Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 07:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 11:01 

Ma super bi svirka.. i zajbenacija kasnije ispred kluba.
koliko je raje bilo? Nadam se da su se bar troskovi pokrili....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 14:36 

Prvo što bi želio prije svega što ču napisati je da se zahvaljujem sljedečim bendovima i pojedincima:
FESTIVAL OF MUTILATION
EVADING DAWNFALL
MORIOR
IMPOSER
te
Kasim čovjek koji je prodavao karte,
Emir (hvala ti znam koliko si se namučio oko zvuka)
Ado što si uradio plakate
i svim ljudima što su došli na ovu svirku i podržali nas.

Dakle sad ukupno ljudi je bilo 70 što je tačno bilo da se sve isplati IMPOSERU te za opremu i tonca+obezbjađanje.Moglo je biti mnogo više da nije ovoga foruma zbog urote protiv organizatora i omaložavanja IMPOSERA i raznih sranja što smo se ovdje nagledali kao komentari rekla-kazala.Neznam zašto se iko uzeo mješati u organizaciju kada je ova svirka bila dogovorena i sređena još prije 2 mjeseca uključujući i prostor.
Više bi ljudi došlo da ovde uopšte nismo davali nikakve obavjesti za svirku.
IMPOSER je jedan maximalno ozbiljan bend koji nisu vamo došli pa da se hvale u svojoj mahali da su svirali u Bosni i Hercegovini nego koji su došli ovamo da sviraju zbog raje za vrlo male pare i to je bilo tih 4 KM + 3KM konzumacija,ali eto i to je nekima bilo preskupo.To je druga priča.
Stvarno ko god nije došao zajebao se,ali jedino su krivi ovi što su srali na organizaciju kada je sve bilo na vrlo profesionalnom nivou i dobro odrađeno.Neču da se hvalim,ali ja sam vrlo zadovoljan iako sam pozitivna 0 ostao ali pare nikad nisu u pitanju nego zabava i odličan provod.
Što se tiče ostalih bendova svi su odradili odlične svirke.Festival of mutilation su definitivno mlade nade odlično zvuče i super su im stvarke,
Evading su poderali stvarno su genijalni i za njihove godine veliki talenti i vrlo ozbiljni,a Moriori su atrakcija večeri totalni old school death metal ljudi oderali ste :twisted:

A što se tiče ovoga komentara:

wh4t3v3r wrote:
Lustmord wrote:
wh4t3v3r wrote:
Something must be done! :shock:

pa eto,bujrum,promijeni nesto.. :roll:

Lustmord,

ideja foruma jeste da ljudi razmjenjuju informacije i misljenja

postirao sam da bih razmjenio svoje misljenje sa ostalima

takodjer, ocekivao sam da cu dobiti odgovor od Tiranin-a, jer postira na forumu, a on je organizator manifestacije

---

jos uvijek cekam da neko postira nesto vezano za moj post

BTW najlakse je reci da drugi nesto promjeni

Da dadnem i taj odgovor nisam bio nikako na netu od svirke!

Jest istina je da sam rekao da neće biti kašnjenja te da će svirka početi na vrijeme u 20 i 15.I sve je odlično išlo i po planu u minutu kako sam i zamislio,ali zar ti stvarno misliš da će ti neko svirati u praznom prostoru.
Bil ti svirao da nema nikoga.Ljudi su stajali napolju međutim niko nije htjeo da uđe do 21h valjda zbog toga što su htjeli prvo da popiju ispred SA cluba nemogu ja uzeti šipku pa tjerati raju da uđu.Van pameti.
Evo super drago mi je čuti da je sve ok prošlo u Bihaću i da je super svirka bila i da su svi sretni,jebiga Tuzla je otpala zbog tehničkih problema,ali eto i to se dešava.To bi bilo sve hvala još jednom ljudima što ste došli,što se mene tiće ova tema može komotno pod lock.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 15:15 

'Ajd, neka si se ti kriticki osvrnuo na jedan jedini logican komentar u moru onih BEDASTOĆA "promotora"...al' to nije moja stvar...
Valjda je, u ovoj zemlji, trik skontati i odakle smrad dolazi :lol: Urota? Ako je i bilo, organizacija je samoj sebi na ledja nabacila il' ti: trebao si kontrolisati sta se desava...

Zao mi sto propustih Festival, a POSEBNO MORIOR!!! Imposer sasvim osrednji band...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 15:21 

osrednji bend koji treba biti sretan sto je privuko 70 ljudi !
ovi komentari kako bi doslo vise ljudi da nije bilo ovoga i onoga su obdaniste i jasno oslikavaju ozbiljnost i zrelost self-proclaimed organizatora.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 16:22 
Moderator

Svaki početak je težak,valjda od iskusnijih treba doći savjet a ne kritika..posebno u istoj branši.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 17:38 

ma bitno je da svi seru protiv svih i to je to...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2007. 17:43 

ma bezze ba. negumo prozivanja, i ovo sve nije trebalo na ovaj nacin raditi. stvarno tuzno ovo sta kaze Emir.

nista, koncert bio, proso, nije bilo lose, komentari ponovo krenuli u krivom smjeru. lock.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]