Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 09:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 368 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Next
Author Message
 Post subject: Re: Deeds of Flesh
PostPosted: 10. 12. 2007. 00:46 
Moderator

sjoo, koje ce to klanje da bude, al valja iscekati ebemu :)

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2007. 03:44 

novo??moguce!
revolucionarno??tesko!

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2007. 13:26 

sta bolan ti pricas?? oces rec da su 90% BDM bendova pod DoF utjecajem? ja ni 1 jos nisam cuo da su na taj fazon, pogotovo od inbreedinga na ovamo...

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2007. 15:16 

nek' si ti meni ziv i zdrav...

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2007. 16:02 

cinjenica!!deeds je veliki bend,i slazem se sa ciletom da su unikatni,prepoznatljivi po svome stilu koji je sam za njih karakteristican,al to sto je neko orginalan ne znaci da je revolucionaran jer ako ce mo tako donositi zakljucke onda je hrpa bendova koji su napravili prekretnicu na metal sceni..npr broken hope,autopsy bendovi koji su bas kao i dids prepoznatljivi po stilu i na neki nacin unikatni...deeds mi je omiljeni bend,al za revoluciju je potrebno mnogo vise,uostalom ovo nije vrijeme u kojem se moze desiti prekretnica,barem ne na B D M sceni...kao sto sam rekao u predhodnom postu...TESKO!!!

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2007. 18:27 
Moderator

činjenica je - SHUT THE FUCK UP!!! 8)

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2007. 19:32 
Moderator

Burnt iN Effigy wrote:
svoje grindersko/kretenske furke prosipaj maloumnoj djeci kako si navikao,sad daleko trci....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idi i ubij se :)

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2007. 02:04 

nemoj ni slucajno pomisliti da ti namecem svoje misljenje,samo dajem svoje i stojim iza njega...dakle postujem tvoje ali se definitivno ne slazem,iz razloga koje sam ti vec naveo!!

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2007. 02:20 
Moderator

medical murder wrote:
uostalom ovo nije vrijeme u kojem se moze desiti prekretnica,barem ne na B D M sceni...kao sto sam rekao u predhodnom postu...TESKO!!!

ova ti je pametna...

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2007. 12:33 
Administrator

oni ne mogu nikakvu jebenu revoluciju napravit s time sto ce ubacit melodicnije djelove i solaze..daleko od toga,jer eo skoro svi bendovi su vec u ovoj godini(bendovi sa unique leadera)koji nisu prije imali nimalo melodike na albumima poceli i to furati i tako nesto svirat..primjer eto i novi decrepit birth..
ispast ce samo da ce deeds krenut za stopama ovih bendova,a nesto novo napravit,tesko...

njihova revolucija je definitvno bila sto su tako przili brutalno bez solaza ikakvih,pokazivali kakva muzika moze da bude i bez toga(i to im je perfektno uspjelo za rukom).
A sad da revoluciju naprave sto ce poceti solaze ubacivat,il slicne stvari,presmjesno...
To su cinjenice,i sigurno da ne mogu s nekim melodikama bit onakvi kao sto su bili na Pathu i na Marku(meni je ono nesto najbrutalnije..)

I najvaznija stvar: znamo svi da ni jacoby-a nema(all gays go to in flames show - ovo sve govori).I covjek kad je vidio da ce se ubacivat nesta novo,solaze ili melodike neke,otiso jer je skonto da nece kurcu valjat..Mislim da je ovo cinjenica koja sve govori,i s kojom se treba pomiriti.Jos samo da se album poslusa i to je to..

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2007. 15:26 
Administrator

Al ipak,svi se moramo sloziti oko jednog,kako god ko razmisljao o vecini stvari..:
Deeds Of Flesh NECE BITI ISTI ako budu solaze na albumu!

Jebga,ko god je upoznat s Deedsovom diskografijom,takav album bi mu 100% odudarao od ostalih..

ZNAMO STA JE DEEDS OF FLESH I KAKAV JE DEEDS OF FLESH :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2007. 05:49 

Ma haj i ja se slazem eto :D

Profile  

PostPosted: 28. 12. 2007. 19:37 

vi ste svi glupani sto se tice death muzike ne znate uopste sta ta muzika predstavlja
i ko je predstavlja a posebno ovaj lik burnt in effigy

Profile  

PostPosted: 28. 12. 2007. 20:05 
Moderator

godeatgod wrote:
vi ste svi glupani sto se tice death muzike ne znate uopste sta ta muzika predstavlja

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jao, koja jebena i prejebena šega :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 12. 2007. 21:09 
Moderator

godeatgod wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BOG SI!

Profile  

PostPosted: 28. 12. 2007. 23:25 

Death metal je vrsta glazbe koja je nastala iz heavy metal pokreta dok je isti odlazio u underground. Koristeći odbačene zvukove i buku koja podsjeća na industrijske objekte, death metal grupe stvaraju akustičnu umjetnost iz poremećene distorzije i grlenih urlanja izobličenih vokal dkoja se sastoji od ljudi koji se dive neovisnom duhu i ponosu pojedinca u odnosu na društvo, eath metal je osvojio publiku širom zahvaljujuci prije svega ovom Death metal je strukturalni heavy metal koji uvelike koristi elemente klasične i industrial glazbe. Njegovo naslijeđe se podjednako sastoji od neoklasičnog heavy metala iz 1970-tih i hardcore punka iz ranih 1980-tih; ako ubacite Discharge, Judas Priest i King Crimson u mikser i podesite ga na najveću brzinu, možda će te dobiti nešto poput death metala. Bilo je potrebno razdoblje od otprilike 1983. - 1988. da se death metal u potpunosti razvije i u tom je trenutku proživio šest zlatnih godina plodnog razvoja prije nego što je posustao kada ga je black metal prerastao u popularnosti.

pa sad malo razmislite vi glupani sto kazete da ce se deedsi unistit i osramotit death
sa solazama jer zapravo death i osnova toga svega jer bez trasha i heavy metala ne bi ni bilo death metala

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 00:35 

jarane.... ma ne znam.. inace sam jezikara velika, ali sad nemem rijeci..
ko je ovaj tito??

btw.. previse se opterecujete Deeds of Flesh-om.. respect vama i ljudima koji razumiju bdm, ali previshe.. boli njih kurac, sto se 5 likova prepire u bosni oko njihovog novog albuma.. take it easy brothers.. respect !!!

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 01:21 
Moderator

ALLAHU dragi sjoo frajera..oladi malo..idi peglaj amera na pm..ne davi vise svegati :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 01:27 

godeatgod wrote:
Death metal je vrsta glazbe koja je nastala iz heavy metal pokreta dok je isti odlazio u underground. Koristeći odbačene zvukove i buku koja podsjeća na industrijske objekte, death metal grupe stvaraju akustičnu umjetnost iz poremećene distorzije i grlenih urlanja izobličenih vokal dkoja se sastoji od ljudi koji se dive neovisnom duhu i ponosu pojedinca u odnosu na društvo, eath metal je osvojio publiku širom zahvaljujuci prije svega ovom Death metal je strukturalni heavy metal koji uvelike koristi elemente klasične i industrial glazbe. Njegovo naslijeđe se podjednako sastoji od neoklasičnog heavy metala iz 1970-tih i hardcore punka iz ranih 1980-tih; ako ubacite Discharge, Judas Priest i King Crimson u mikser i podesite ga na najveću brzinu, možda će te dobiti nešto poput death metala. Bilo je potrebno razdoblje od otprilike 1983. - 1988. da se death metal u potpunosti razvije i u tom je trenutku proživio šest zlatnih godina plodnog razvoja prije nego što je posustao kada ga je black metal prerastao u popularnosti.

pa sad malo razmislite vi glupani sto kazete da ce se deedsi unistit i osramotit death
sa solazama jer zapravo death i osnova toga svega jer bez trasha i heavy metala ne bi ni bilo death metala

Joooj lika, hahah, ne kontam. :roll: :roll:

Quote:
izgleda da prave muziku samo za sebe...

E upravo to, jebiga, nek rade sta im je volja.

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 02:04 

Vidim da neko mene uzima u usta pa da i ja sta kazem napokon :razz:

Eh doticni gospodine, prvo se nauci pisati pa tek onda smisli nesto pametno pa nam predoci, jer se "prosipas" i to malo previse...

Ocigledno si malo preskocio 85/86 fazu... Da te malo podsjetim, skini sebi sa interneta ili ako neces naruci original ovih albuma : HELL AWAITS & SEVEN CHURCHES , jesi li zapisao na papir ? Vjerovatno nemas predstavu o cemu se radi ... Eh kad to detaljno preslusas i "svaris" onda zapitaj sebe kakve veze imaju ti uzasni zvukovi koje si cuo sa Judas Priest,Maiden muzikom ? Cak i moja nena ce reci : " Dijete ovo su dva razlicita sranja " .... Onda recimo predji na "Altars Of Madness " itd , snadji se malo i sam, ostalo je historija...

@Avenger : Nemoj pricati bezveze i neiformisano, kada mala grupa ljudi iz BiH koliko-toliko moze izraziti zelju sta bi htjeli da novi album sadrzi i kako da zvuci ,makar u maloj mjeri, provjeri neke stvari prvo pa onda govori.... ;-)

I da doticni gospodine bogjedeboga kako te nije stid cak i pomisliti nasa uvjerenja i shvatanje Death metala.... mislim meni reci : Ko si ti da pricas o Deeds Of Fleshevima?

Mislim da je to krajnji idiotizam i nepojmljivo... Sad fino, dolje na pod i moli boga(malim slovima) za oprost.....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 368 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]