Dr.Larsen wrote:
ovo je vrhunac tvoje maloumnosti..... vjerovatno jadnice nisi vidio koncerta pet godina pa ti je koldbrannd najbolji band svih vremena, samo jos fali da izdrkas kad se oni pojave.....
Bahahaha, hahahah...Ako su pretpostavke majke svih zajeba onda te mozhemo slobodno krunisat Kraljem...prosipanja...narafski.
Dr.Larsen wrote:
nemas ti pojma o poljacima glupane, nisi nikad jednog upozno..... sta se tamo desava, to se u bosni u ratu nije desavalo.....
Na ovo necu, zaista necu, mogao bih te rasplakat. Koji si ti bre sinko seljo pa to je nechuveno. Koliko Poljaka ja znam ti ne znas ljudi. Hces imiena? Kazdego? Gowniarzu...
Dr.Larsen wrote:
glup si ko tocak, majke mi. pises o necemu o cemu pojma nemas. boli njih kurac da li ce taj band ponovo doci ili ne. cim je neko los, oni se odma sjete cijene karte koju su platili. tamo nema derneka, veoma jebeno brutalni covjece
U Liliputu je Guliver naisao na patuljke, koji su mu sagradili brod i poslali ga kuci, kako su ti patuljci dobrocudni jebote...eeee.....
Hajd negdje drugo prodaji ZJALE.
Dr.Larsen wrote:
to je tipicno u bosni.... cim nesto znas, odma gledaju da te sjebu, zato scena i jest takva kakva jest i ne samo scena, nego sve zivo....
Ne, vidis kako opet dokazujes da si supalj ko sito. U Bosni je sve u kurcu, kao i scena, jer kao i ti, svi misle da sve znaju, nicije misljenje ne postuju, i konstantno, tvrdoglavo, nezaustavljivo, seru o stvarima o kojim apsolutno nemaju blage veze...dzabe ti sto nisi bio u Bosni, sve negativne karakteristike si uspio ponijet sa sobom...u maksimalno izrazenoj verziji...