Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 00:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: dnoHla voPi u zlaTu
PostPosted: 22. 11. 2003. 20:06 

25. nov u Live Music Clubu Plus u Tuzli, po prvi put bit će Hladno Pivo! Upad možete izganjat i za 5 Kuna Muslimanskih! Havildar nas poziva da odemo zajedno, da se naalkoholišemo i ludo provedemo!Kod mene ne možete spavat, nemate đe, al havy vas može neđe strpat! Evo broj mobitela mu je 061424385, pa ga nazovte i nacugajte se i idte na Hladno Pivo! :wink:

Profile  

Post subject: Re: dnoHla voPi u zlaTu
PostPosted: 23. 11. 2003. 00:54 

Fikreta wrote:
25. nov u Live Music Clubu Plus u Tuzli, po prvi put bit će Hladno Pivo! Upad možete izganjat i za 5 Kuna Muslimanskih! Havildar nas poziva da odemo zajedno, da se naalkoholišemo i ludo provedemo!Kod mene ne možete spavat, nemate đe, al havy vas može neđe strpat! Evo broj mobitela mu je 061424385, pa ga nazovte i nacugajte se i idte na Hladno Pivo! :wink:
pa moglo bi se poceti misliti o tome... :roll: :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2003. 12:03 

hladno pivo je i u rijeci,klub "točka" 28.11.
steta sto ih ne slusam...
ja kurca ne kuzim mileta sta pjeva... :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2003. 15:49 

Hm.. nadam se da će biti oke, ali nema teorije da bude bolje nego sinoć kad je svirao Cactus Jack..

Inače, onaj prostor je fenomenalan za svirke ovakvog tipa..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2003. 15:59 

cotoha wrote:
Hm.. nadam se da će biti oke, ali nema teorije da bude bolje nego sinoć kad je svirao Cactus Jack..

Inače, onaj prostor je fenomenalan za svirke ovakvog tipa..

Da...bio sam na svirci i momci su sjajni!!! Bas sam bio odusevljen! Steta sto nije bilo vise ljudi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2003. 11:01 

Bilo je sasvim dovoljno ljudi, vjeruj mi. Ipak je ovo Bosna i Hercegovina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2003. 14:36 

Bila sam sinoć na Cactus Jack. KRITIČNO malo ljudi, ali je svirka bila fenomenalna! Sad će Emir opet da pravi frku :D :twisted:. I fakat, samo se žalimo kako nam niko ne dolazi, a onda kad nam nekog i dovedu, onda se ne pojavi sve skupa 40-tak ljudi. Žalosno. E, samo nek mi još jednom neko kaže "Ma, kod nas niko ne dolazi", objesit ću ga!!! :x :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2003. 14:48 
Administrator

Crni_Jack_Daniels wrote:
Bila sam sinoć na Cactus Jack. KRITIČNO malo ljudi, ali je svirka bila fenomenalna! Sad će Emir opet da pravi frku :D :twisted:. I fakat, samo se žalimo kako nam niko ne dolazi, a onda kad nam nekog i dovedu, onda se ne pojavi sve skupa 40-tak ljudi. Žalosno. E, samo nek mi još jednom neko kaže "Ma, kod nas niko ne dolazi", objesit ću ga!!! :x :evil: :evil:

definitivno.. iako u onaj prostor i ne moze stati vise.. moze jos mozda 30 dusha.. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2003. 15:06 

meni je svirka bila super al radije otvorite zasebnu temu o cactus jack-u pa da tamo razglabamo o utiscima a ne ovdje :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2003. 15:09 

rock wrote:
Crni_Jack_Daniels wrote:

definitivno.. iako u onaj prostor i ne moze stati vise.. moze jos mozda 30 dusha.. :roll:

Cekaj malo... pa zar si ti bio na koncertu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2003. 15:19 

Crni_Jack_Daniels wrote:

Malo ljudi? Hm.. Cactus Jack je bend za te svirke po klubovima, a ne za nekakva masovna okupljanja. Imajući u vidu da sviraju nekakav sweet rock, ono je sasvim dovoljno ljudi.. Tuzli nedostaje metal svirki. Nadam se da će večeras Hladno Pivo proći kako treba, pa da se onda pređe na nešto žešće.. zato bolje po sve nas da se pojavite tamo jer ako ta svirka propadne (u pogledu posjete) teško da će se organizovati nešto više..

Ma, kod nas niko ne dolazi.

Objesi me, ionako mi je dosta :=)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2003. 15:51 

cotoha wrote:
Crni_Jack_Daniels wrote:

Malo ljudi? Hm.. Cactus Jack je bend za te svirke po klubovima, a ne za nekakva masovna okupljanja. Imajući u vidu da sviraju nekakav sweet rock, ono je sasvim dovoljno ljudi.. Tuzli nedostaje metal svirki. Nadam se da će večeras Hladno Pivo proći kako treba, pa da se onda pređe na nešto žešće.. zato bolje po sve nas da se pojavite tamo jer ako ta svirka propadne (u pogledu posjete) teško da će se organizovati nešto više..

Ma, kod nas niko ne dolazi.

Objesi me, ionako mi je dosta :=)

Nisi skontao poentu. :roll: I prostor jeste malen, ali je ipak moglo stati makar još 20-tak ljudi gore, a onaj dio dole je bio skroz prazan za vrijeme svirke. Pa ti skontaj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2003. 17:02 

Ako mene pitate, a vjerovatno i ne pitate, ljudi su potpuno u pavu što ne idu na takve svirke.

Generalno, u utorak nije bilo loše at all, ali mi je bilo muka od pijanih i nadrogiranih likova.. i punkera koji su došli tamo samo da bi izgubili zube sebi ili nekom drugom. No, nebitno..

Sve dok se bude pregovaralo sa bendovima tipa Hladnog Piva, Oktobar 1984, te Cactus Jack, zarade i posjete na svirkama neće biti uopšte. Ja iskreno nikada ne bih kupio neki album Hladnog Piva jer slušam samo metal i na metal svirku bih otišao bez obzira na to o kakvom se bendu radi.. no, šteta je to što ljudi ne shvataju da bi neki metal bend privukao mnogo više ljudi od nekog sweet rocka ili punk-rocka (bar u Tuzli).

Do tada, ne pada mi na pamet da slušam smećke od zvuka..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2003. 18:21 

meni je cactus jack bio skroz ok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2003. 13:04 

i punkera koji su došli tamo samo da bi izgubili zube sebi ili nekom drugom. No, nebitno..

Šta 'oćeš ti, a? Ti ako punk ne voliš, to možeš u svojoj kući da ga ne voliš, a ne ovako, nemoj da blatiš i pljuješ!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2003. 15:34 
Administrator

Havildar wrote:
Šta 'oćeš ti, a? Ti ako punk ne voliš, to možeš u svojoj kući da ga ne voliš, a ne ovako, nemoj da blatiš i pljuješ!

Momak, ovo je Rock/METAL forum! Da nisi zalutao?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2003. 18:44 

Havildar wrote:

:D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2003. 18:46 

Pa ko vam je kriv kad niste pravili punk pod-forum, mozda nema bas pravih punkera, no svakako ima ljubitelja dobrog p. zvuka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 11. 2003. 23:42 

btw. jučer je hladno pivo sviralo na brucošijadi mog faxa...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2003. 02:04 

Havildar wrote:
IcedFlame wrote:
Momak, ovo je Rock/METAL forum! Da nisi zalutao?

...i otresi dugom masnom kosurinom...

:x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]