Ima
itekakve veze jer navijacki komentiras stvari koje vidis samo na slikama i time direktno omalozavas bilo kojeg navijaca koji ustvari ima doticaja s time i koji se trudi..
Ja tu svoju 'suplju pricu', mogu argumentirati i dokazati, ti ne mozes, dakle, razlika je ogromna..
Niti imam sta idealizirati ili elaborirati Å kripare, ili bilo koga, nismo velika grupa svakako i ne mozemo konkurirati na pravi nacin Robijasima, Hordama i slicnima, normalno, to nikad nisam ni rekao, ali necu ni podcjenjivati kad
nije za podcijenjivanje kad covjek realno sagleda, ali ti to ne mozes shvatiti jer sve sto ti mozes vidjeti vidis na slikama, nista osobno nisi dozivio, ali ja ti dajem otvoreni poziv da mi nadjes primjer bolje organizacije, truda i kvalitete sadrzaja u sredini ove velicine, bilo gdje u ex-yu i sire.. E kad to uspijes, onda cemo pricati o 'elaboratima'..
Ja tebi govorim kako stoji, ti prihvatio to ili ne, dodje mi kao hobi vise analiziranje navijaca s obzirom kolika mi je to dnevna rutina, tu sam definitivno kompetetivniji, sad, pretrpjet ces valjda kakvu konstruktivnu kritiku, koja definitivno stoji, upitaj pa nek ti isto ponovi i Manijak, Hordas, tkogod, ako ti je do toga, da ne bude cisto do mene/nas, pa makar tebi zvucalo kao 'pametovanje', u vecini slucajeva je obicna realna analiza..
Prva utakmica? kao sto je receno, tesko da moze Å iroki odigrati tako katastrofalno u uzvratu (iako opcenito ove godine prakticki nikakvog zalaganja nema osim kad ih se na to natjera), sto je i dokazao, gdje ste vec vi imali jednu jedinu sansu unatoc tome sto ste mogli apsolutno igrati (i 2:0 vam je bio povoljan rezultat pa ste se i nakon toga povukli), a o prvenstvu je suvisno pricati..
Brinite se VI gdje ste kao 'selo i klub' radije, jer to je sasvim ocito..
Mi..

Mi smo ponovno u Europi, a to bi ti bila jos jedna cinjenica, a ne pametovanje..