Imaju jedan album,Uterovaginal Insertion Of Extirpated Anomalies(probajte zapamtit ime,hahaha) iz prosle 2007,sad mi ga Seha(Adi)snimio i nakon 3 pjesme,tolko sam se iznervirao da je to neopisivo..
Muzika:perfektni brutal ded metal,sa riffovima i sporinama da se sasjecete..Ovo za usi stvarno prija kad ovako ljudi potrefe muziku.Eo bas ide naka sporina,i onda ga jos uspore i ne znam,sjeb totalni

sa sporinama ubise,ne moze bolje.ne izgleda to uopste tolko komplikovano i zajebano,ali za usi prija nevjerovatno..
ali..
Vokal:Ja fakat ne znam sta je s tim novim bdm bendovima,mislim koji im je kurac: ZASTO BAS SKORO SVI MORAJU FURATI SVINJSKE VOKALE????

Mislim ima li smisla

ne kontam fakat kako ovo moze da se svidja nekom,al bas ovakooo
Mogu donekle istrpit,Inherit Disease imaju prejaku muziku iako je vokal krkanski(al ne bas tolko)il devourment(u njih je isto "zajeban"vokal pravo,al ajd)..al ovo nema smisla,sve jedno te isto non stop,rrrrrr rrrrrrrrrr rrrrrrrr rrrrrrr rrrrrrrrr rrrrrrrrr rrrrrrrrr..Ne znam koja je slast u ovome..pa radije cu sebi dovest svinju u kucu i nek rokce cijeli dan ako ce mi se ovo svidjat..Ne kontam
Nisam se nikad ovako iznervirao radi muzike,sve dobro na pocetku krene(jos je produkcija pofina) i onda ovaj majmun uleti i sve usere..i sad sto bi ih slusao i gotivio se uz ovako nenadjebive sporine i riffove,ne mogu jer ovaj debil sve usra... Ne znam ono,jel nema glasa,a hoce growlat,pa ne moze drugacije i onda ovako odradi??..
MAJMUN !!!