Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 11:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Capricorn Silhouette traži gitaristu.
PostPosted: 06. 12. 2007. 21:54 
Moderator

capricorn silhouette wrote:
Dezinformacija,CapSil nema drugog gitaristu.I neće ni imati dok god se ne pojavi neki normala lik koji je spreman raditi a ne pričati priče za malu djecu o sviranju gitare.Pun mi Q zajebanih gitarista što smiju svirat samo u svojoj sobi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kill 'em all 8)

Profile  

PostPosted: 06. 12. 2007. 23:14 

Lagano, bice...

Profile  

PostPosted: 07. 12. 2007. 14:19 

Jbg, nikad ne znas, kod nas je pravo upalilo, ODVISE smo zadovoljni... Sladjo bas iz sobe - gdje je, jedno dvije, tri godine drljao (ma, dje drljao :lol: , on je fakat svirao) po 3-4 sata dnevno- drito u nas podrum za probe... Razumijem frustraciju fakat, u vecini slucajeva i jeste tako, ali nikad se ne zna sta sutra donosi... Najveca magija sastaviti ekipu -ma, ne moraju se maziti i jaraniti - koja ce imati volje za ozbiljan rad i rjesavanje problema u trenutku u kojem iskrsnu... Mamu mu, ispade veca magija to neg' napravit izvanvremensku pjesmu.

Profile  

PostPosted: 07. 12. 2007. 20:37 

~°~ wrote:
Jbg, nikad ne znas, kod nas je pravo upalilo, ODVISE smo zadovoljni... Sladjo bas iz sobe - gdje je, jedno dvije, tri godine drljao (ma, dje drljao :lol: , on je fakat svirao) po 3-4 sata dnevno- drito u nas podrum za probe...

hahaha joo prepozno sam se,tako sam ja s Alexom Vedada naseg gitaristu drugog nasao :D isto lik tad vec drljao jedno vrijeme po kuci nisam ni znao za njega,kad je dosao na probu samo kez od uha do uha,
najgori su ovi kod nas po gradu,svi sviraju i svi imaju bend,a to ustvari samo srednjoskolkama mogu prosipat,dok kad nekom treba muzicar nigdje ih,najlakse je kupit gitaru i drkat po kuci i imati fiktivni bend..
i vise cijenim ljude koji imaju dobar bend nego koji dobro sviraju..tehnika je relativna,danas svi znaju svirat

Profile  

PostPosted: 07. 12. 2007. 20:54 

autsajder wrote:
~°~ wrote:
Najveca magija sastaviti ekipu -ma, ne moraju se maziti i jaraniti

ja bi uvijek sviro sa jaranom prije nego sa nekim hebenim muzicarem. nekako mi to da dodjes na probu sa strancem ko neki poso zvuci. to da se nemoraju maziti je uredu. nemoraju bit tolko bliski- he hee.

Ukoliko funkcionise, onda ces svakako postati (vise-manje) blizak sa tom osobom. Stojim iza recenog - ne moras uopste poznavati osobu prije, ne mora ti biti jaran... Na koncu, po meni, u bilo kom kvalitetnom radu na istom projektu mora biti kritika unutar banda, ispravki, bla, bla... Npr., jebes ti odnos da neces jaranu da spucas direktno u facu - 'Ajd, ziv bio, promijeni malo taj solo, bas je sterilan! - jer neces da ga povrijedis, dodjes u konflikt sa njim itd. Nista od tog banda!!!, zvucalo ti to previse poslovno ili ne...

Profile  

PostPosted: 07. 12. 2007. 20:57 

Riot wrote:
~°~ wrote:
Jbg, nikad ne znas, kod nas je pravo upalilo, ODVISE smo zadovoljni... Sladjo bas iz sobe - gdje je, jedno dvije, tri godine drljao (ma, dje drljao :lol: , on je fakat svirao) po 3-4 sata dnevno- drito u nas podrum za probe...

hahaha joo prepozno sam se,tako sam ja s Alexom Vedada naseg gitaristu drugog nasao :D isto lik tad vec drljao jedno vrijeme po kuci nisam ni znao za njega,kad je dosao na probu samo kez od uha do uha,
najgori su ovi kod nas po gradu,svi sviraju i svi imaju bend,a to ustvari samo srednjoskolkama mogu prosipat,dok kad nekom treba muzicar nigdje ih,najlakse je kupit gitaru i drkat po kuci i imati fiktivni bend..
i vise cijenim ljude koji imaju dobar bend nego koji dobro sviraju..tehnika je relativna,danas svi znaju svirat

UPRAVO!!!
Vidis, nisam znala da ste se i vi kompletirali na slican nacin kao mi... Bas nice. Ma, slucajnost nekad bolje odradi nego milion namjera...

Profile  

PostPosted: 23. 12. 2007. 23:46 
Moderator

autsajder wrote:
~°~ wrote:
Najveca magija sastaviti ekipu -ma, ne moraju se maziti i jaraniti

ja bi uvijek sviro sa jaranom prije nego sa nekim hebenim muzicarem. nekako mi to da dodjes na probu sa strancem ko neki poso zvuci. to da se nemoraju maziti je uredu. nemoraju bit tolko bliski- he hee.

E, zato si ti jedan kralj kojeg ja neizmjerno cijenim!

Punk Off!

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 00:38 

Ne treba vam druga gitara..ovako super zvucite ;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]