Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 08. 2025. 01:42

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 17:58 

nije vazno, zasto uopce reagujes na moje postove? covjek ne moze napisat ni jedan komentar u vezi jednog banda da se ne pojavi neko poput vas i pocne pljuvat po meni.... ja kad ocjenjujem nekog, pisem samo o bandovima a ne o nekom od vas, no vi se odma morate pojaviti i pametovati dok vam ne potece krv iz mozga..... ja pisem o poljacima, jer ih dosta poznajem i znam o cemu ljudi pricaju..... pisete kao da svaki drugi dan idete na koncerte i to sirom svijeta..... ja sam napiso jednu informaciju i umjesto da to shvatite kao informaciju da znate da negdje na drugom kraju ima tako nesto, vi pocnete drkat i srat i ponistavati nesto u sto niste upuceni niti ste kad sta culi o tome....

ja se necu s vama raspravljat.... ili pisi nesto u vezi banda ili me ignorisi ako ti smetam......

to je tipicno u bosni.... cim nesto znas, odma gledaju da te sjebu, zato scena i jest takva kakva jest i ne samo scena, nego sve zivo....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 18:09 

Dobro! Necu vise! I to samo iz razloga sto mi nije namjera (ako to vec radim) da povrjedjujem ljude. Ali, znaj, ovo je forum, il' ako ti je draze virtualni razgovor, i naravno da ce ljudi reagovati na tvoje izjave bile one striktno u vezi sa temom ili ne. A to sto reaguju, upravo to dokazuje da te, ako nista drugo, postuju kao clana forumske zajednice.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 18:19 

.... ja ne zelim takodjer nikog povrijediti, ko zna, mozda ovdje ima ljudi koji su dovoljno povrijedjeni van foruma, da im samo malo treba da postanu serijalne ubice :)

moj najdrazi band, moja ljubav za sva vremena, je nocturnus, iako neko napise da je nocturnus najlosiji band koji je ikad cuo, ili da nocturnus puse, ili da su totalno smece, necu mu odma skocit za vrat i jebat mu sve po spisku, nego cu mu reci da se ne slazem, da je sramota i postaviti svoje argumente..... ja sam isto budala sto sam pao na ovo, sto sam se spustio na nivo pojedinaca, ali ja sam musko i kao musko mozes biti samo budala :)

... kad sam doso na ovaj forum, bio sam ponosan na to da u bosni ima metalaca i dan danas sam ponosan, ali trebo sam znati da je pojedini primitivizam neizbjeziv pa nisam trebo i ja odma otvorit rafal....

pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 20:12 
Moderator

Libijac wrote:
Gdje to i ko to bije bendove...ahahahaha....to da se JEDNOM desi u tom gradu VISHE NIKAD nebi bio NIJEDAN koncert. To su priche o karabajama i dobrim vilama....

A o pozrtvovanosti bendova, pogotovo o KoldbraNN-u (ne "koldbrandu" seljachino musava), mi koji smo bili za prvu Balkansku turneju znamo...

drz se ti ba Becha, tamo prosipaj pamet.

:lol: :lol: :lol:

Yeah right, biju bendove...da mi je vidjet te zajebane :P

Jedino znam da bendovim mogu ostat gladni i žedni kad negdje dođu, ali da iko ikad tako nešto izvede (jer nisam prije čuo za slične incidente), to je apsurdnije od farse.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 22:20 

Dr.Larsen wrote:
ovo je vrhunac tvoje maloumnosti..... vjerovatno jadnice nisi vidio koncerta pet godina pa ti je koldbrannd najbolji band svih vremena, samo jos fali da izdrkas kad se oni pojave.....

Bahahaha, hahahah...Ako su pretpostavke majke svih zajeba onda te mozhemo slobodno krunisat Kraljem...prosipanja...narafski.

Dr.Larsen wrote:
nemas ti pojma o poljacima glupane, nisi nikad jednog upozno..... sta se tamo desava, to se u bosni u ratu nije desavalo.....

Na ovo necu, zaista necu, mogao bih te rasplakat. Koji si ti bre sinko seljo pa to je nechuveno. Koliko Poljaka ja znam ti ne znas ljudi. Hces imiena? Kazdego? Gowniarzu...

Dr.Larsen wrote:
glup si ko tocak, majke mi. pises o necemu o cemu pojma nemas. boli njih kurac da li ce taj band ponovo doci ili ne. cim je neko los, oni se odma sjete cijene karte koju su platili. tamo nema derneka, veoma jebeno brutalni covjece

U Liliputu je Guliver naisao na patuljke, koji su mu sagradili brod i poslali ga kuci, kako su ti patuljci dobrocudni jebote...eeee.....

Hajd negdje drugo prodaji ZJALE.

Dr.Larsen wrote:
to je tipicno u bosni.... cim nesto znas, odma gledaju da te sjebu, zato scena i jest takva kakva jest i ne samo scena, nego sve zivo....

Ne, vidis kako opet dokazujes da si supalj ko sito. U Bosni je sve u kurcu, kao i scena, jer kao i ti, svi misle da sve znaju, nicije misljenje ne postuju, i konstantno, tvrdoglavo, nezaustavljivo, seru o stvarima o kojim apsolutno nemaju blage veze...dzabe ti sto nisi bio u Bosni, sve negativne karakteristike si uspio ponijet sa sobom...u maksimalno izrazenoj verziji...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 03. 2007. 15:02 
Moderator

Da malo dovedemo i ovu temu u red, jer se zasad vidi samo jedna stranica rasprave o tome ko koga bije... :lol: "Vas samo smije da bije naša milicija!" :P

Dobih danas Maglu od Foltera, i ubacim reda radi da preslušam jednu, dvije pjesme...nakon prve sam slušao Mesečevog Zraka (bre). Grom te ubio, ovo je mrtvi jebeni Death Metal.

Džn džn džn 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2007. 12:45 

Jasta je, i to zaista tipican, stereotipan, Balkanski, i jos par negativnih pridjeva.

Zao mi je, The Stone su meni bili definitivno jedini bend sa ovih prejadnih prostora za koji se moglo reci da u svom filmu imaju zaista svjetsku kvalitetu te da se ne moraju prodavat po nacionalnoj devizi (eto, mi smo metalci izpickematerne, hajte nas poslusajte, itd).

Magla je definitivno najzesci kaktus prosle godine, najgore razocarenje u svakom pogledu, zvuk genijalnog benda koji se gubi i luta u totalno pogresnom smjeru. Zali boze jebenih deset-petnes riffova koji se totalno zgazise u navali bezciljnog dzndzn maltretiranja...

The Stone zaista nisu za DM-a. Ovaj zadnji mogu pojest za dorucak bar dvaes bendova sa prostora bivse Juge. "Zakon Velesa" je bio jebeno izdanje godine u BM-u sto se Istocne Evrope generalno tice...

Ja se nadam da ce momci doc tobe, al neznam koliko ce me bolit kita za slijedeci kad izadje ako mi imalo sjecanja ostane od ovog.

Sve u svemu, sve najbolje im zelim, al Magla kod mene ostaje na polici sa onim ostalim suvenirima koje zovemo "impulsivne kupovine".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2007. 16:41 

Jel izasao re-release SWBF-a?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2007. 17:36 
Moderator

niko wrote:
...

Sinoć je neko (nećemo imenovati dotičnog "majstora" :P ) rek'o da je Kozeljniku May Result tu da se kurči Death Metalom, i da ostavi D'Kamen za čisti jebeni Blekk Metal. Istina, istina...

TBH, bolje im je nek se vrate krkanskom Blekku i nek' ne zalaze više sa D'Kamenom u Đed Metal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2007. 19:08 

Eh sad sta je ko rekao kazao, neznam jaro...

Meni je to bio jedan veoma poseban bend na Slovenskoj Krvi i Zakonu Velesa.

A Magla, Magla jednostavno nije uopste muzicki kohezivno djelo. Ne smeta meni pre-primitivan DM koji sviraju Blek Metalci (recimo ovaj novi Necros Christos ubi, a bas je u tom fazonu), ali saltanje iz jednog tripa u drugi stvara dojam lego-kockica metala. Nit imas dominantni BM filing, nit neki jebitacan DM jer ga izreza i ispreskaka ta crna depra...

May Result zaista nikad nisam nesto posebno slusao. Glad je car coek doduse...ko i svi oni generalno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2007. 21:00 

Britney Spears Spreading Outdoors!
http://Britney-Spears-Spreading-Outdoor ... vie=178507

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 05:21 

http://Natalie-Portman-anal-action.org/ ... vie=178507

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 1 hour [ DST ]