:swtlsn: wrote:
imate u tkc.u projekcije po reziserima svaki mjesec, karta je 7, prosle godine bila petaka.. uglavnom, dobijete film svakog petka, tako da se vise isplati nego kinoteka.. evo bas je ovaj mjesec bio fassbinder.. sad moguce da je vama ofirno tamo ici, i doduse one projekcije sa vhs.a su katastrofa, al ajd.. bolje ista, nego nista.. svejedno, bez obzira koliko ljudi dodje, prikazuje se.. mada nikad nisam bila sama, a idem sama jer niko nece da gleda
one moje filmove.. uglavnom nas bude dvoje, troje.. evo sajt uostalom
http://www.turskikulturnicentar.ba/ba/kino/ponuda.aspNe kontam po kojoj se osnovi viÅ¡e isplati? Ovo Å¡to mi emitujemo, ako nisi znao/la, je trash i neÅ¡to Å¡to je u svakom sluÄaju daleko od ''KULTURNE'' filmske sfere. S druge strane, ova reÄenica koja kaže bez obzira koliko ljudi doÄ‘e, prikazuje se...i u kinoteci se prikazuje. Ovo NIJE projekt Kinoteke, već ISK u prvom redu, pa tek onda Kinoteke, a sa njima je dogovor da prikazuju bez obzira na posjećenost.
A ako baš želite turski film, imat ćemo i reviju turskog filma - turski Star Wars, turski Rambo, turski Spiderman i turski Zagor

govorim za samu kinoteku. tamo je inace upad 3 KM ako se ne varam. a cini mi se mora biti troje, cetvero il cak vise da bi se prikazao film.. ne znam sad tacno. i ovo u TKCu je projekt sa kinotekom. pa sad ako za 7KM dobijes minimum 4 filma valjda se isplati vise nego kinoteka. ne TRASHMAGGEDON