dinko wrote:
puno se prica o metallici, mnogi seru naravno.
prvo da rijesimo stvar oko basista, cliff je bio jebena legenda, sto se tice sviranja i njgovog ponasanja van scene, to stoji za sva vremena. Bio je tu i ron nekada davno, *** ga, nit je valjo kao basista nit se mogao posvetit bandu kako treba.
jason, veliki covjek, veliki muzicar, bio je rame uz rame sa cliffom sto se tice popularosti i odanosti bandu, mada mislim da je vise bio odan nego cliff ili bilo ko drugi od ostalih clanova, jasnon je bio metallica pa smijem se usuditi rec i najvise od svih ostalih clanova i bivsih clanova.
robert dobro svira ali kako stanje stoji on je nesto poput rippera u vrijeme judasa, veliki muzicar ali kao da odbija od ostatka.
kada bi se jason vratio ja bi otisao na hadz.
sto se tice st angara i izjave da ce vratiti stari duh metallice, to je istina jedna velika, nakon tog labuma su njihove svirke postale barem dva puta brze i agresivnije nego su to bile od sredine devedesetih pa do pocetka novog milenia.
slusam ovaj band od malih nogu i molio bi eke ljude da ne spamaju po temi. jedva cekam novi album, i da bude karina zaboli kurac ljude koji inace ne slusaju metallicu, pravo komentarisanja imaju ljudi koji se razumiju u historiju banda ili oni koji su makar nekad vidjeli original cd.
sta iamm ja srat po bendu ciji sma album skinuo sa neta, nema smisla.
a jesi li bio na nekom od koncerata poslije St.Angera?