Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 16:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 
Author Message
 Post subject: DEBELI PRECJEDNIK & UNCLE SAM DECIDED 01.12.`07. Club Bock
PostPosted: 22. 11. 2007. 17:19 

Zavrsna noc 4. INTERGROUND FESTIVALA
Subota 01.12.2007.
Fis Club Bock
Upad: 5 KM (Konzumacija)
Pocetak: 21.00h

NASTUPAJU:

DEBELI PRECJEDNIK (Osijek)

Image

UNCLE SAM DECIDED (Sarajevo)
Image

Last edited by UncleSamDecided on 23. 11. 2007. 22:07, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject: Re: DEBELI PRECJEDNIK & UNCLE SAM DECIDED 01.12.`07. Club Bock
PostPosted: 25. 11. 2007. 18:45 

najprodaniji bend na festu
ne sviraju stare pjesme(pobuna)jer su potpisali za moonlee izdavacku kucu
zadnji album je karina
ispravka! sad se zovu fat prezident
al nekad su bili dobri
u svakom slucaju tu sam zbog farmerskog srca

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2007. 00:26 

de mali pankerčiću ne kenjaj bezveze. kome se ili čemu dp/fp prodao? jesi ikad vidio ugovor koji su oni potpisali za "moonlee izdavacku kucu"? nisi jer ga nisu potpisali, "moonlee izdavacka kuca" su njihovi dugogodišnji prijatelji koji, kao ni dp/fp, od tog izdanja nisu vidjeli puno, a ni malo novaca - od prodaje cedeja u hrvatskoj ne zarađuju ni oni veći, a posebno ne dp/fp. moonlee records su izdali album jer vole debele. bend se od prve kasete i prve singlice (od prije 11 godina) zove debeli precjednik/fat prezident. pobunu sviraju i dalje. i sviraju svugdje gdje ih se zove, za minimum novaca. a ti idi tiskaj bubuljice pred ogledalom i odrastaj...

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2007. 00:55 

yawnyawnyawn wrote:
de mali pankerčiću ne kenjaj bezveze. kome se ili čemu dp/fp prodao? jesi ikad vidio ugovor koji su oni potpisali za "moonlee izdavacku kucu"? nisi jer ga nisu potpisali, "moonlee izdavacka kuca" su njihovi dugogodišnji prijatelji koji, kao ni dp/fp, od tog izdanja nisu vidjeli puno, a ni malo novaca - od prodaje cedeja u hrvatskoj ne zarađuju ni oni veći, a posebno ne dp/fp. moonlee records su izdali album jer vole debele. bend se od prve kasete i prve singlice (od prije 11 godina) zove debeli precjednik/fat prezident. pobunu sviraju i dalje. i sviraju svugdje gdje ih se zove, za minimum novaca. a ti idi tiskaj bubuljice pred ogledalom i odrastaj...

:D

Profile  

PostPosted: 26. 11. 2007. 23:17 

yawnyawnyawn wrote:

precjednik sam uzivo slusao par puta,pobunu samo jednom i to jedva kad ih je ekipa natjerala.zadnji album se prodaje po cijeni od 80 do 100 kuna zavisi od distributera.
sto se imena tice debeli precjednik je dovoljno razumljivo za nase govorno podrucje,a fp za ciljano.toliko o prodanosti i ideji benda

sto se tice dermatoloskog dijela i samog tvog uvoda,jasno mi je ko je balavac(il mu je bar takav rezon) i ko se pravi pametan
i drug jel ti slusas emo muziku\music

a ti :D jedi govna

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2007. 00:11 

cuj_forest wrote:
a ti :D jedi govna

:D

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2007. 10:03 

cuj_forest wrote:
precjednik sam uzivo slusao par puta,pobunu samo jednom i to jedva kad ih je ekipa natjerala.zadnji album se prodaje po cijeni od 80 do 100 kuna zavisi od distributera. sto se imena tice debeli precjednik je dovoljno razumljivo za nase govorno podrucje,a fp za ciljano.toliko o prodanosti i ideji benda

ako hoces mozes ga na moonlee distrou kupiti i za 65 kn. ako se prodaje i za 80 do 100 kn a bend od toga zaradi nesto - u cemu je problem? ne zive svi punkeri od mame i tate, treba od necega platiti i novo pojacalo, gitaru ili opnu za bubanj. a nije se niti studio sam platio. nisu se niti cd niti omot besplatno otisnuli, jel da? a sto se imena fp tice sta je tu ciljano? i sto je prodanost? kome su se prodali? za koje novce? jel sviraju u domu sportova? ne sviraju (a i da sviraju, pa sta?). sviraju u rupi od bocka koja je jednaka rupa kao i euroclub na dobrinji gdje su svirali pred 10 godina, a odsvirace jednako dobar koncert. i jednako sa srcem. sto je bila ideja benda od pocetka - svirati, piti, zezati se sa ekipom. to rade i sad. uostalom, dovoljno su zreli i odrasli da ne moraju polagati racune za svoj rad svakom razmazenom pankeru. odi na koncert i zabavi se.

Profile  

PostPosted: 27. 11. 2007. 15:12 

btw, 2 dobra intervjua sa debelima:

MUZIKA.HR
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=8000

FERAL TRIBUNE
http://feral.mediaturtle.com/look/weekl ... 1&ST_max=1

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2007. 12:18 

Zatvaranje 4. Interground Sarajevo Festivala 01.12.2007. godine, kada će nastupati Debeli precjednik & Uncle Sam Decided, uživo će prenositi Radio 202.

Ovo svakako pokazuje da je ovo koncert koji nikako ne treba propustiti.

Profile  

PostPosted: 02. 12. 2007. 02:47 

Hvala svima koji su dosli, hvala Vanji, pozdrav radiju 202...

Profile  

PostPosted: 02. 12. 2007. 21:20 

eto svirali su pobunu :DD

Profile  

PostPosted: 03. 12. 2007. 17:31 

Evo par slika
Image
Image
Image
Image
Image
Image

O Debelog nemam... Nadam se da ce neko ubrzo okaciti

Profile  

PostPosted: 03. 12. 2007. 17:43 
Moderator

Priče o dp i njihovoj prodaji su jednake tome da se Marginalac proda jer mu radio 202 finansira album. Dakle, shit uber alles.

Svaka čast bendovima, dostojno zatvaranje jednog festivala čiju ćemo vrijednost shvatati kako godine budu odmicale - Vanja, svaka ti čast!

Profile  

PostPosted: 03. 12. 2007. 18:23 
Moderator

Jooo koje sranje?!Koliko samo znate kenjat po ovom forumu i po svakom mogucem bendu pa to je smijesno(a o spammerima da ne govorim).Pa jebote kakva je to glupost da je bend prodan,ako hoce da bude prihvacen i na stranom trzistu??Pa jbt nece sa starcima i mackom zivjet u kuci,vec kad to rade kako treba zivjet od toga-zajebi te fejk ideologije o kofa punk=propalitetima.Rancid,ako se ne varam, prosipaju te anti sistem price godinama i zive ko bogovi dom i dalje pisu pjesme kontra toga i glupani to sve puse,al ok...bitna je muzika u svemu tome.A ja ih jos nisam vidio na MTV-ju u primetime niti kao predgrupu Good Charlotte-a.
I sinoc mi dvojica jarana seru o tome kako su se zaboga "prodali",jer su promijenili ime i poceli pisat tekstove na engleskom.Moj odgovor na to:"...Pa?"
Zar nije bitno kakav je zvuk u svemu tome,a koliko sam shvatio rja ih i voli upravo zbog toga!
Ja,da se razumijemo,ne slusam punk i ne kontam se pretjerano u to,ali ono sto sam cuo i vidio neku noc mi je bilo dovoljno da zakljucim o kakvom se bendu radi...Emo,ne emo boli me kurac.Meni se muzika dopala,a nikog nisam vidio u zenskim tolama i frizuricom preko oka.I na kraju krajeva,ako su tolika kurcina zasto ste im uopce i dosli na svirku i zasto ste im napravili atmosferu kakvu ste napravili...smijesno...

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2007. 13:04 

Bilo je OK, mada je ostao utisak da je DP prerano zavrsio svoj nastup. I ne znam zasto toliko cvikaju od navijaca, nece ih niko pojesti. Posjeta dobra /uostalom zadnjih par dana festa posjeta je bila na solidnom nivou, sto svakako raduje/, atmosfera nabrijana osim par likova koji su tu ocito zalutali pa je bilo malo vise napetosti u pojedinim momentima. Zadesio se tu i jedan pametni koji je nosio Thor Steinar, pa je l' to lijepo tako?

Jos jednom cestitke Vanji i svima koji su nam omogucili mjesec dana odlicne svirke i zabave.

Profile  

PostPosted: 07. 12. 2007. 21:00 

Ma ne cvikamo mi od navijača, već samo želimo objasniti o čemu se radi. Pjesma "Farmersko srce" je napisana za jednog člana obitelji kojeg više nema. Ali kako je i osoba za koju je napisana bio čovjek iz naroda, a i ulica mu nije bila strana, pretpostavljam da je logično da su je i navijači prepoznali iako nema veze s njima.

Puno hvala svima na podršci, bilo nam je super kod vas.
Također hvala i Vanji caru.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]