Eh ovako,
Kada sam se prvi put docepao albuma warriors, poslusao sam ga jednom i bacio negdje u comp i nisam ga otvorio jedno pola godine. Ubacim ga opet prije jedno sedam dana i vise ga ne vadim iz auta, iz usiju, non stop svira u kuci. Cudno.. Poredeci ovaj album sa albumima njihovih kolega iz NY iskreno imaju najmanje metala i ostalih sranja kojima nije mjesto u HCu, pa su mi u poredjenju sa zadnjim izdanjima rame uz rame sa soia a novi od Madballa im nije ni do koljena, oni su razocarenje godine. Na albumu ima manje teskih dionica nego na Peacu koji su radili sa HB, razumijem

, ovaj je mnogo brz i to mi se svidja.
Moje misljenje je da je produkcija kriva za danasnja izdanja HC kakvog slusamo jer u zivo je to sve druga prica, prava prica. AF nikada ali nikada nece odsvirati onako kako zvuce na zadnjim albumima, ne sto nece nego ne umiju
Braca indijanci, (bassista) koji je vec dugo u AF je doveo burazera i pocalio ga za bubanj i dobili smo pravu zivotinju, bas krojenu za hc bubnjara, mene je posebno on iznenadio, a novi gitarista Korn folovi nije losh, samo slabo znam o njemu.. Album ima i "hit" zvanu For my family sto je takodjer iznenadjenje jer gdje su sada hitovi kao nekada na svakom albumu njuorcana tipa Step Down, Gotta go, Pride, scrach the surface, us vs them, in justice system, set it off, crucified i bla bla bla... nema, nema...Dobro Edo rece, Sta ce on sa petobankom u guzici i sinom od 15 godina pisati o ulici i zivotu? Bogme slabo..
Miret je dedo, al itekako je u kondiciji a moze se on vratiti u djecacke dane, fino je to pokazao u disastersima
Et..