Pa ne mozes na osnovu tih pojedinaca, i to mahom djece, pricati o nekim podruznicama..

to je tesko izbiti takvima iz glave, a UltrasMo se rijetko sa njima zna obracunavati..
Mislim, haj, mozes podjebavati, svakako, ali to je onda u biti ista stvar kad ja kazem s vama u Zap. Mostar isao RA.. ama bas ista stvar.. 'ebote Robijasi vode navijanje u Hajdukovim i Zvezdinim salovima..

No, evo, kakav ja primjerice mogu izvuci zakljucak na osnovu vaseg pa moram reci nakaradnog gostovanja u Tuzlu recimo i kvazi-HZ likove u Galatasaray dresovima koji vam ruse ugled.. da ste njihova podgrupa..

da je to cisto onako..

ili nesto skroz trece..

Jebga, ne ide to tako.. da ne stavljam slike, znas i sam tko je bio..
Ili, evo, haj, kad si vec i ti..
http://img141.imageshack.us/img141/4936/hordehg0.jpgI ova mi je PREmocna slika, neovisno o bilo cemu..
http://img248.imageshack.us/img248/9500 ... a26xx7.jpg No, da se vratim na UltrasMo.. Recimo, evo nadji takve tipa Ultrasi s Torcida/BBB obiljezjima u nas u zadnjih 7-8 godina.. nema ih, jednostavno su poizbacivani.. imaju pravo doci u slucaju dopustenja, ali fino i jasno stoji na ulazu u Istok - 'ili Å kripar, ili nitko'..
Tko se toga ne pridrzava meni/nama nije potreban, pa taman ostala brojka kakva jest, bar je ta jedna skupina jaka, organizirana i ozbiljna koja ne preza ni od koga i ni od cega, sto se nije jednom pokazalo..
U Vrapcicima je bilo tocno dvoje momaka iz Mostara.. moglo je biti i puno vise nas da se ranije sredilo jos par stvari oko organizacije, a ne se jebavati s prijevozima i cekanjem, no, necemo o tome, ali mi smo jos jednom prvi otisli gdje drugi nisu bili niti su ocekivali da bi isli..
Sto se Vulturesa tice, oni su meni uvijek bili jedni od najboljih, iznad vecine ovih hajmo reci velikih.. lijep izgled kopa, ali sto je jos vaznije imaju prave
navijace..
Za Ultrase moze dosta toga stajati, ali stoji i to da su daleko najvise napredovali ove sezone, kao i to da su ove sezone jedni od najboljih.. mislim, to receno stoji.. sad, ako ces gledati komplet i analizirati to na gore navedeni svoj nacin, e onda je to druga stvar, no ja za to ne rekoh nista.. ono sto ja rekoh je da su, ponavljam, daleko najvise ove sezone napredovali, u jednu pravu grupu, i da su jedni od najboljih bili.. tako je..

tako je..