Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 15:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 23. 08. 2007. 13:53 

Aha, Armada, al' bilo ih je ponesto i iz Opatije... Fakat bezze krajnje sto su ih napali, al' i oni nasli gdje ce sjest... Hahahaha, u "Bodigard" ciji je vlasnik nekadasnji telohranitelj rahmetli Izetbegovica. Culi ih sta pricaju za stolom, okupili ekipu i udri...

A i u Kresevu je bilo... Da su se sudarili sa Fanaticos-ima, svega bi bilo. Cula sam da su se, u po frke, Splicani izdvojili od Hercegovaca, k'o biva, pravite frku ako hocete, al' bez nas...

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 14:14 

Azrael661 wrote:
Sumnjam da bi vas u Zagrebu ili Splitu tako docekali usred gradskog kafica :lol: , kako loše od vas
Postije mjesta za obracune, a ne onako napadat ljude dok piju kavu

Ne bih ja reko da se sranje ne bi desilo bilo gdje u sličnoj situaciji, papaka ima svugdje...jebi ga to je realnost ima ih i u Sarajevu i u Zagrebu , Splitu, Beogradu, svugdje. Negdje manje, negdje više...

Niko ne zna tačan razlog, neki govore da su ovi provocirali, a i bila je ekipa koja je hodala gradom i jedva čekala da neko naleti od navijača Hrvatske da se pomarišu...

Sranje, meni su barem ljudi iz Rijeke skroz regularni, jer lično poznajem mnogo ljudi od tamo...Papanluka će uvijek biti, ali dobro je pa je i ovako završilo, moglo je i puno gore

Ti hercegovci su baš kurve...

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 14:26 

Hehe, kako ste vi cakani. Bas je fino kad ovako caskate o stvarima o kojima nemate nikakvu predstavu niti to mozete shvatiti. Ljudima koji su jucer branili cast grada i drzave treba samo da skinete kapu.

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 15:25 

Vjerujem da bi i pojasnio, ali ne bi imalo smisla 'obicnim ljudima'.. :)

A tsk tsk, jada i cirkusa u i oko utakmice.. :lol: drzave i po.. znam ja da bi to najradije sve se bacilo na 'Hercegovacke provokacije', jer sto gledati u svoje dvoriste prvo, no ne vidim kakve to veze ima s Armadom, primjerice.. a u biti, kao da je nesto Sarajlija bilo to, koliko ja primijetih to mahom bijase razni 'bh fanatikosi' i slicno sto su kruzili uokolo..
Isto tako nije istina da se Torcida kao takva izdvojila, bas se vecina javlja jutros, sve same pohvale.. za Splicane kao takve me vec zaboli neka, figurativno, cim se koristi izraz Splicani zna se da su momci tu dosli turisticki, a ne s navijacima, a takvih je bilo, vjerovali ili ne, odsvakle..

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 17:02 

Jebo sve to, bila je dobra utakmica, sa puno bušenja s obje strane, Hrgović kriv za dva gola, Muslimović je pokazao da je klasa u odnosu na Bolića zasigurno, igračina...Gušo = klin na golu...generalno loše odbrane na obje strane...

Ipak s obzirom na okolnosti, dati Hrvatskoj 3 gola je uspjeh...

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 17:06 

Archangel wrote:

A tsk tsk, jada i cirkusa u i oko utakmice.. :lol: drzave i po.. znam ja da bi to najradije sve se bacilo na 'Hercegovacke provokacije', jer sto gledati u svoje dvoriste prvo, no ne vidim kakve to veze ima s Armadom, primjerice.. a u biti, kao da je nesto Sarajlija bilo to, koliko ja primijetih to mahom bijase razni 'bh fanatikosi' i slicno sto su kruzili uokolo..
Isto tako nije istina da se Torcida kao takva izdvojila, bas se vecina javlja jutros, sve same pohvale.. za Splicane kao takve me vec zaboli neka, figurativno, cim se koristi izraz Splicani zna se da su momci tu dosli tursticki, a ne s navijacima, a takvih je bilo, vjerovali ili ne, odsvakle..

koji si seljak moj arch.. al bas seljacina.. cuj fanatikosi.. smijesno i jadno :wink: momci sto su ih napali nisu bili nikakvi dijasporci, nisu bili klosari, vec djeca Sarajeva; koji nisu dali da se setkaju razni supci po gradu a to sta si ti primijetio... bitno je da armada zna ko su ih napali-tacnije koja grupacija 8)

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 17:21 

punkbeg wrote:
Archangel wrote:

Isto tako nije istina da se Torcida kao takva izdvojila, bas se vecina javlja jutros, sve same pohvale.. za Splicane kao takve me vec zaboli neka, figurativno, cim se koristi izraz Splicani zna se da su momci tu dosli tursticki, a ne s navijacima, a takvih je bilo, vjerovali ili ne, odsvakle..

koji si seljak moj arch.. al bas seljacina.. cuj fanatikosi.. smijesno i jadno :wink: momci sto su ih napali nisu bili nikakvi dijasporci, nisu bili klosari, vec djeca Sarajeva; koji nisu dali da se setkaju razni supci po gradu a to sta si ti primijetio... bitno je da armada zna ko su ih napali-tacnije koja grupacija 8)

A nek si mi ti i sve ostalo tu gradjani pa taman.. ;) oksimoronizam..
Ja ti ne pricam za Armadu i njihov slucaj tu, to je iskljucivo vas 'problem' i vasa stvar sto se morate na nekim mahom turistima izivljavati po kavanama..
Ja govorim opcenito sto ja vidjeh po Sarajevu, tj. pri laganijem prolazu do stadiona i onima koji su oko nas bili, a tu je najmanje bilo Sarajlija ako mene oci ne varaju, osim ako nije standard i takvima nosati stare bosanske zastave po skupinama izmedju kojih se u vecini slucajeva pojavi i kakav turski sal i slicno pa na utakmicu, ali eto.. fala bogu ti znas.. ;)

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2007. 18:22 

ma jeble vas vise turske zastave, dobavezali se tur zastava, mozel vam i jedan post bez tih zastava jebenih
znate i sami ko ih nosi i donosi, kakvi seljaci, dodje na utakmicu jednom eventualno dvaput u godini
a sta i da je nosi, brazilska se odobrava turska ne :D

turistima bi se isto desilo i u ZG tako da ne kaki dzabe

navijanje zakurac na utakmici

sve u svemu velka paljevina, lozenje oba naroda, znalo se da ce bit nacionalizma i opet se organizuje utakmica i sad se svi zgrazavaju

savez nek idee u tri PM

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2007. 16:24 

http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=49980

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2007. 16:28 

ma ko im jebe mater debilnu :wink: samo hrpa debila i idiota nista vise...steta samo sto takvi ne vide koliko su otisli u kurac i kako su im 'vjerovanja' za kurac :roll: i samo me zanima 'logicno objasnjenje' kompleksasa iz listice..

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2007. 16:49 

Jebo više ovakve prijateljske utakmice, možda još ovi debili iz fudbalskog saveza da probaju da organizuju sa Slovenijom ili Makedonijom možda ne bude incidenata :), sve je ovo zakurac, repriza utakmice sa Srbijom...isto sranje drugo pakovanje

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2007. 22:50 

ovo U su napravile ustase iz busovace

najjaci su sa izjavam tolka mrznja pokazana od strane nas, i navodi kao npr zvizdanje na himnu a kao oni na jugu nisu zvizdali dok je isla nasa himna

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 03:31 

Sa obje strane prevelika mržnja i nacionalizam, sta vise reci

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 04:55 

loool, punk, opterecen si krajnje, mani bola, samo se bacas u daljnje krajnosti.. :lol:
Jes', valjda ih razapeti odmah, skandalizam.. 8)
Valjalo je i iskopati vijest nakon dva dana.. ne kontam samo kad je to bilo.. nigdje nikoga na stadionu, sacica navijaca, bijel dan, hmm.. zanimljivo..
A haj..

hot, nesto mi previse pravis distinkcija, a njih nema, tko je kontao praviti nerede, pravio ih je, tko je kontao provocirati, provocirao je, a takvih je bilo koliko hoces sa OBJE strane i sa svih strana, i to je cinjenica.. praviti distinkciju izmedju toga je licemjerje..

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 12:04 

Archangel wrote:
Ja ti ne pricam za Armadu i njihov slucaj tu, to je iskljucivo vas 'problem' i vasa stvar sto se morate na nekim mahom turistima izivljavati po kavanama..

Ne budali Arhandjele, kakvi crni turisti, znaju oni a znate i vi svi ko su bili ti "turisti".
Sezona lova na kurvate je jos otvorena, prosle godine su vasi jarani iz Zadra opravdali svoje ime, bas brzo trce, prije neki dan su i "legice" bile dosta brze, Armada dosla mangupski i stajala neko vrijeme, ali su na kraju zakljucili da se bolje zavuci u podrum.

P.S. Hajde da zapjevamo jednom ja i ti "Sugava Rijeko, smrdljivi grade..." :lol:

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 18:38 

http://armada-rijeka.hr/slike/P8220079.JPG

turisti :? rodila ih majka, samo razgledali grad

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 18:58 

Sta je bilo bilo je i dobro je proslo jer je moglo biti daleko gore

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 19:38 

Addict wrote:
Archangel wrote:

Ne budali Arhandjele, kakvi crni turisti, znaju oni a znate i vi svi ko su bili ti "turisti".
Sezona lova na kurvate je jos otvorena, prosle godine su vasi jarani iz Zadra opravdali svoje ime, bas brzo trce, prije neki dan su i "legice" bile dosta brze, Armada dosla mangupski i stajala neko vrijeme, ali su na kraju zakljucili da se bolje zavuci u podrum.

P.S. Hajde da zapjevamo jednom ja i ti "Sugava Rijeko, smrdljivi grade..." :lol:

Bez obiljezja bola, bez obiljezja, bez eskorta, pili pice, that's the point.. postoji razlika.. ja koliko vidim jedino vi gurate tu pricu da su kao provocirali ili sta vec, to jos nitko drugi ne rece, tako ni ovi na licu mjesta, al eto, uostalom, momci su imali muda doci na taj nacin i malobrojniji su svejedno odbijali sve napade, i to izdaleka, a predstavlja se kao da su svi hospitalizirani na kraju bili uslijed ogromnog fizickog obracuna.. :lol: a haj nema veze.. jucer Tornado, danas Armada, sutra open for negotiations a..? 8)

''Pobit cu pola.. tvoje Armade..'' :lol:

nastavi dalje.. ;)

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2007. 23:38 

o koji si ti papak moj arch...jarane jedem sebi ruke...
bez obiljezja... pa jel stigla kod vas casual furka...e moj arch..
uspjesno napade odolijevali-hm ne bi reko...
malobrojni- njih 30 nas 37...
seri seri moj golube beli :wink: :wink:

Profile  

PostPosted: 26. 08. 2007. 15:12 

A nek sam ja papak pa taman, nek je tebi to bordo srce na mjestu.. :lol:
Bola ti ne kontas/neces da kontas sta ti se govori uopce, cisto eto jer ti JA govorim.. al fala bogu nije prvi put da ti se moraju crtati neke stvari na ovom topicu, tako da nije bitno uopce.. ;)
Sta, hoces da kazes da ste ih razvalili il sta..? nigdje veze.. osrednji fight, bez fizickog obracuna, nekakva gadjanja iz daljine u kojem je manje vise jedino lokal stradao (a koliko ja vidim nije bas covjek za zajebavati se), a vecina Armade svejedno zavrsila na stadionu kasnije.. hajde neka, kako god kazes/te..
Nemoj mi o brojkama majke ti, nacitah se od 35-37, 37-40 pa sve do duplo ili troduplo manje/vise.. :lol: radije cu uzeti za rijec ovim sto su bili tu..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]