~°~ wrote:
Aleluja!!!, raje neocekivano (dal'?

) mnogo, atmosfera odlicna, napokon se izaslo iz onog Bocka. Prostor zajeban za ozvucit, pa je, u tom kontekstu, bilo dosta problema... posebno na Festival-u - gitara se lose cula, a dobraaaaa... Evading izvukli najbolji moguci zvuk!!! Necromentor osvjezili - malo old schoola brate, onog krast zvuka, IZBOR OBRADA ZA 10!!! Evadingu zamjeram ponavljanje pjesama (ma koliko da je raja bila raspolozena, a jeste, to ne treba raditi). Otprasis kol'ko imas i zdravo... Andreju zamjeram duge najave izmedju pjesama (pozdrave, zelje itd.). Iako je prva promocija i opustena atmosfera mislim da je pateticarenje bilo nepotrebno... Uvjerena sam da cete ovo shvatiti kao dobronamjernu kritiku
ORGANIZACIJA VRH!!!, USPJEH SVIRKE SVE IZNENADIO... ljudi, hvala!
Eee sto se tice prostora, jest fkt zajeban za ozvucit, ali s druge strane je akustican i ..dobro je sto je bio pun, da vidis zvuka tek na tonskoj, melodije su se nekako gubile..:S ..al sto se tice Festivala, sad zavisi gje si stajala, ja sam bila u 1. redu i vjeruj da se gitara super cula..

)
al eto, svaka cast bendovima..
Necromentor imaju sto Jale kaze lozionickih riffova.. malo old school blekushe i thrasha, zakon ocam..svidjela mi se posebno jedna pjesma, ne znam kako se zove, samo se sjecam da je bila sporija i melodicna..uglavnom vokal je lego uz tu pjesmu, cak me podsjetila na Enthroned.. al eto mozda bi lik trebao poradit na malo cistijem screamu..elem, dobro bi pravo

)
F.O.M - ono vec su se na Fis -festu super pokazali, ali ovaj put jos bolje..svaka cast na vokalu

) i hammer smashed face su oderalii..i obrada od suffo je bila dobra, punnoo bolja nego kad su je svirali u bocku..zvuk je bio super, a jos je samo jedna gitara

Bloody Existence je uzivo super ispala, iako sam ocekivala da ce se osjetit velika praznina (na sporom dijelu, jer su na snimku klaviature sta vec)..sve u svemu,fakat osjeti se uticaj Nile-a..bravo legende

)
E.D - kao sto smo ocekivali, HAVARIJAAA

pjesme su dobre, popunjene..

sto se vokala tice, puno bolje nego prije, brutalniji i masivniji..samo nastavi

i obrada od triviuma superr.. svaka cast

) ispalo je bolje od ocekivanog..i onol'ko ljudi sestrem

nezaboravno

)