SapunKemal wrote:
Ono lagano jebo ga broz! Meni je sjeb sto nije bilo ljudi i fakat mi je zao ali malo razmislite moze li svako doci pogotovu dvije svirke zaredom i to u nedjelju. Jebo ga pet maraka dacu ti cenera ako ti treba za nekih troskova tih bendova itd. Ponovo meni je mrtvi sjeb i ono fakat mi je zao zato sto mi se pravo islo a nisam nikako mogao! Ko moze da skonta skontace ko nemoze dzaba mu objasnjavati!
Nameless wrote:
E bas ste debili,neuhmano
Punk je mrtav u Sarajevu,ende und aus.
Ne dovodi im nista kad im je tesko dat jebenih pet maraka ej
Ja pankerstva i sranja...
Pank je mrtav odavno i nemoj molim te nisi kompetentan nimalo za ovakva upiranja prstiju...
Hahah sto?Jer nisam punker?

Znas i sam da ces me vidjet na vecini lokalnih svirki,bilo to metal,hc,punk,rock,kurac-palac...
Samo ta cinjenica me cinim kompetentnim da komentarisem stvari koje se desavaju oko mene,dakle na alt sceni grada,koja bas i nije velika pa ti nista ne promice.
Kao sto vidis komentarisem,jeltak'

E sad,upiranje prstiju nije nikakvo,tu si me pogresno shvatio.
Poenta mog posta je ukazivanje na "bezobralzluk" ekipe od,u-vrh-glave,50tak ljudi koji su "punkeri Sarajeva",a ko da gledam da je od tih peesetak bilo deset,a ostala postava su bili Osa,Zvone,Boris,Inel,Dako,bio bih vjerovatno i ja da sam u Sa.Bila mlada punk ekipa iz Dobrinjske garant kojoj skidam kapu s glave jer se pojave na svakoj svirci,nije im zao odvojit od uzine za svirku..
Kvotiran dio si krivo shvatio pa da ti pojasnim tacno.
Punk je mrtav - u Sarajevu