Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 18:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2007. 23:06 

xChoicex wrote:
@ spawn
slusaj buraz,nisam ja ni mislio da ce neko ici od vrata do vrata,nego ono valjda ima neka selekcija kad se bendovi prijave.ako je metal fest onda se valjda biraju metal bendovi,a ne neki dza bu.u svakom slucaju,podrzavam skroz sam dogadjaj,jer ovi bendovi i jesu vrh bih metal scene (mozda ima i jos gotivnih,al eto).

mislim da se uz prijavu bendova slao i snimak tako da su ovi "odozgo" to svrstali u metal (pa kakav god)...

ma hajd, bitno je da se nesto desava vezano za promociju metal kulture...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 04. 2007. 13:56 

ej ljudovi, mozda negdje pishe, ali ne'am vremena trazit'... Zna li se koliko vremena bendovi imaju na stageu?
Hvala

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 04. 2007. 20:14 

stefan wrote:
ej ljudovi, mozda negdje pishe, ali ne'am vremena trazit'... Zna li se koliko vremena bendovi imaju na stageu?
Hvala

mislim po pola sata ali nisam siguran tacno...bice objavljeno na vrijeme.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 04. 2007. 01:11 

bice ovaj koncert strasan,nadam se da ce svi bandovi dati sve od sebe jer bi trebali :p......a jos samo da se org. potrudi malo vishe oko tog razglasa jer jeben je onaj Bock....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2007. 19:16 

Pozdrav, ljudi!!!

Aj' da ostavim neke informacije u vezi sa nekom pitanjima koja su postavljana.

Prvo, SVI bendovi iz BiH koji su se uopste prijavili ucestvuju, tacno toliko ih se i prijavilo, tako da niko nikom nije uzeo mjesto. Sto se prolaska dalje tice, u potpunosti zavisi od forme benda na svirci, raniji rad ne uzima se u obzir, a ziri je zaista i vise nego strucan da odredi koji su bendovi u pitanju. Sto se stila koji bend svira, i odnosa publike prema bendu tice, e, to tek nikakve veze nema. Na dosadasnjim svirkama u Srbiji prosli su dalje bendovi potpuna raznovrsnih stilova, i to samo zato sto su odrali od svirke i samog nastupa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 14:29 

jest buraz to stoji al daj kad toliko sada nafuravate taj battle koncert,
mislim da ste vise trebali paznje dati izboru bandova nego samom koncertu....Tko je uopce najavio tu prijavu bandova i tko je to znao*?izgleda samo pojedinci a to po meni nije uredu !
i ja opet stojim iza onoga i kad se gleda live band,to nije odgovor nikakav,postoji makar po meni hrpa live bolji bandova od navedenih,a tu pricu ne gleda se prijasnji rad zakaci ti macku o rep,jer se dakako gleda a i TREBA!!!!
ja cu ti za primjer navesti ako je vec potrebno:
Sarajevski MTS,tuzlanski HCXHC,CONTUSIO,barabe iz DESPOTICA I TAKO REDOM.....
kad se vec nemoze sada nista,makar neka org. pripazi na iduci put(nadam se da ce ga biti)i ako se ne gleda zanr muzike ono METAL je bez potrebno..jer se onda sve dovodi u pitanje?.MEtal battle,a svira NE metall bandovi..zalim ali se je org. tu zajebao i morace da prizna!
pozdrav!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 16:21 
Moderator

BihacHC wrote:
mislim da ste vise trebali paznje dati izboru bandova nego samom koncertu....Tko je uopce najavio tu prijavu bandova i tko je to znao*?izgleda samo pojedinci a to po meni nije uredu !
i ja opet stojim iza onoga i kad se gleda live band,to nije odgovor nikakav,postoji makar po meni hrpa live bolji bandova od navedenih,a tu pricu ne gleda se prijasnji rad zakaci ti macku o rep,jer se dakako gleda a i TREBA!!!!
kad se vec nemoze sada nista,makar neka org. pripazi na iduci put(nadam se da ce ga biti)i ako se ne gleda zanr muzike ono METAL je bez potrebno..jer se onda sve dovodi u pitanje?.MEtal battle,a svira NE metall bandovi..zalim ali se je org. tu zajebao i morace da prizna!
pozdrav!

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 17:32 

.::Grind Bastard::. wrote:
BihacHC wrote:
pozdrav!

fakat :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 18:08 

1. davno je najavljeno
http://www.rock-planet.com/forum/viewto ... 37&start=0

2. sta se lozite tolko ljudi, mora se proc bih pa jos jedan u srbiji pa tek onda na wacken vjerovatno svirat u 10 ujutro il tako nesto...

3. i najvaznije, de nek neko snimi kakav album kako treba, da ne marise drugom riffove i da skonta kako da snimi zivi bubanj.. tim se malo pozabavite... jebo battlove i socijalu, imal iko muda i kreativnosti da snimi sta JEBENO KAKO TREBA i da se time kurci... wacken i ta sranja ce doc sam po sebi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 18:17 

Khasma wrote:
3. i najvaznije, de nek neko snimi kakav album kako treba, da ne marise drugom riffove i da skonta kako da snimi zivi bubanj.. tim se malo pozabavite... jebo battlove i socijalu, imal iko muda i kreativnosti da snimi sta JEBENO KAKO TREBA i da se time kurci... wacken i ta sranja ce doc sam po sebi..

POTPIS!

Iako se, za taj zivi bubanj KAKO TREBA!, mogu samo "ladit muda", ukoliko nemas cifru da izdvojis... Nebitno, to je, u principu, to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 18:23 

HAIL TO BiH SCENA BEZ ZHIVOG BUBNJA....MEGA LOL!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 18:29 

~°~ wrote:
Khasma wrote:

POTPIS!

Iako se, za taj zivi bubanj KAKO TREBA!, mogu samo "ladit muda", ukoliko nemas cifru da izdvojis... Nebitno, to je, u principu, to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 18:47 

Samo se ti :lol: ... Sljedeci put ima da skontas kako da snimimo zivi bubanj uz MEGA popust. Samo jos trebamo da skontamo gdje :lol: Ima jos godina i nesto do toga, pa... upregni svoje mentalne snage :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 01:26 

Ma nista lakse, samo zamolimo vrh Wacken Fest-a da nam izdvoji oko 3 tisuce eura za svu potrebnu opremu, pa ce bubanj da ''seva''!! Tako ce nam dobrom voljom unaprijediti metal scenu! Mislim da ce im se svidjeti ideja! THEY CARE!!! hehehe :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 11:09 

stefan wrote:
Ma nista lakse, samo zamolimo vrh Wacken Fest-a da nam izdvoji oko 3 tisuce eura za svu potrebnu opremu, pa ce bubanj da ''seva''!! Tako ce nam dobrom voljom unaprijediti metal scenu! Mislim da ce im se svidjeti ideja! THEY CARE!!! hehehe :lol:

hehe, yes, yes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 14:41 

imate prave VIZIJe..... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 15:05 

Iz NIZIJE do VIZIJE :lol:

@Stefan: hahahaha, ja, ja, THEY CARE...

Ma, bez zzezze, Khasma je u pravu, sta koga treba da boli k**** sto se u Bosni ne moze snimit zivi bubanj KAKO TREBA. Svijet je sirok, samo treba imati dovoljno kreativnosti da se cifra skonta, pa jos ako sta ostane od kreativnosti za pravljenje muzike, ALA ALA ALA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 15:08 

ma zajebite sve,Cake Walk je najjaci :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 15:32 

~°~ wrote:
Samo se ti :lol: ... Sljedeci put ima da skontas kako da snimimo zivi bubanj uz MEGA popust. Samo jos trebamo da skontamo gdje :lol: Ima jos godina i nesto do toga, pa... upregni svoje mentalne snage :lol:

u fojnici ima dobar studio sa zivim bubnjem. poslusajte pjeme od ultimatuma koje su snimili tamo pa obratite paznju na bubnjeve(zive). sto se tice cijene po mom misljenju i nije bas skupo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 04. 2007. 00:37 

ma ko jos snima zivi bubanj..kad je to izaslo iz mode..odes kod sice il hate il neleta i za nesto marki snimis sve kompjuterski,bez da se mucis i prosipas ne znanje.zajebi ti taj zivi bubanj kad je ovako em ekonomicnije em brze ide.
i ljudi sa vekena i hellfest i slicnih fensi festivala mogu da mi se nap...
dom mladih vlada!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]