Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 16:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cephalotripsy
PostPosted: 01. 02. 2008. 18:49 
Administrator

Imaju jedan album,Uterovaginal Insertion Of Extirpated Anomalies(probajte zapamtit ime,hahaha) iz prosle 2007,sad mi ga Seha(Adi)snimio i nakon 3 pjesme,tolko sam se iznervirao da je to neopisivo..

Muzika:perfektni brutal ded metal,sa riffovima i sporinama da se sasjecete..Ovo za usi stvarno prija kad ovako ljudi potrefe muziku.Eo bas ide naka sporina,i onda ga jos uspore i ne znam,sjeb totalni :shock: sa sporinama ubise,ne moze bolje.ne izgleda to uopste tolko komplikovano i zajebano,ali za usi prija nevjerovatno..

ali..

Vokal:Ja fakat ne znam sta je s tim novim bdm bendovima,mislim koji im je kurac: ZASTO BAS SKORO SVI MORAJU FURATI SVINJSKE VOKALE???? :shock: :shock: :roll: :roll: Mislim ima li smisla ? ne kontam fakat kako ovo moze da se svidja nekom,al bas ovakooo :shock:
Mogu donekle istrpit,Inherit Disease imaju prejaku muziku iako je vokal krkanski(al ne bas tolko)il devourment(u njih je isto "zajeban"vokal pravo,al ajd)..al ovo nema smisla,sve jedno te isto non stop,rrrrrr rrrrrrrrrr rrrrrrrr rrrrrrr rrrrrrrrr rrrrrrrrr rrrrrrrrr..Ne znam koja je slast u ovome..pa radije cu sebi dovest svinju u kucu i nek rokce cijeli dan ako ce mi se ovo svidjat..Ne kontam :|

Nisam se nikad ovako iznervirao radi muzike,sve dobro na pocetku krene(jos je produkcija pofina) i onda ovaj majmun uleti i sve usere..i sad sto bi ih slusao i gotivio se uz ovako nenadjebive sporine i riffove,ne mogu jer ovaj debil sve usra... Ne znam ono,jel nema glasa,a hoce growlat,pa ne moze drugacije i onda ovako odradi??..MAJMUN !!!

Profile  

Post subject: Re: Cephalotripsy
PostPosted: 01. 02. 2008. 20:30 

hahahahha dobar....
ev posluso ma myspace-u njihovom... mogu ti reci da mi se svidja upravo ta sporina, ono sto se mene tice cista brutala.....
A sto se tice vokala ma zakkooonnn... nema brutale bez ove svinjarije hahahhaha.; A kad bolje skontas i bolje je sto pojedini bendovi imaju ovakav vokal jer ionako sigurno imaju neki debilan text koji ne vrijedi i ponavljati.....
sad ce bit smijesno al meni u zadnje vrijeme puno vise lezi ovakav vokal neg cisti growl....... i nije majmun nego svinja hahahahhahaha.........

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 00:28 

jbg jaranu :) i mene nerviraju ti vokali,ima hrpa dobih bendova muzika im je za ubistva al vokal :shock: ......bas prije nekoliko dana slusam human rejection i gotivim se fkt al vokal me definitivno iznervira :roll:

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 01:03 

ma poseri ga...

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 01:18 

par pjesmi od ljih mozete skinut ovdje oduševilo me www.music/scen.com

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 02:31 

hehe preteko si me s temom :-D
ma jebiga, eto vidjeces s tog dvd-a dosta pravo je svinjskih vokala a muzika ubi.... sad svi al bas svi furaju to, pogotovo ta ubr skola.... ode old skul u neku stvar, al eto ja mogu i to slusat :-) haha al poslusaj taj heinous killings il human rejection da cujes vokala haha, to je fakat zajebancija....

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 02:47 
Moderator

i vi vala svašta slušate...

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 05:40 

ma jebiga, poenta i cilj im je da odu sto vise u extrem... sta fali neka ljudi, foetopsy je to pravo pokazo, hahaha, nema vecih zajebanata... ima lik 2 mikrofona i na jednom pjeva ono normalnim dubokim growlom a drugi je procesovan do maximuma, LOL al sega je uzivo, svako par sekundi mjenja mikrofon, jedan u jednoj ruci drugi u drugoj hahaha

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2008. 01:45 

koji catalepsy, odakle? ja sam cuo 2-3 do sad al nijedan nije brutal dm.

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2008. 02:10 
Administrator

ne kontam koja je poenta slusanja ovakvih vokala ? sta u tome ima dobro,al fakat ? :roll:

na ovo se mogu furat jedno mjesec,al non stop ovo slusat,ma daaaaj..

jebote daj growla al da valja,Mullen il Barnes,sve cisto iz grla,preduboko i nista ne razumijes.pogotovo Mullenov vokal je nesto najbrutalnije.I nikad njista nije procesiro il jebavo nesta.E to je pravi BDM vokal.
Ovakav vokal moze snimit i Halid Beslic,samo nabaci procesor na glas i nek govori rrrrrrrrrrrrrrrrr:?
Ovaki vokali su fakat nekvalitetno smece..bolje da na cd-u napisu umjesto imena pjevaca,procesor jer fakat tako i dodje..ovako moze svako snimit,al bas svako,ko nikad u zivotu nije zagrowlo,al kvalitetno..

mislim,nidje veze fakat...steta zbog muzike jer im je zika ubitacna,al bas.Nisam odavno bolje sporine cuo..

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2008. 15:04 

pa normalno da nije kvalitet, sta tu ima bit kvalitetno, moze bit samo kvalitetno procesorski obradjen glas, nidje veze.... al neko voli i to, ko sto neko voli i elektronsku muziku gdje nista uzivo ne odsviras... tako... :-)
p.s. halid ba growla bez procesora lol

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]