Neka mi metal scena (ono Å¡to smo veÄeras vidjeli je brojem karata bilo oko 35 pojedinaca - POJEDINACA, od kojih 3/4 nikad nije Äulo ove bendove, nego su doÅ¡li DA PODRŽE miniSCENU, za razliku od pola vas Å¡upaka koji samo serete!) objasni koji je to kurac veÄeras u gradu Sarajevu bio zanimljiviji od koncerta Äetiri sjajna death/grind/thrash/HC benda za samo 10 maraka i SJAJNIM ZVUKOM? (za vas retardirane, ulaz je bio 7 KM, konzumacija 3 KM, dakle, jedan bend dobijete za 1,75 KM!)
Ako želite posvjedoÄiti VAÅ EM VLASTITOM NEUSPJEHU, bio sam ažuran, pa sam i uslikao neÅ¡to za Vas!
I da vam ukratko ispriÄam Å¡ta ste propustili!
Infernal Hemeroid, prvi bend veÄeri, meni liÄno bend veÄeri! Veselje sveopÅ¡te! Grind i Thrash u komadu, dakle sve grindere i samoprozvane thrashere nabijem na kurac, zabijte si sve majice i dvdove sodoma, destructiona i kreatora u pakaÅ¡, a pogotovo Slayera, jebo vas slayer sviju needukovane!
Undercover Motherfucker, HC mudat koliko HC mudat može biti!
Insolitvs, instrumentalna koljaÄina, nije mi legla samo zato jer nema vokala, ali bi nekoliko Vas trebali da posluÅ¡ate ljude, kako ne bi srali da ste VI DEATH METAL! Vi ste kurac moJ!
Corpse Grinder, opet veselje na kvadrat. Ponovo deatherima jedan u pakaš.
Neko u Å¡ali reÄe, ne valja raditi svirke na petak 13, a neko ozbiljno doda kako u gradu sa 600.000 stanovnika da se ne može napuniti klub kapaciteta 200 ljudi? I prvi me put bilo stid Å¡to sam iz Bosne, prvi put, kunem vam se! Jer su ljudi povukli iz HR da doÄ‘u u Sarajevo, Cdovi dilali za mizerne, i majice za joÅ¡ MIZERNIJE PARE! I nisu svirali, nego su oderali!
A znate što niste došli? Jebo više spike kako se para nema, nije to, nego niste došli jer ste postali
arogantna Ä‘ubrad i gospoda koja sad biraju koncerte. DoÅ¡ao vam malo Vader i Tankard, pa će vam Marduk i Dismember il ko ono već doći, pa jebo malu svirku, jebo underground. Pljujete po Bocku, piÄke metalske Å¡minkerske bi malo da idu u Dom Mladih i Hacijendu i Sa Club! Znate Å¡ta, tu i pripadate, arogantni majmuni!
Da sam na mjestu i Borisa, i Slavena, i Eldara, i svih organizatora svirki, sve bi vam pootkazivao, ne bi vam dao da ništa gledate, pa trunite u Bosni, kad ste bahati, ili još bolje, treba dovoditi bendove i ne dati vam da prismrdite klubu!
Nećete tako nigdje dogurati, gospodo draga! Ja koliko dobro znam da ne moram ni prdnuti sada kad imam status nekog novinara za pressicu i karte i da ima ljudi koji mogu sebi priuštiti da potegnu do Slovenije i dalje, toliko dobro i znam da ima Vas koji nemate za pive, jer sam bio sa obje strane štapa! Samo, Vaš je jebeni problem što ćete vi UVIJEK I ZAUVIJEK ostati na jednom kraju štapa, a drugi nećete ni liznuti.
Uostalom, ko vas jebe, propustili ste svirku i po!!!