Amita wrote:
joj koja glupost...jebote dizu paniku zbog tog, a sta bi trebalo sa onim koji prave sihire...dodje cura nekoj babi i kaze volim tog momka, daj napravi da se zaljubi u mene..ova joj kaze daj mi njegovu kosu ili nesto slicno ili stavi menstrualnu krv u njegovu kafu i poludit ce za tobom...sto je najgore to upali.ovakvih i slicnih prica sam se naslusala i nagledala mali milion, pogotov u Visokom. Mojim roditeljima su neke ljubomorne duse radili to, pa smo nalazili sve i svasta po kuci i posjecivali i hodze i popove da to skinu. Meni je nedavno neko iz moje porodice to uradio, pa umalo da nisam dobila nervni slom koja su mi se sranja desavala. I sve da mi kaze jedan iskusni covjek na tom polju ovdje, sta su mi uradili i kad je mama otisla tamo u Visoko hodzama, rekli su da je istina, pa su to skidali i znali su ko je, ali nisu htjeli da kazu osim da je neko iz moje familije.
I to se desava mnogima, ne samo meni. Samo sto o ovome necete citati u novinama kao primjer sotonizma, nego ce staviti da je sotonizam dizanje prsta i nosenje kojekakvih majica i simbola.
Uzas!
zato uzmes abdest i zle cini te zaobidju