Zvuk definitivno najbolji sto sam imala prilike cuti u AG-u... Ne bih rekla da mi se ucinilo. Da li je do iznajmljivanja dodatnog ozvucenja, komparirajuci sa praksom inace, ili je do kvalitetnije binske opreme (pojacala, kutije itd.) ne znam, nisam nista uspjela vidjeti na "bini"

Jedino je skripalo sa vokalom BS-a koji se nije dobro cuo, ali sam, na kraju, ostala uvjerenja da je do samog frajera, prije svega...
Za me, AGONIZE DEFINITIVNO BAND VECERI!!! Neko je, cini mi se, prokomentarisao nesto tipa najjaci bh. band uzivo. Ako bismo mjerili po ovoj svirci, ta opaska stoji 100 odsto. Nove pjesme odlicno osvjezenje, novi bassista se fino uklopio (nisam nesto obracala posebno paznju, al' nije ni jednom nista zasmetalo sa njegove strane, tako da je to to). Hata bas u elementu, bubnjar takodjer... Obozavam kad se VIDI koliko band VOLI svirati, a to kod Agonize nikad ne izostaje, a posebno je pokazano ovom svirkom u SA. Odlicno odradjen posao, kapacitet SVJETSKOG banda uzivo definitivno!!! Puno srece u nastavku toura!
BS - ne znam, raja razlicito komentarise, no za me je njihova mjuza savrseno RAZUMLJIVA, kvalitetna. Nema tu nikakve matematike na silu, kako to odredjeni ljudi provukose, meni se ono opasno dopalo (gledala ih prvi put) i poooodobro me mocno izvozalo

Vokal jedina slaba karika, al' i onako manje bitan u mjuzi ovog tipa. Bubnjar odlican, onakva zbirka vratolomnih prelaza i krnjih taktova, a frajer tacan k'o pista. Vala, neka ih dovedoste!!!
Uh, Necrophilisma, sto neko ne rece da je to TAKO dobar band. Mocna old skulcina, bice tu jos sminkanja detalja vremenom i treba, al' za me vopra drago iznenadjenje. Al' onaj jedan momenat kad je bubnjar uletio (dal' neki produzeni prelaz na bubnju il' nesto sešna u po pjesme), pa mislila sam da cu svrsiti

Daj der te nam ljudi cesce ove Necrophilisme u Saraj'vo!
Odlicna svirka!!!