Par vijesti iz kampa:
- Napokon, naÄ‘en izdavaÄ za split Agathocles / Motherpig.
Getupandkill Music će izdati split na CD-u u 300 komada. Vrijeme izdavanja juni/juli 2008. Å to se tiÄe ploÄe, skontali smo da ima previÅ¡e muzike za 7'', tako da se sad skupljaju pare za 10'' ili 12''. O tom viÅ¡e kad budemo imali viÅ¡e informacija.
- Uskoro ulazimo u studio opet da snimimo Äetiri nove pjesme. Malo su viÅ¡e u nekom old school death metal fazonu, iako nisam siguran joÅ¡ uvijek kako će to izgledati kad se Piggies sastanu

Pjesme su:
- Camp Arawak
- Nuke 'em High
- Full Moon Slaughterhouse
- Subway after midnightPjesme su horror orijentacije, vraćamo se malo na tu tematiku. Inspirisane su filmovima Sleepaway Camp (Camp Arawak), Class of Nuke 'em High (Nuke 'em High), An American Werewolf in London (Full Moon Slaughterhouse), Creep (Subway after Midnight). Veliki sam fan ovih filmova, osim Creepa, koje je novo govno iz 2004. godine, ali mi je tema popriliÄno inspirativna za tekst, pa sam napisao pjesmu

- Potvrđen split sa
Hëll Bëll. OdliÄan meksiÄki bend. Datum izdavanja i izdavaÄ joÅ¡ uvijek nepoznati, pregovori u toku.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =372903097- Stari prijatelji iz benda
Urophagia i mi dogovorili live bootleg split. Dakle, u narednom periodu, snimit ćemo jedan koncert i odraditi live bootleg split. Najvjerovatnije kasetno izdanje.