ja sam htjeo jos malo sacekati sa najavom,ali eto kad je vec tu..
inace bice ovo super dogadjaj..
i to iz vise razloga..
prvo da krenemo od gostiju..nisu bili dugo kod nas,i zadnji put kad sam ih upratio u sarajevu bili su grom! sve se maximalno popravilo,od zvuka,preko feleta,covjek vrishti ko veliki,do samog pristupa,tj. ozbiljnosti.znaci od njih ocekujem.bash.
drugo,despotic bullet takodje nije svirao 100god i po najavama ljudi ce svirati dosta novih pjesama! gogo se bio zado posljednjih godinu dana,tako da despotic bullet+nove stvari= slomljene noge i kljucne kosti..
trece,sto se tice mog benda,tj Obsona,puno stvari vezano za ovu svirku.
prvo i prvo,ova svirka je za naseg bubnjara Ruleta koji se vratio poslije jako teske bolesti i svih sranja koje je prosao u zadnjih godinu dana,te njemu u cast i ovaj dogadjaj.koncept svirke je takav da sviramo sa bratskim bendovima,naj drugarima,a to Unrise i Despotic sigurno i jesu.sljedeci povod je 2pune godine postojanja benda,sto ce reci rodjendan : )
dalje,ovo ce ujedno biti i Dysfunctional Family EP release gig,znaci izbacujemo nas prvi pravi demo materijal!! ako sve bude kako treba,na samom certu cemo podijeliti novi materijal,a on ce se vec ovih dana naci i na nasoj web stranici
http://www.hcxhc.tk tako da koga interesuje moze da poslusa i prije svirke.
plakati ce biti na ulici ovijeh dana (i bice samo takvi!!),a evo ovom prilikom pozivamo i ljude sa strane da dodju i da podrze prvo Ruleta,a onda i bendove i scenu,jer mi osim ove familije nemamo drugu.
do novim informacija..
poz