mozda nije red da sastavim nest vako ko Sharan al demokratska smo zemlja,ee
ev malo mojih kenjavina
top 10
1.
DEKAPITATOR - THE STORM BEFORE THE CALMDefinitivno najjaci album godine,ma i desetljeca najmanje.spoj svega savrsenog u thrashu,od furioznih "slayer"solaza pa solaza sa smislom (metallica) pa do masnih rifova,savrsenog vokala...ma perfekcija jbt.ne vjerujem da se moze bolje
od ovoga...
2.SUICIDAL ANGELS - ETERNAL DOMINATION
Nema veze sto sam ga preslusao tek ove godine.razbijacina i po,pristup old skulu na moderan i vrlo unikatan nacin.sve je savrseno...
3.MUNICIPAL WASTE - ART OF PARTYING
Treci i najbolji album benda koji bi,kada bi htjeo da svira solaze,bio najjaci thrash sastav danasnjice,al ni ovako nisu daleko
4.CHIMAIRA - RESURRECTION
Nakon nu metal prvijenca pa nesto boljeg Impossibilitya uslijedio je self titled album na kojem je chimaira cini se nasla pravi zvuk a isti je usavrsila na Resurrectionu.dobar moderan thrash...
5.VITAL REMAINS - ICONS OF EVIL
Ili mozda Dechristianize 2 ali nema veze...jedini bend uz metallicu cije 10 minutne pjesme nisu dosadne...
6.BYWAR - TWELVE DEVILS GRAVEYARDS
thrasheri iz brazila koji su prije ovog albuma imali 2 sjajna albuma,al ovaj je zasad najjaci.
7.AGENT STEEL - ALIENIGMA
Album na kojem je pjevac Bruce Hall eksperimentisao sa svojim glasovnim mogucnostima i to je ispalo odlicno.growl je odlican i na pravim je mjestima.nakon Sceptic Apocalypse najjaci Agent album...
8.DESTRUCTION -THRASH ANTEMS
Uh koliko ljudi mrze ovu kompilaciju al ja vise volim ovaj "novi" destruction pa je ova kompilacija dosla ko narucena.male zamjerke na play listu jer ima par klasika koji su se mogli naci umjesto nekih pjesama "srednje" kvalitete..
9.DECIMATOR - KILLING TENDENCY
Jos jedni brazilci sa posebnim thrash zvukom.i ovo sam cuo tek ove godine al ne veze.
10.BOGAMBER - Nevjerovanje
Mozda nije ponovljena devstacija al album ubija brasno...