celo_mts wrote:
Ok,nek bude tako..
Samo ti mogu reci da ta 'dupla pedala' koju navodis kao primjer nije nikakav pokazatelj..
Ima bruka metal bendova koji je nisu koristili a ne koriste je ni dan danas,pa ih to ne cini hardkorom..
Mislio sam vise na distorzije i produkciju uopste,kako na albumima,tako i u zivo..
Zamisli samo te svoje bendove s modernim zvukom i produkcijom,kakva bi sigurno bila da i dan danas snimaju albume..
A bila bi ta produkcija ovakva i onda (80-tih),da je to ikako moglo tako..
Hardcore je evoluirao i svi smo svjedoci toga.
Nekom se to svidja,nekom ne i to je bit svega..
A punk je mrtav i neka takav i ostane...
Idemo dalje..
Pa i Raybeez bi sad snimio 'metal' album da ustane iz groba,kunem ti se..
ok.. ako nisam uspio duplim pedalama mozda cu sada..
Nadam se da su svi slusali tribute to SOIA pod nazivom Our Impact Will Be Felt??
Ovaj album obrada je snimljen 2007 godine, dakle prije godinu dana kada je produkcija bila jos uvijek dobra, savremena.
Legedarne pjesme soia sviraju legendarni bendovi...
Pitanje,
Zasto Madball, First blood ili mozda cuveni metal bend Walls of Jericho nisu te stvari odsvirali moderno, ili mozda u modernoj produkciji???? 2007 godina, a pjesme iz osamdesetih i devedesetih??
Zato sto su to pjesme koje nije moguce drugacije odsvirati a da imaju svoj bit.. Cak crnjo iz Sepulture postao oldschool.. Pa dajte ljudi od kada mi bosanci idemo rame uz rame sa svijetom, mi smo tek negdje oko 1985 Americke godine u ekonomiji, pa ko ce ziviti HC ako necemo mi?