Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 14:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pomozite radiju oboljelom od raka ! - UPDATE!!!
PostPosted: 05. 04. 2007. 15:34 

jes da nije metal, ali bice dobro siugrno:

U nastavku kampanje, Radio 202 je uz pomoć najpoznatijih imena bh. alternativne muzičke scene, odlučio prirediti najveći muzički događaj ove godine u Sarajevu:

MARGINALAC MARGARIN
KZU OLE OLE PZU OJE OJE
DUBIOZA KOLEKTIV
FRENKIE

6. 4. 2007., 20:30 h
Centar za djecu i mlade Grbavica
Ulaz 10 KM*

*Sav prihod namijenjen je plaćanju kazne od 10.000 KM, koju je RAK izrekao Radiju 202.
Pozivamo vas da date svoj doprinos u borbi protiv pošasti 21. vijeka i ne dozvolite srednjevijekovnim svjetonazorima da prevladaju!

Podržali:
FTV, EFM radio, Radio Q, Slobodna Bosna, BH Dani, Start BiH, Sarajevo-x.com, The Bar, City Pub, Klub Bock, SO.BA, Alter Art, FKR, 24 VIP, FM JAM, grafika Å aran, pokret Dosta i Equipa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2007. 18:50 

kazu da nema defence-a na ovoj svirci, necu ni otic ako ne bude defence-a, sad jel ga ima ili nema...................danas mi jaran pokazuje neki list na kome su svi ovi bandovi osim defenc-a

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 04. 2007. 00:56 
Moderator

Borise, uradio sam update tvog posta.

A, sad...samo ću zamoliti da se svi sjetite šta je Radio 202 dosad uradio za ovaj grad, i scenu koju svi gotivimo, da se sjetite zahvaljujući kojem mediju su se reklame za metal svirke vrtile na državnim frekvencijama, da se sjetite da bez 202 ne postoji na ISK (kome znači), i da, molim vas, dođite na ovaj koncert!

Sad i ne možete vidjeti koliko ćete pomoći sa tih 10 KM, ali vjerujte meni, ja sam na ovom radiju već 3 godine, i znam koliko smo se svi borili (najčešće Adi i ja, u ovom slučaju) da vrtimo metal/hc/punk jinglove, da pomognemo mladim bendovima, da damo neko soluciju i alternativu sranjima koja nas okružuju!

Oni koji razumiju, shvatit će...ovo sutra nije borba za jedan radio, već za slobodu mišljenja i izražavanja!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]