Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 19:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2007. 06:10 

Hehe, primjer ostalima, hehe.. quite funny actually..
Ne, jako malo ljudi islo, 'obveze' u ovo doba vecini, al eto..

Ne moze Sarajevo NIKAKO izgubiti normalno.. dakle, zelim da se i na ovoj temi takodjer istakne da tim FKS-a moze izgubiti samo i jedino putem - proceduralne greske, bozanske intervencije, sudacke kradje, darivanjem penala protivnickoj momcadi, a to se naravno, samo njima desava.. sve ostalo, je jednostavno receno, nemoguce..

Ovo sve naravno nema veze s tim sto Sarajevo u zadnjih pet godina ima najvise penala dosudjeno za njih.. 8) :lol:

Cemu ljutnja momci, ista je razlika ostala, Zeljo se uspio izboriti za sva tri boda cak, vidi se da je manjak motiva prisutan kod Å B, zale se i svi ostali, doduse ni priblizno kao gore navedeni, jer, kao sto smo konstatirali, oni su jednostavno toliko superiorni u odnosu na bilo koga da jednostavno nema teoretske sanse da mogu/smiju od bilo koga izgubiti, no, sta imaju od toga..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2007. 12:59 

punkbeg wrote:
eh prije nepunih 20 minuta stigo sam iz BL. mi smo jedina ekipa koja je bas nadvisila domacine u BL, najbrojnija ekipa koja je bila u BL(ovo su nam i kornjace potvrdile)... navijanje kao nikad do sada; jednostavno najjace gostovanje ikada. i da moram reci da nas je sudija pokrao al u bukvalnom smislu, zatim su iz svecane loze bacili na nas stalak za cvijece;i jedna stvar- nismo odgovarali na provokacije; nismo ko ostali cro-srpski klubovi koji se kurce; jednostavno smo bodrili sarajevo i sasvim sigurno biti primjer ostalima..
nego arch jesi i ti bjezo na grbavici?

samo da dodam...kitaru bilo vas je bruka zato sto ste prvi na tabeli pa ste se malo nalozili ko vi nesto da ste nekim slucajem prvi zguza nebi vas bilo ni 50...da je celik nedaj boze prvi pa robijasi bi srusili svaki grad na gostovanju jer ih je ionako sada dovoljno na gostujucim tribinama iako vec bog zna koliko godina nemamo organiziran prevoz
vi ste uvijek bili prodane duse kad vam klub gubi nema vas 10 na tribinama zato matereti nemoj srat

Last edited by DoMa on 08. 04. 2007. 18:44, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2007. 17:23 

Image
:)

velez primio gol u 90min.
siroki u 90 min.

krajina cazin- bosna 1:0 u 90 min. sviro penal domacinima :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2007. 22:29 

arch ne seri nisi bio ne znas kako je bilo; jebiga polupismeni idiot iz listice svira nepostojeci penal u 93, nas podpredsjednik kluba gadja stalkom, sreca da je bilo hladnih glava jer su babe u iz svecane loze mogle komotno dobitil stolice u glavu..

mi se borimo mi cemo je i osvojit, a nesto sumanjam da ce je celik uzeti.. dabogda ispali iz lige

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 01:03 

dzaba diskutujete... kad je sve namjesteno hehe 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 02:57 

Pa bola ja tebi vjerujem, nije u tome stvar..
Pa koliko puta je i nama ili bilo kojoj drugoj momcadi neki, bas kad inzistiras, polupimismeni idiot iz Sarajeva sudio nepostojece zaledje, penal, sta vec.. pa covjece mi smo protiv Celika imali vise od 20 zaledja, a primili gol iz cistog zaledja, igrali koliko su nam dopustali, protiv Zeljeznicara cisti penal nedosudjen na Celsonu, takodjer igrali koliko su nam dopustali, a ne mislim na momcadi.. to su vec BAR 4 boda u te dvije utakmice.. i, sta sad s tim..?

Pa nema smisla covjece.. ovo je Borac jednostavno morao dobiti, to tako ide.. svi mogu izgubiti i sve je to ocekivano, ali valjda jedino Sarajevo 'ne smije'.. vi jednostavno ne mozete prihvatiti poraz, u tome ste unikatni, nitko se toliko ne zali i nitko nije toliko ubijedjen u nesto ili nerealan kao vi.. nitko.. ali, i shvacam vas donekle.. voda u usima, panika da se ne bi izgubilo vec dobiveno prvenstvo.. opet..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 10:57 

Arhandjele, dodje li ti sta ovaj Hrkac?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2007. 18:42 

ma moraju se svi pomirit da se sudi domacinima jedino ako se utakmica od strane gostiju ne kupi, a dokad ce tako bit :? jbg penala nije bilo u BL al jbg desava se da bude :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2007. 18:25 

:lol: nepomirljivi.. :lol:

Treba istaknuti da su unatoc svemu tome igrane tri jake utakmice i da ce od toga kad tad biti nesto..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2007. 21:42 

ZAPAD SVAKA CAST!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2007. 23:13 

[vanja] wrote:
ZAPAD SVAKA CAST!

hvala 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2007. 23:36 

punkbeg wrote:
[vanja] wrote:
ZAPAD SVAKA CAST!

hvala 8)

ZAPAD = HZ The Next Generation.. eto vam za transparenta protiv Orasja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 04. 2007. 01:52 

next - ima ono neko pice se zove tako, mozete i para za reklamu kakvih izvuc :lol: :lol: :lol:

domini ovi sirokobrizane zajebase :lol:

a jel moguce da je sta stimano to slavija - sa :? :? il su zasluzeno dali gol 'prijatelji' iz rs-a :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 04. 2007. 02:37 

Je, cak postenski zajebase.. cudi me takav pristup, ali, Celik je morao odigrati odlicnu utakmicu, no, dobro, ako mogu oni kuci dva gola, mozemo mi i tri, samo sto ce ovako dosta teze biti.. ;P morao se gol u gostima dati Celiku.. pogotovo s obzirom kako su dobili premier-ligaski susret, no haj..

Moguce da je nastimano, vidjet ce se ubrzo, no, ne vidim razlog zasto ne bi Slavija i zasluzeno odvukla bod sa gostovanja, ponajbolja su ekipa polusezone, a Sarajevo blago receno ne briljira.. vise se bave zaljenjem, komentiranjem i slicno, kao i uvijek..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 04. 2007. 03:59 

polufinale kupa jedne drzave i nijedan gostujuci navijac da bodri svoju momcad :wink: ... skripari = karina (ko su ti i odakle su?) arÄŒi sve ste rekli aj sad mars boli me kurac i da celik ispadne al mojne vise elaborate pisat o skriparima matereti

<----------------------- :lol:

U Zenici se okupilo oko 7,000 gledatelja. Prvu priliku na utakmici imali su domaći, ali je udarac Mahmutovića glavom otišao preko gola. Od 11. minute Čelik vodi s 1:0 pogotkom Ljevakovića. Nakon primljenog pogotka nogometaši Širokog krenuli su nešto ofenzivnije, ali bez rezultatskog učinka. U 38. minuti Šabić je odlično uposlio Vršajevića koji pogađa za 2:0. Prvo poluvrijeme u potpunosti je proteklo u inicijativi domaćih koji preko Kupa BiH žele izboriti izlazak u Europu. Utakmica na Bilinom Polju završila je pobjedom domaće momčadi od 2:0, što predstavlja dobru zalihu pred uzvratu na Širokom Brijegu. Po zavrčetku utakmice u Zenici održana je presica za novinare gdje su se pojavili treneri obje ekipe i izjavili da je utakmica bila fer i sportska.
Trener Širokog, Ivica Kalinić, čestitao je ekipi Čelika na zasluženoj pobjedi i istakao da ništa nije gotovo te da njegova ekipa još uvijek ima šanse da se plasira u finale Kupa BiH.
Trener domače ekipe, Boris Gavran, čestitao je svojim igračima na pobjedi te igračima Širokog na fer i sportskoj utakmici. Naglasio je da je njegova ekipa ispoštovala sve što se od njih tražilo, i da u Široki putuju sa velikim optimizmom da se mogu plasirati u samu zaršnicu Kupa Bosne i Hercegovine.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 04. 2007. 08:29 

Ne budi smijesan.. ovi termini odigravanja kup utakmica u po bijela dana usred tjedna ne koriste nikome niti idu bilo kome na ruku, a najmanje navijacima.. i Red Army je u kupu odradio gostovanje na Pecaru sa 20ak ljudi makar je njih kao vise i na 15 minuta voznje, a jedini nisu..
Kemijala se manja grupica, no to je otpalo zbog svakodnevnih obaveza vecine (mi smo ipak grupa s vecim prosjekom godina, bez te ekipe malo ko ce povuci), iako se bilo nesto sredilo, no, zakompliciralo u zadnji moment i nije imalo smisla ici s onim sto je ostalo u kombinaciji, u svakom slucaju ne za javni forum.. Uostalom, u pravu nisi, bilo je troje momaka tu da podrzi momcad, sami nece igrati ako se ikako moze sta napraviti..
Mi smo vec u Zenici bili, napravili smo bolje gostovanje nego vi u Å iroki ove sezone (a nije kao da ste i vi standardni tokom godina), prema tome, vidjet cemo vas za nekoliko dana.. da se moglo i na ovo otici, jest, i steta je velika i zal zbog nemogucnosti, no, to su druge neke price, nix kompulzivno srati o stvarima koje se ne razumiju DoMa, za to postoje druge tribine.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2007. 23:41 

dobiste ga po usima a arch? ode titula na AFH :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2007. 00:02 

Ne bi bas rekao.. jedini koji malcice dobise po usima na utakmici su Red Army, navijacki i opcenito, iako su dobri bili, pravi navijacki derbi gdje se ustvari navija, a ne blene u teren, za promjenu, a ne mozes dobiti po usima od ekipe koja nije stvorila niti jednu jedinu sansu ili uopce imala udarac na gol u 90 minuta igre.. u biti smijesno je protiv kakvih ekipa Å iroki prosipa bodove ove sezone, no, to je vec do nezainteresiranosti i indiferentnosti, definitivno ne neke snage, u ovom slucaju, Veleza..
Iako su cuda promasili, a i golman skinuo par zicera, s onakvom nezainteresiranom igrom vise nisu ni zasluzili u mojim ocima..
Svejedno, Velez se dosao braniti, posteno su se obranili, bez nekih izlezavanja ili grube igre kako obicno biva kad se ide na x, na tome im se mora cestitati, sve osim toga je iskljucivi problem neefikasnosti i indiferentnosti u igri koja ce se morati rijesavati pod hitno, iako, sumnjam prije kraja sezone, ako se uspije spasiti sezona tj..
A sad, gdje ce titula, ne bih bas jos o tome na vasem mjestu.. pricekaj da posrnete nenadano gdjegod pa kad opet pocnu price o 'skandalima' i 'svi protiv nas' standardne zalopojke..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2007. 00:17 

celik izvuko bod, komsijski u zepcu...steta sto je travnik ispo :)
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 01:42 

http://www.youtube.com/watch?v=pOm75uQOJRU HZ u Banja Luci ovaj u 6 42 u spitci sto selami familiju sam hm ja :oops: :lol: 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]