Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 20:24

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 06. 07. 2007. 16:19 

Ma ne sumnjam ja u tebe toliko, nisi levat sto se tice toga, iako i dalje subjektivan logicno, no vise te podjebajem kad ti vec drago.. 8)
Jebga sad, haj ti nadji tu splitsku podruznicu Ultras Mostara, ja cu naci RA u vasim redovima u Zap. Mostaru.. :)
A dalje, znas i sam, tj. trebao bi znati da je UMo daleko najvise napredovao ove sezone, ubjedljivo, izrasli su u dobru grupu napokon i da su definitivno medju top 3 po svemu odradjenom ove sezone.. to je vec cinjenica, ili ces tvrditi suprotno..?
Ne mozes je nikako zaobici jer ti eto ne odgovaraju, ako to ustvari dovoljno pratis.. vidi po ostalim ljudima koji analiziraju takvo nesto, nek ne bude kao do mene i mojih 'nacionalnih interesa' ili do tebe i vlastitih preferencija.. a ovo sve receno je jos duplo teze kad imas ekipe koja je u mostarskom ogranku bbb-a ili Torcide, sto nema nikakve veze s Ultrasima kao takvima jer takvi se odmah u startu odbijaju..
U biti, tako smo i mi napravili prije par godina kad su takvi naglavacke s tribine letjeli.. jest opala brojnost, ali sta.. bar znam zasto i radi koga su svi tu koji su tu, i to je tako.. sad, ako to mi mozemo napraviti, a ionako rijec o maloj sredini, zasto ne bi oni..

Profile  

PostPosted: 07. 07. 2007. 14:06 

Nije to do mojih preferencija, ako mi se nesto svidja kod neke grupe i ako je to dobro ja cu to i priznati bez sujete. Ja Ultrase nikad ne bih stavio ispred jednih Lesinara, grupe koja je imala slicne probleme kao i oni sto se tice srpskog ponosa i navijanja za Zvezdu i sl., ali oni su to rijesili davno i sad tuku Cigane kad dodju u BL. A znas kad ce Ultrasi skociti na Torcidu, nikad a mozda ni tad. Ultrasi jesu napredovali, pa samo do prije par godina imali su vjerovatno najruznije transparente u BiH, i sami priznaju da postoji jedno jezgro koje interesuje samo Zrinjski, ali to jos nije dovoljno. Jos jedna stvar, oni su kao i vi relativno mlada grupa i sad kad se priblizi godina jubileja oni ce pricati pricu tipa "sve je pocelo prije 15 godina kad je grupa mladica... hu-ha" a realno Zrinjski im tada mnogima nije bio ni u peti. Vjerovatno znas ko su npr. Leo Zovko ili pokojni Filip Sunjic i kome su jos pripadali oni i neki drugi. E zbog toga ih ja zovem Torcidinom podruznicom, imaju oni jos dosta posla da se rijese toga. Pa i vama trebaju BBB WM da odete u Vrapcice, mada i nije bila neka velika pomoc, zajedno sa njima vas je bilo 24 i pol :) covjeka?
Isti kao i oni, ako nisu jos i gori su Sokolovi. Ja licno cu ih smatrati grupom kad se potpuno odreknu ciganskog/grobarskog identiteta i otpjevaju barem jednu svoju pjesmu.
I za kraj da ne ispadne da ja lazem, a to kad su u pitanju navijacke stvari nikada ne radim, evo par zanimljivih slika koje si svakako vidio, ali cisto da se podsjetis:

Zrinjski-Sarajevo, 04.04.2004.
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/554.JPG
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/559.JPG
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/549.JPG
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/516.jpg

Zrinjski - Sarajevo, 08.08.2004.
http://img206.imageshack.us/img206/267/juka1fa3.jpg
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/663.JPG
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/665.JPG
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/684.jpg
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/666.JPG
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/679.JPG

Profile  

PostPosted: 07. 07. 2007. 17:47 

Pa ne mozes na osnovu tih pojedinaca, i to mahom djece, pricati o nekim podruznicama.. :) to je tesko izbiti takvima iz glave, a UltrasMo se rijetko sa njima zna obracunavati..
Mislim, haj, mozes podjebavati, svakako, ali to je onda u biti ista stvar kad ja kazem s vama u Zap. Mostar isao RA.. ama bas ista stvar.. 'ebote Robijasi vode navijanje u Hajdukovim i Zvezdinim salovima.. :lol:
No, evo, kakav ja primjerice mogu izvuci zakljucak na osnovu vaseg pa moram reci nakaradnog gostovanja u Tuzlu recimo i kvazi-HZ likove u Galatasaray dresovima koji vam ruse ugled.. da ste njihova podgrupa..? :) da je to cisto onako..? :) ili nesto skroz trece..? :)
Jebga, ne ide to tako.. da ne stavljam slike, znas i sam tko je bio..
Ili, evo, haj, kad si vec i ti..

http://img141.imageshack.us/img141/4936/hordehg0.jpg

I ova mi je PREmocna slika, neovisno o bilo cemu.. :lol:

http://img248.imageshack.us/img248/9500 ... a26xx7.jpg

No, da se vratim na UltrasMo.. Recimo, evo nadji takve tipa Ultrasi s Torcida/BBB obiljezjima u nas u zadnjih 7-8 godina.. nema ih, jednostavno su poizbacivani.. imaju pravo doci u slucaju dopustenja, ali fino i jasno stoji na ulazu u Istok - 'ili Å kripar, ili nitko'..
Tko se toga ne pridrzava meni/nama nije potreban, pa taman ostala brojka kakva jest, bar je ta jedna skupina jaka, organizirana i ozbiljna koja ne preza ni od koga i ni od cega, sto se nije jednom pokazalo..
U Vrapcicima je bilo tocno dvoje momaka iz Mostara.. moglo je biti i puno vise nas da se ranije sredilo jos par stvari oko organizacije, a ne se jebavati s prijevozima i cekanjem, no, necemo o tome, ali mi smo jos jednom prvi otisli gdje drugi nisu bili niti su ocekivali da bi isli..

Sto se Vulturesa tice, oni su meni uvijek bili jedni od najboljih, iznad vecine ovih hajmo reci velikih.. lijep izgled kopa, ali sto je jos vaznije imaju prave navijace..
Za Ultrase moze dosta toga stajati, ali stoji i to da su daleko najvise napredovali ove sezone, kao i to da su ove sezone jedni od najboljih.. mislim, to receno stoji.. sad, ako ces gledati komplet i analizirati to na gore navedeni svoj nacin, e onda je to druga stvar, no ja za to ne rekoh nista.. ono sto ja rekoh je da su, ponavljam, daleko najvise ove sezone napredovali, u jednu pravu grupu, i da su jedni od najboljih bili.. tako je..? tako je.. ;)

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2007. 13:18 

Eto zbog cega ja ne volim "debatiranje", posebno ovo internetsko. Ti meni tu postavljas neke slike koje se ne mogu porediti sa onim sto sam ja postavio, stavljas ih samo da bi nesto kao kontrirao, a vidis i sam da tu nema nekog osnova. Sta ti je toliko interesantno na slici iz Tuzle, je li lik skroz lijevo na ogradi :lol: ili ovaj sesirdzija sa prugastim crveno-zutim dresom/uzgred budi receno to je neka fus verzija dresa Rome, mislim da je Batistuta u pitanju/. Druga slika, utakmica protiv Radnika, proslava titule, pa se medju slavljenicima na istoku nasla i ova dvojica ljepotana, i sta sad to je kao neki strasan dokaz cega?
Ja tebi pricam o konkretnim i vrlo bitnim imenima, a ti meni ovdje bacas nekakve budalastine, "prica radi price". Je li ti znas ko su ove celave "umilne" face na slici i znas li ko su ljudi koje sam pomenuo imenom i prezimenom?
http://www.zrinjski.net/galerija/albums ... 01/684.jpg

Znaci Vrapcici su tako zajebani i daleki da se ne moze sjesti u "benvejce" :lol: i voziti nekih pola sata i fino otici na utakmicu? A ta dvojica BBB, je li ih bas pikas kao dvojicu ili kao covjeka i pol?
Za kraj, nemoj da tvrdis nesto za sta nisi siguran i sto nije tacno, necu da te ofiram jer sam se prilicno umorio od ove price, sto se mene tice over&out.

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2007. 21:57 
Moderator

JEBO VAS FUDBAL, a pogotovo ovaj naš.

Profile  

PostPosted: 08. 07. 2007. 22:23 

lol, 'necu da te ofiram'.. :lol: Dobra.. :lol: Dobar si.. :lol:
A haj, ako ti tako kazes, evo necemo vise 'kontrirati', nije ovo navijacki forum.. no ne kontas ti poantu tog 'kontriranja'.. ti je jednostavno u vasem slucaju ne priznajes niti prihvacas, jednostavno u startu odbacujes, bilo podjebavanje ili realan argument..
U Tuzlu znas i sam kakve su vam 'Horde Zla' isle.. protiv Trebinja, kuci, ste brzo maknuli onu islamsku zastavu, premda mislim da bi se mogla naci vec negdje.. sliku s Radnika..? bezveze stavih, smijesna mi jednostavno.. ne rekoh li da je nevezana za bilo sta..? ha citaj malo.. o'kle 'benvejci' 'rodjo'.. :lol: opet ti nisi skontao poantu i ne prihvacas receno u tom slucaju, ali eto.. nije bitno.. glavno da je vama eto mrsko praviti ekstravagantna gostovanja.. plus bezze se nerviras, nemas bola na osnovu cega, ne mogu te valjda ja iznervirati, isprovocirati, isn't that your department.. 8)

Last edited by Archangel on 09. 07. 2007. 16:50, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 00:38 

seronjo iz listice
KOJA ISLAMSKA ZASTAVA PROTIV LEOTARA U TREBINJU?????????????????????????????

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 00:39 

Noise Messiah wrote:

nas fudbal je bas old school 8)

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 13:37 

Noise Messiah wrote:

Hehe, da je nama do fudbala, davno bi nas spengali pa na Jagomir.

Arhandjele, odlazi iz iz mog zivota, ti smrdis na laz :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 16:25 

:lol: hooked.. shoots and scores.. :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 16:51 

punkbeg wrote:
seronjo iz listice
KOJA ISLAMSKA ZASTAVA PROTIV LEOTARA U TREBINJU?????????????????????????????

Ovo iznad je bas tebi upuceno, znam da pratis i znam jednostavno sta ce te navesti na reakciju.. :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 00:42 

otisli pape i obuca, spomiju se matko maca husi/muminovic i povratak marsia nakon sto je otpao na probi u kelnu 8) ako bude sve fer posteno opet smo prvaci 8)

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 00:44 

Nije zadovoljio..?

Cuj logike, ako sve bude fer i posteno - prvaci.. 8) drugim rijecima svaki drugi scenarij znaci da je nevidjena kradja u pitanju tsk tsk.. 8)

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 00:46 

ma normala 8)

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 00:46 

A i ja kazem.. 8)

Profile  

PostPosted: 18. 07. 2007. 20:15 

9 minuta dva gola
vidi ti sto kitari trpaju konobare, osilili se :lol:

Profile  

PostPosted: 18. 07. 2007. 23:24 

6 0 8) +jos 2 pojacanja i hopla ode genk :D

Profile  

PostPosted: 18. 07. 2007. 23:28 

punkbeg wrote:
6 0 8) +jos 2 pojacanja i hopla ode genk :D

:(

Profile  

PostPosted: 19. 07. 2007. 00:32 

Archangel wrote:
Daj, kakva Malta, svi ce biti na plazi, Sarajevo ce ih po tri razlike u obe utakmice razbiti..

Dobro, po sest razlike..
Ocekivano..
Ali, bez ikakve euforije.. Genk je totalno druga prica i sa pet pojacanja.. to pak zahtijeva snagu, taktiku i brutalnu zelju..

Profile  

PostPosted: 19. 07. 2007. 00:42 

a pushi ga... :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]