bloodflood wrote:
pa ne sumnjam ja da je nekom pjesma dobra, al' sve je to samo zbog toga sto je karl iz nilea, bla bla bla.. itd...itd... slusas li jos kakvu experimetalnu/ambientalnu muziku sem Sandersa? a-haaaaaaaa..
Slusam iz igrica,npr Ceasar..
Ne slusam,jer nisam upucen u taku muziku i nisam imao dodira da bih sad znao sve o toj vrsti muzike..Da se posvetim tome bas kao i metalu,sigurno bih slusao,jer ne vidim u takoj ziki nista lose..
za ovo se zna zato sto je karl sanders,koji naravno svira ded metal i moras znat za njega.A sad sto je on uradio takav projekat - meni se svidja,ne zbog toga sto je bas on eto,nego zato sto je extra poslusat,opusti fino nakon svih onih krkana..
Nile mi se odmah i uredio zbog ovih stvari,i nema mi nista draze sto tako ljudi prave muziku,s tim atmosferama nekim koje podsjecaju tako na te tamo stare civilizacije...
Da je i Halid Beslic uradio pjesmu kao Elder God Shrine,uredilo bi mi se 100% jer bas take stvari gotovim..
imao sam priliku cut samo jednu taku ambijetalu( i to upravo sto je coek povezan s metalom) i uredilo mi se..eh sad kad bih nabavio jos sta na ovom fazonu,al bas ovako nesta,sumnjam da mi se ne bi uredilo..
to je isto ko sto narodnjaci nemaju dodira s metalom..