatili svrhu odrzavanja ovog koncerta preporucujem:

http://rock-planet.com/forum/viewtopic. ... 47&start=0

zatim i :

http://www.terranostra-promotions.com/MetalBattle/B/

@Hedon

sta je ba, i mene zanima ko je ziri.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 19:55 

[vanja] wrote:
Black Widow wrote:

Hahahahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 20:07 

Insomnior wrote:

Kako sam ja cula, a trebalo bi bit da je pouzdano, ziri cine: Emir (Aebyss tim), Nebojsa Lakic (Interfector, Butcherian Vibe magazin) i neki lik iz Trebinja, inace iz Terranostra tima (valjda i iz tamosnjeg banda Apokalipsa)... Dado ce me ispravit, ukoliko nisam u pravu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 20:39 

ziri cine: 1covjek iz Terra Nostra Promotions-a (vjerovatno Bratislav), 1covjek iz Legacy Promotion-a (vjerovatno Frubi) i 1covjek iz TheAebyss Crew-a, to sve sa jedne strane, a sa druge strane glasaju svi posjetioci, svi se glasovi zbrajaju i dobiva se konacni pobjednik, mislim da je posteno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 03. 2007. 20:57 

Dopuna informacija ...

karte se ne prodaju u predprodaji vec samo na ulazu;

jedan clan zirija ce biti i publika koja ce na ulazu uz kartu dobiti i listic za glasanje za bend koji vam se bude svidio i po zavrsetku nastupa svih bendova listic cete ubaciti u kutiju koja ce biti pored mixete.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 03. 2007. 02:39 

Black_Rose_Oara wrote:
@Hedon

[vanja] wrote:

Rečeno ti je već ko je žiri. Grošo, "grlitelj sablasti" prema tome gledaj kakav će ti bit stajling zbog kompetencije i nemoj da razočaraš :P :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 03. 2007. 10:54 

Tu sam. :) Od bendova koji će svirati čuo sam samo Agonize, tako da ne bih da nagađam ko će proći...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 03. 2007. 15:03 

sraaam te bilo :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 03. 2007. 19:46 

Hedon wrote:
Black_Rose_Oara wrote:
@Hedon

[vanja] wrote:

Rečeno ti je već ko je žiri. Grošo, "grlitelj sablasti" prema tome gledaj kakav će ti bit stajling zbog kompetencije i nemoj da razočaraš :P :lol:

zar sumnjas u mene?

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 03. 2007. 20:47 

@Insomnior
Ostali bendovi, Parastos, SoulTemple, Flegma i mi (Monument) cemo svirati u BL, ako uopste dodje do te svirke jer ovde niko ne prica nista o tome! Pa onda valjda oba benda, znaci pobjednici u SA i u BL idu u BG na finlno vece!

Sto se tice ove svirke meni su favoriti Toxicdeath, album im je odlican, a uzivo ih odavno nisam gledao, zadnji put je bilo kad su bili ovde u BL!!!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]