Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 18:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: BRUTAL DEATH METAL ! ! ! !
PostPosted: 31. 08. 2007. 20:35 

Hedon wrote:
Ne govori Rus džaba, metalci, metalci metnem vam ga majci...

e ovo fakat ima dobru podlogu!
svaka cast!

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 01:20 

Ma nebitno sta je Rus rekao,eto plaho ce nekog pogoditi Rusovo misljenje........
Bitno je da se tema zakljuca,i da svi uzmemo palije kakve i nadjemo se na livadi,i dobro se pobijemo,ja sam za to,a ova prica ce ici u nedogled,najbolje u oci reci,iskrenije je mislim 8)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 01:36 
Moderator

:lol:

koji nevjerovatni pederluk i patetika. što ovdje pročitah, to nema nigdje.

patetika.

ali čisto ne shvatam zašto oni koji vole bdm brane taj pravac toliko od verbalnih napada onih koji taj pravac omalovažavaju, kad ne vidim da njihove riječi ne umanjuju kvalitet same muzike?! i ja gotivim taj pravac, ali mi ne pada na pamet da se upustim u tako besmislenu i nadasve debilnu raspravu. bolje je pustit sebi Devourment i kulirat uz to, nego trošit džabe riječi i onda još branit tamo neke bendove kao da vam rođena mater svira u istom :lol:

ipak mislim da ova rasprava ima još potencijala. nije još niko nikome jebao mater :lol:

Last edited by .::Grind Bastard::. on 01. 09. 2007. 01:41, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 01:46 
Moderator

Burnt iN Effigy wrote:
woww bog se vratio :lol:

... i nije se iznenadio kad je vidio šta se piše :roll:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 02:46 

.::Grind Bastard::. wrote:
:lol:

koji nevjerovatni pederluk i patetika. što ovdje pročitah, to nema nigdje.

patetika.

ali čisto ne shvatam zašto oni koji vole bdm brane taj pravac toliko od verbalnih napada onih koji taj pravac omalovažavaju, kad ne vidim da njihove riječi ne umanjuju kvalitet same muzike?! i ja gotivim taj pravac, ali mi ne pada na pamet da se upustim u tako besmislenu i nadasve debilnu raspravu. bolje je pustit sebi Devourment i kulirat uz to, nego trošit džabe riječi i onda još branit tamo neke bendove kao da vam rođena mater svira u istom :lol:

ipak mislim da ova rasprava ima još potencijala. nije još niko nikome jebao mater :lol:

za sta onda ovaj forum sluzi? izgleda samo za to da se raspravlja ko je kad srao i koja se serija kad odgledala i kad ce nova sezona, i da se divite i lizete jedni drugima guzice...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 05:19 
Moderator

Meni je sve ovo kurac. Jedino je thrash beton. Eto, šta ćemo sad? :D

Problem nije u BDM-u, nego u ljudima koji ga ''promovišu'' na ovom forumu. Zbog njih mi je ovaj žanr debilana. BDM i način na koji ga promovišu pojedinci ovdje - samo zamisli džikana bildera kako viče ''ocam' š'o blasta, mame mi''. To je moj slika BDM zahvaljujući polovici postova na ovom forumu.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 05:27 

ja samo ne kontam kako neko moze za bdm rec da furaju "opaki imidz", svi znamo da to rade samo nase kolege blekeri :D a sto se tice "kurcenja" u sviranju i smatranja sebe bogovima muzike, za to znamo da su to powerasi i ovi slicni.... tako da jedini normalan ostaje death i thrash, a znam da ce se i sinisa i cile samnom slozit, tako da je rasprava gotova :lol: :lol: :lol: a nas trojica sutra u 11 na malti da raspravimo ovo fino hahahahaa
a grindcore nemojte brkat s bdm-om ni dm-om nikako.... to je blize panku onom tamo :lol:
meni se neda vise ozbiljno pisat, nadam se da ne smeta nikom :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 05:32 

Noise Messiah wrote:

Problem nije u BDM-u, nego u ljudima koji ga ''promovišu'' na ovom forumu. Zbog njih mi je ovaj žanr debilana. BDM i način na koji ga promovišu pojedinci ovdje - samo zamisli džikana bildera kako viče ''ocam' š'o blasta, mame mi''. To je moj slika BDM zahvaljujući polovici postova na ovom forumu.

pa to ti je furka ba, jos ako kakvo janje ima da se okrene ono... na' ono na'...
a nije ti fazon tako preko foruma pricat ba, nemoj da grindcore spominjem :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 09:58 

I ja, kad sam bio mladji, bih se znao naci uvrijedjen nekim laickim opazanjima onog sto mi je drago. Posto je to BM, u pitanju su bile opaske skoro svih ostalih Metalaca.

No obazirati se na laicka opazanja umjetnickog izrazaja koji volite i pokusavate da sto bolje shvatite je idiotizam, pa ma o cemu se radilo. Poenta je, imas jedan zivot, i ako imas tako sveobuhvatajucu furku, neminovno je da ce biti horda glupana koji ce se nac da ti sole svojim nepotrebnim misljenjima.

I meni je malo cudan fenomen kod likova koji zaista gotive tu Brutalu to da slabo sta slusaju izvan domena, cast izuzetcima. Al ako je njima tako dobrila u tom muzickom apsolutizmu, let it be jebiga.

I ja sam imao period svog zivota kad sam slusao samo jebene podrume i nista vise pa sam poceo slusat crust, darkeraj, elektroniku svakakvu. Opet sam ostao isti i vanjstinom i filozofijom i ponasanjem. Mozda i jos gori (u nekom estetskom BM smislu).

Nije lako svaki dan trpit sranja, od matere, oca, mahale, skole, posla, dalje familije, cura, frajera, o tome kako slusas sranja, buku, kako se oblacis i izgledas ko klovn, kad ti jos i raja krenu o tome kenjat, onda je fakat vakat drmnut od sto.

Ajte sad glupani razlaz, nek slusa ko sta hoce. Ako mozete ogrebat se od nekog i prosirit svoje muzicke horizonte onda to ucinite. Ako vam je lijepo u vasem (ne)znanju uzivajte i cao.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 10:01 

Noise Messiah wrote:

Svasta.

Sad bi ja trebao mrziti hip-hop jer ga predominantno slusaju likovi koji imaju jednocifren IQ?

Ne kontam ti tezu al et.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 10:36 

Addi wrote:
ja samo ne kontam kako neko moze za bdm rec da furaju "opaki imidz", svi znamo da to rade samo nase kolege blekeri :D a sto se tice "kurcenja" u sviranju i smatranja sebe bogovima muzike, za to znamo da su to powerasi i ovi slicni.... tako da jedini normalan ostaje death i thrash, a znam da ce se i sinisa i cile samnom slozit, tako da je rasprava gotova :lol: :lol: :lol: a nas trojica sutra u 11 na malti da raspravimo ovo fino hahahahaa
a grindcore nemojte brkat s bdm-om ni dm-om nikako.... to je blize panku onom tamo :lol:
meni se neda vise ozbiljno pisat, nadam se da ne smeta nikom :lol:

I bloodflood i addi vole thrash,ispade da ljudi nisu culi ni za jedan metal pravac a kamoli slusali osim bdm

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 14:12 

naravno, evo upravo slusam sarcophago satanic lust demo a prije toga sam sodom... mislim, znas i sam, sta ti imam pricat, nekidan si mi skido novi sodom hehehehe
i da se osvrnem na libijcev post, sve si u pravu, al vjeruj da ni ja ni cile ni boris ni ermin (mi sto "predstavljamo" bdm :lol: ) ne slusamo samo to. znas i sam jebga :-) znam da je ermin thrasher ogroman, cile voli old skuleraje razne a i ja isto volim i old skula, i thrash, i darkthrone i diamonda i HC i svasta nesto. boro nam je frank sinatra :-D hehe eto uglavnom, neznam ko je to od nas, seljak, krkan, glupan itd... mislim, ne kontam na kog je saran mislio al et, nije da je bitno, samo kazem :-)
libijo, ajd rjesavaj to, pa se vracaj vamo, imam jedan dvd za tebe :-P
p.s. muamer nam se osiso, neznam jesil cuo :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 14:55 

haha sto cile neofirno uzima mene u usta malo pomalo
pa bolan nisam na tebe mislila 8)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 15:20 
Moderator

Noise Messiah wrote:

onda bi punk bio utjelovljene debilizma, degeneričnog ponašanja, kratko rečeno retardirano. ako stvaraš mišljenje o muzičkom pravcu na osnovu ljudi koji to slušaju, onda stvarno imaš loše prosuđivanje. prema takvom mišljenju ja bih trebao mrzit svu muziku.

ko to ne/sluša muziku zbog drugih? :roll:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 15:52 

a kompleksaškog topika bogte..

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 17:00 

Ma niiije, ovo su samo male konstuktivne kritike i rasprave :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 17:42 

Ne znam zasto 90% ljudi misli da su ograniceni oni koji slusaju bdm?!
Da se razumijemo,to nije tacno!meni licno bdm je no 1,najjaci i najbolji pravac
definitivno,ali ima li smisla bjezati od necega sto volis??!!sepultura mi je zakletva,bog i batina,mati i babo!belphegor,nargaroth i ostale sirovine...
zatim evergrey,iced earth,brainstorm,da ne spominjem klasicni i old school death metal..prvi put kada sam dosao u dodir sa metalom tada nisam znao za suffo,didse,nile i ostale,niti sam imao internet i ostale ads-elove,pa se snalazi kako znas..korn,slipknot,godsmack,hatebereed(ovi posljednji pogotovo) odnosno bendovi iz maloljetnickih dana su mi i danas dragi i ne bjezim od toga,niti se stidim,naprotiv!!!a za one koji pljuju po brutali neka se kite naduvaju!unique grinds for unique minds!!!!!!

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 17:49 

Borise ti si najgori ovdje,de zakljucaj temu jebem joj sve i jedan post(ukljucujuci i svoje).

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2007. 18:50 

ma ne samo hocu da kazem nisu ograniceni oni koji slusaju BDM,kao sto mnogi misle..

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2007. 03:47 

Burnt iN Effigy wrote:
jest brate :lol: .... isto ko sto ja volim Merlin Mensona,Bekstrit Bojse,2 pac-a .... :lol: :lol: :lol:

jarane menson je dobar a 2pac je zakletva.... :)

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]