Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 10:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 205 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2007. 22:14 
Administrator

Ne kontam Vas....

- Do Ceske ima 25h voznje + pis pauze i stanke izace na 30h voznje sto je SJEBAVANJE samo takvo.
- Prostori su neuporedivi, s obzirom da je ljeto Tolmin je puno bolji, tu je Soca za kupanje ;)
- Na MC ima par velikih imena koja se mogu poredit sa cijelim BA festom, Sodom, Immortal, Blind Guardian, Motorhead, COF, Kreator, sta Vam vise treba....
- Dosta bendova koji su na BA su vec svirali u BiH ili ce uskoro,
- S obzirom na broj bendova i koliko BA traje, vecina bendova ce svirat u popodnevnim satima, gledat Immolation u 15:00h na +35 je bezkurac i mrtva dosada.
- MC traje 5 dana!!!
- na MC svira Kreator :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2007. 23:20 

ihti wrote:
Ne kontam Vas....

- Do Ceske ima 25h voznje + pis pauze i stanke izace na 30h voznje sto je SJEBAVANJE samo takvo.
- Prostori su neuporedivi, s obzirom da je ljeto Tolmin je puno bolji, tu je Soca za kupanje ;)
- Na MC ima par velikih imena koja se mogu poredit sa cijelim BA festom, Sodom, Immortal, Blind Guardian, Motorhead, COF, Kreator, sta Vam vise treba....
- Dosta bendova koji su na BA su vec svirali u BiH ili ce uskoro,
- S obzirom na broj bendova i koliko BA traje, vecina bendova ce svirat u popodnevnim satima, gledat Immolation u 15:00h na +35 je bezkurac i mrtva dosada.
- MC traje 5 dana!!!
- na MC svira Kreator :twisted:

ovo je dovoljno jak argument,mislim da je sve odluceno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2007. 23:21 

Brena je Brena al dvaput je dvaput ! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 00:21 

Ihti ok je sve to sto ti govoris, ali ja prvenstveno idem radi bendova a ne radi festa kao festa, raja, zajebancija...jebga iskreno...
krvi bih dala za immo /a i jos bendova sa spiska/ tako da taj put i sve to mi neb' prestavljalo neki veliki problem...

a ako neko ide radi festa-raja-cuga-...etc. onda i mogu shvatiti da ce uzet u obzir put za sloveniju, mislim da je vise nego ocito takva razumno odabrana opcija.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 01:00 

Pitam se nakon svega ko je stavrno finansijski u mogućnosti (nakon silnih koncerata koji su bili i koji će biti) otići tamo, da ne pominjemo ponovo kilometražu i avgustovske žege i uslove na tom festivalu (iskreno nisam upoznat), mislim da Ihti ima pravo, ti mnogi bandovi će dolaziti na ove prostore samo treba biti malo strpljiv ;), ipak otići u Češku zbog jebenog koncerta-festivala je meni previše :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 01:07 
Administrator

Black_Rose_Oara wrote:
Ihti ok je sve to sto ti govoris, ali ja prvenstveno idem radi bendova a ne radi festa kao festa, raja, zajebancija...jebga iskreno...
krvi bih dala za immo /a i jos bendova sa spiska/ tako da taj put i sve to mi neb' prestavljalo neki veliki problem...

ajde strpi se do oktobra i vidjet ces Immolation u Tuzli s cejfom u klupskoj atmosferi, upoznat ih, slikat se itd... sta ces bolje ;)

zamisli situaciju, nakon 30h voznje dolazis na fest, temperatura +35 a Immolation nastupaju za 2h, taman imas vremena da se smjestis i trci gledat gledat nastup :D

kako god MC je najbolji i logican izbor ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 01:32 

ihti wrote:
Black_Rose_Oara wrote:

ajde strpi se do oktobra i vidjet ces Immolation u Tuzli s cejfom u klupskoj atmosferi, upoznat ih, slikat se itd... sta ces bolje ;)

zamisli situaciju, nakon 30h voznje dolazis na fest, temperatura +35 a Immolation nastupaju za 2h, taman imas vremena da se smjestis i trci gledat gledat nastup :D

kako god MC je najbolji i logican izbor ;)

A jos ti preko Brutal Assaula budu drugi, treci i cetvrti dan ciklusa , ajoj beda!!! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 02:52 

ihti wrote:
Black_Rose_Oara wrote:

valjda Incantation.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 03:15 

Sve bi ja 'vo odgledala ljudi, nije ni do love, al' kad je imas onda nemas vremena/ne mozes ili nema love ni za hljeba... Stoga, privezite starce za radijatore, izmamite lovu cak i silom i picite i u Tolmin i u Cesku, jednom se zivi, a upola od toga kad imas posao i pravo na 20 dana godisnjeg, nabijem ih, a toliko toga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 13:02 

joooj jeste se raspisali ko nake babe... stvar izbora, kome se svidja MCo tzice tamo, a kome se svidja BA otice u Cesku.

dosta vishe o cjepidlacenju koliko dana, koliko love, koliko sati itd.. !!!
this must stop! pa nije jos uvijek vrijeme humanitarne - jebena je 2007. godina - ko moze i hoce doci ce...bilo to Tankard u Viskom, Incantation u Tuzli, Behemoth u Sarajevu ili Wacken u Njemackoj.

Vrijeme je da ljudi shvate da hvatat cestu za Europu ne znaci biti prosjak i cekat da ti neko drugi da...nego zaradit, obrazovat se i omogucit sebi da odes na koncerte koji te zanimaju i pratis muziku koja te zanima, bez obzira u kojoj drzavi zivis i gdje koji festival ili koncert. to je jedno od osnovnih nacela EU...koje cemo htjeli ili ne morati prihvatiti !!

No sve pocinje u vlastitom dvoristu... pa cemo vidjeti sad na Behemothu i Dismemberu da li su stvarno ljudi prepoznali da im NAPOKON dolaze SVJETSKI bendovi u kvart maltene i da li ce to znati cijeniti...ili je jos uzvijek primamljivija piva u parku i kuknjava kako kod nas nema nicega.

Polako ali sigurno se stvari mjenjaju.... stvari izlaze na povrsinu, prema tome (ponavljam po stoti put) budite SRETNI sto u BIH u sljedecih nekoliko mjeseci dolaze: BEHEMOTH, DISMEMBER, MARDUK, KOLDBRANN, KRISIUN, INCANTATION !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2007. 13:06 

Sto se tice Brutal Assulta svi zainteresirtani kod mene mogu naruciti kartu a organizator festivala s kojim sam jucer pricao me uvjerava da postoje ljudi kod njega koji se bave rjesavanjem viza tako da niko ne brine za vizu...brinite o busu, kombiju...koji ce vas odvesti tamo.

E sad....zasto je Brutal Assault tako primamljiv festival....nije to samo zbog sjajnih bendova koji ce svirati tamo, nego i zbog cijena.
Ljudi koji su bili tamo prosle godine nemogu vjerovati kako je sve jeftino!!! Piva u sklopu festa kosta 2 marke... u supermarketu je sve brutalno jeftino.... pravo dobra piva 1 marka.... hrana bagatela. U super napucanom restoranu komplet rucak da se ubijes te dodje 10 maraka i na kraju cijena za festival je 35 eura.

Kao sto rekoh, ko hoce nek izvoli...sto se mene tice ja cu jedan dan na MC (cetvrtak), a mozda odem i na ovo. Ko hoce rezervirati kartu nek mi se jvi preko PM-a.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2007. 02:21 

Taj put od 25-30 sati.....pa covjece na ekskurziju smo toliko putovali u p.m. to je fuj,a i otici tamo u jebenu Cesku,nepouzdano mi je sve to.Najbolje otici sad fino na Dream Theater na Jarun i biti miran.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2007. 02:27 
Moderator

Inphect0r wrote:
Taj put od 25-30 sati.....pa covjece na ekskurziju smo toliko putovali u p.m. to je fuj,a i otici tamo u jebenu Cesku,nepouzdano mi je sve to.Najbolje otici sad fino na Dream Theater na Jarun i biti miran.

Ma jebo te neke Teatre i sve ostale kazališne predstave...Brutalni Asfalt - that's the spirit 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2007. 02:53 

Od danas i sluzbeno prelazim na prog i na modernije pravce,uglavnom sve sto je trendi i coohel.Ako sutra dobijem posao sto bi trebao,onda mozda i odem pogledati te brutalne bendove,za sada mi je prioritet uklopiti se u trendi krugove.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2007. 03:07 
Moderator

Inphect0r wrote:
Od danas i sluzbeno prelazim na prog i na modernije pravce,uglavnom sve sto je trendi i coohel.Ako sutra dobijem posao sto bi trebao,onda mozda i odem pogledati te brutalne bendove,za sada mi je prioritet uklopiti se u trendi krugove.

jel to pokušavaš bit sarkastičan? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2007. 18:32 

.::Grind Bastard::. wrote:
Inphect0r wrote:

jel to pokušavaš bit sarkastičan? :roll:

Jebo te sarkazam vise,naso se ko ce reci.Ma salim se naravno,ali stvarno mi je prioritet otici ovo pogletati(DT),a ako bude valute otici cu na taj fest sigurno,cuo sam price da je prosle godina bilo ubistvo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 05. 2007. 22:46 

Ljudi meni se opasno ide na ovo. Prijavljujem se za mjesto u tom kombiju!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2007. 02:21 

copper woman wrote:
Ljudi meni se opasno ide na ovo. Prijavljujem se za mjesto u tom kombiju!

Ma kombi vec otis'o :lol: :lol: :lol:
Btw jest ovaj forum ima glupe smajlije, i siromasne! Dajte instalirajte neki paket normalaN!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2007. 04:22 

jebali vas smajliji sta ce vam...

Profile  

Post subject: Re: BRUTAL ASSUALT - ÄŒeÅ¡ka 09. - 11. avgusta - strasan festival!
PostPosted: 07. 06. 2007. 00:06 

ovo je beton fest.. ali vec sam slobodne dane ispucao (tj ispucacu) na wacken.. ko moze na ovo otic, nece pozalit, to je sigurno

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 205 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]