Retko komentarisem ljudske idiotluke po forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, mada ce biti tesko napisati ista smisleno na ovoliku gomilu proliva koju ste vi nazovi death metalci iz Sarajeva prosuli po ovoj temi.
Ja ne mogu da shvatim odakle dolazi taj vas kompleks od black metala, buduc' da koliko znam u zadnjih 5 godina u Sarajevu nije bilo nikakvog bm happeninga (sem Koldbranna) sto ce reci da vi black metala u zivotu niste culi a ni videli. A u zadnje vreme nema ni drugih koncerata.. na forumu vam se najavljuju dogadji po Beogradu, Zagrebu dok vi svako vece u tom tamnom vilajetu glodjete svoje perpucije i prosipate svoje death metalstvo na forumu. Sto je najgore od svega, vi niste ni death metalci. I ptice na grani znaju gde se u BiH slusa i svira death metal. Vi ste kopija kopije, do pre par godina vas nije bilo na mapi, a onda ste odjednom isplivali na povrsinu i kao nekome se jebe za vase misljenje. Sreca pa sva govna kad-tad potonu. Gledajte malo sta pravite od sebe, ruglo.. covek koji vam je doveo onih par bendova sto ste u zivotu gledali je odustao od vas jer ste nula od ljudi, Incantation i Krisiun umesto da sviraju u Tuzli ili u Sarajevu za dva dana su Novom Sadu. Ne znam da li ste mogli da primite veci udarac

I posle svega bitno je da vi ovde samo vama svojstvenom bosanskom (tacnije sarajevskom) malogradjanstinom, primitivizmom i plitkim ironijama prozivate ljude kojima taj Watain, Setherial, Corpus Christii, Impiety i The Stone znace nesto i koji ce sutra uvece za razliku od vas lelemuda da prisustvuju nesvakidasnjem METAL UNDERGROUND desavanju daleko od te vase vukojebine nad kojom je magla svakim danom sve gusca i gusca i u kojoj je vise kulturnih desavanja bilo dok su vam karadzicevi cetnici visili nad glavama.
Ajde sto vam je taj projekat od drzave od samog njenog nastanka osudjen na propast, mnogo veci problem je u tome sto ste u svakom aspektu bivstvovanja potpuno degradirana i ruinirana masa intelektualnih mrava. Zato vam tako dobro i ide.