Immolation wrote:
@archangel: eno opet, pa sam je covjek rekao 80% ljudi u RS-u bi popizdilo za ono sto je rekla arinoe! eh da sada povezem:
Dodik = covjek koji otvoreno mrzi muslimane a time i bosance = mrzi mene = siri mrznju svojim kojekakvim izjavama! i dodje jedan "as_the_sun_sets" i brani takvu osobu, i jos doda "eto zasto na ovo forumu nema SRBA"!
De mi ti nadji ovdje toleranciju! ako nadjes ja castim pivom kad dodjes u Sarajevo!
a sto se tice nekog postovanja zakona, nidje veze, ko uopce u BiH postuije zakon!
"poenta je bila da je osnova i apsolutni preduvjet BILO kakvog napretka u ovoj jednoj ovakvoj drzavi postovanje njenih zakona, SVIH njenih gradjana, ma sta god bili, njenog Ustava i medjusobno uvazavanje i tolerancija..."
de mi reci zasto rs toliko stvara problema oko ujedinjenja policije?? jel to neko medjusobno vezivanje? natpisi na utakmicama : noz,zica,srebrenica! tolerancija?
Pokusaj zamijeniti uloge. Dolazim ja i iz cista mira nazivam predjedika vlade FBIH psom (i jos potencijalno rabidnim, uz to bez brnjice) i onda (zamjena uloga) pricam kako bih ne postoji vec je ovo sve RS
Ne zvuci prijatno? Mene to ne tangira, na rocku sam vec 2 godine, ali mi je do sada 5-6 ljudi reklo (pogadjaj, srba) da ne dolaze na rock jer se ne osjecaju prijatno, vrlo lako izleti neka masna psovka na racun "ove strane federacije", a ljudi su naslusani metala i ostale muzike da je to strasno i imali bi i te kako sta pametno prodiskutovati. E zato me nervira kad neko potpaljuje i podbada i to prolazi presutno, zaklope se okice i nikom nista. Nemam nista s tim sto postoje 2 entiteta u ovoj Bosni, niti mi se to svidja niti to podrzavam, ali ljudi su ginuli da bi "svako imao svoje", i moras imati malo razumijevanja, jer njima rs znaci isto koliko tebi fbih, i ne bi volio da ti je iko psuje. Ja sam uzivo i online imao masu diskusija i svadja sa nacionalistima(sovinistima), ima ih i vamo i tamo, previse sam vremena i snage potrosio ubjedjujuci usijane glave da smo svi jednaki u jednoj drzavi i da moramo zivjeti zajedno, da bi mene sada nazivali srpskim nacionalistom (a pripadam nacionalnoj manjini- nisam ni srbin ni hrvat ni bosnjak, pa onda gledaj gdje sam i za cije babe zdravlje se prepirem).
Debile koji pishu noz, zica, treba u zatvor pozatvarati na hladjenje, ako mozes biti toliki idiot da to napises, onda ti nece tesko pasti da neko vrijeme gluposti prosipas u 4 zida. Ali idiota ima svugdje, kao sto neko rece.