Prvo Å¡to bi želio prije svega Å¡to Äu napisati je da se zahvaljujem sljedeÄim bendovima i pojedincima:
FESTIVAL OF MUTILATION
EVADING DAWNFALL
MORIOR
IMPOSER
te
Kasim Äovjek koji je prodavao karte,
Emir (hvala ti znam koliko si se namuÄio oko zvuka)
Ado što si uradio plakate
i svim ljudima što su došli na ovu svirku i podržali nas.
Dakle sad ukupno ljudi je bilo 70 Å¡to je taÄno bilo da se sve isplati IMPOSERU te za opremu i tonca+obezbjaÄ‘anje.Moglo je biti mnogo viÅ¡e da nije ovoga foruma zbog urote protiv organizatora i omaložavanja IMPOSERA i raznih sranja Å¡to smo se ovdje nagledali kao komentari rekla-kazala.Neznam zaÅ¡to se iko uzeo mjeÅ¡ati u organizaciju kada je ova svirka bila dogovorena i sreÄ‘ena joÅ¡ prije 2 mjeseca ukljuÄujući i prostor.
Više bi ljudi došlo da ovde uopšte nismo davali nikakve obavjesti za svirku.
IMPOSER je jedan maximalno ozbiljan bend koji nisu vamo doÅ¡li pa da se hvale u svojoj mahali da su svirali u Bosni i Hercegovini nego koji su doÅ¡li ovamo da sviraju zbog raje za vrlo male pare i to je bilo tih 4 KM + 3KM konzumacija,ali eto i to je nekima bilo preskupo.To je druga priÄa.
Stvarno ko god nije doÅ¡ao zajebao se,ali jedino su krivi ovi Å¡to su srali na organizaciju kada je sve bilo na vrlo profesionalnom nivou i dobro odraÄ‘eno.NeÄu da se hvalim,ali ja sam vrlo zadovoljan iako sam pozitivna 0 ostao ali pare nikad nisu u pitanju nego zabava i odliÄan provod.
Å to se tiÄe ostalih bendova svi su odradili odliÄne svirke.Festival of mutilation su definitivno mlade nade odliÄno zvuÄe i super su im stvarke,
Evading su poderali stvarno su genijalni i za njihove godine veliki talenti i vrlo ozbiljni,a Moriori su atrakcija veÄeri totalni old school death metal ljudi oderali ste
A Å¡to se tiÄe ovoga komentara:
wh4t3v3r wrote:
Lustmord wrote:
wh4t3v3r wrote:
Something must be done!

pa eto,bujrum,promijeni nesto..

Lustmord,
ideja foruma jeste da ljudi razmjenjuju informacije i misljenja
postirao sam da bih razmjenio svoje misljenje sa ostalima
takodjer, ocekivao sam da cu dobiti odgovor od Tiranin-a, jer postira na forumu, a on je organizator manifestacije
---
jos uvijek cekam da neko postira nesto vezano za moj post
BTW najlakse je reci da
drugi nesto promjeni
Da dadnem i taj odgovor nisam bio nikako na netu od svirke!
Jest istina je da sam rekao da neće biti kaÅ¡njenja te da će svirka poÄeti na vrijeme u 20 i 15.I sve je odliÄno iÅ¡lo i po planu u minutu kako sam i zamislio,ali zar ti stvarno misliÅ¡ da će ti neko svirati u praznom prostoru.
Bil ti svirao da nema nikoga.Ljudi su stajali napolju međutim niko nije htjeo da uđe do 21h valjda zbog toga što su htjeli prvo da popiju ispred SA cluba nemogu ja uzeti šipku pa tjerati raju da uđu.Van pameti.
Evo super drago mi je Äuti da je sve ok proÅ¡lo u Bihaću i da je super svirka bila i da su svi sretni,jebiga Tuzla je otpala zbog tehniÄkih problema,ali eto i to se deÅ¡ava.To bi bilo sve hvala joÅ¡ jednom ljudima Å¡to ste doÅ¡li,Å¡to se mene tiće ova tema može komotno pod lock.