|
E raja,ode ovo u p.m.Ponovo se mjesa vjera sa institucijom i tako dalje i tako dalje...ljudi dragi,meni jes mijesno,ako vec pricamo o terorizmu,da ne spominjemo izrael.pazi,najodvratnija mi je reklama:terorizam se mozda moze desiti i ovdje!!!ako znas za planiranje...bla,bla....odmah pozovi broj 555-123!!!!woooow!!!mrs u picku materinu!!!tamo ljude ubijaju od 1947 godine,uskracena su im sva prava,oteli su im 90% njihove zmelje i taj mali djelic im ne priznaju.skoro smo bili svjedoci zatvaranja granice,pa su mnogi bjezali u egipat,jer nisu imali sta da jedu.najgore je vidjeti djecu tamo...bez buducnosti,bez icega!!situacija je ista kod nas bila.i sta sad trebamo se jebavati oko nekih bradatih budala tamo negdje,koji sebe nazivaju muslimanima...dok ovi mlate o demokratiji,a ovamo im u samom nazivu stoji "zidovska drzava izrael"....treba li bi mi misliti na nju jork i menhetn,kad se nama desilo hiljadu nju jorka od 92-95 godine.a ko je na nas mislio???KOOOO???NIKOOOOO!!!Sami smo krojili asvoju sudbinu,protiv cijelog svijeta.I taman kad se sjetim da nisam imao sta da jedem,trebao bi voditi racuna hoce li amerika biti sigurna???a hoce,nek se niko ne boji. ljudi,ovakvo stanje,status i svjetski poredak je takav koji odgovara cionistima!najvecem zlu!!!danas imas hrpu zidova koji mrze cionizam,vecinom zive u americi.jer po izvornom ucenju,judazimu...zidovi ne mogu biti nacija,nit mogu imati drzavu.prokleta je golda meir i cionisticka kompanija,koji su na palestinskoj krvi napravili drzavu izrael.cionisti!!!!!!pogledajte dnevnik!e ako ne budu napravili sranje danas sutra ce ga sigurno napraviti.hahah...pa stvarno eee. i na kraju...jeli bolje biti vjernik ili nevjernik?ma stvar nije u tom.ako si nevjernik onda hoces da se ogradis od vehabosa npr. ili inkvizicije,sta ja znam.nema potrebe.ako si vjernik,onda je o.k da to ostavis za sebe...uvijek ce biti nametanja.sto se mene tice,obicna normalana propaganda mi je o.k.uvijek sam za to...bez nasilja.zasto ne.bas sam bio hepi kad sam dobio bibliju skoro...i uskoro dobijam sotonistcku,ali od jednog muslimana...hahaha...
e ljudiiii jebo vas ovo...zbog neciji majmunluka,da se natakarimo jedni na druge bezevez...ma daaaj,nisu oni vrijedni rasprave a kamoli teskih rijeci.... zivjeli...
|