de Saussure wrote:
~°~ wrote:
Hahaha, sto me ovo podsjeti na nekoga... Primjer, otisla sam u sranjajevsko (zna covjek s kovanicama pravo) PonosnoNarodno Pozoriste odgledati ballet
Kraljicu Katarinu i prvo pocela plakati (fakat nije zajebancija), a onda i napadno kasljati (nisam htjela, mame mi, zaista je bilo psihosomatski uslovljeno

). O deranju na ekran da ne pricam

Tako da, welcome to the club! Aaa, cekaj,
Povratak kralja sam morala gledati, al' sad nikako ne mogu da se sjetim nicega, wtf

ma joj ona zadnja scena kacu pred mordorom svi...fakat mi je bed sad priÄat o tome jer kritizirat fiktivnu bojnu taktiku..

nego...noćas pogledah sweeny todda i [rec]. johnny depp je toddovu mizeriju fantastiÄno odradio. i joÅ¡ u kontrastu sa gospojom lovett. sweet.
a [rec]....isuzbog. zato i jesam sad budna u pola pet. jedna jedina veÄer kad se okuražim pogledat i kiÅ¡a pada i grmi i sijeva jebote aaaa. sasro sam se ko grlica

da ne spominjem da mi se oÄajno piÅ¡a al se ne usudim ustat iz kreveta. u piÄku materinu. ne valjda gledat ta sranja kad živiÅ¡ sam. i to joÅ¡ po noći

Hahaha, jebeni
The Lord Of The Rings... Na koji li sam ja film o(d)makla, hajd' znaj sad

Eee, nemoj mi nista pricati, samo pobjesnim doslovno, a nesto i nisam fan till the gave najvece Tolkienove zaostavstine k'o strasna mi polovina. Dokle je to islo, on je preuzeo ulogu DERATORA tad, izlisno bi bilo bilo sta dodati... (citaj: nisam mogla nadjacati

)
Opa! Moram to naci, mada, ako cemo istinu, sve mi se cesce desavaju crne rupe i to ne zbog toga sto su filmovi losi il' sterilni, nego... Ah, you know

Pa, onda se, k'o biva, sva razletim da nadjem taj i taj film, dodjem doma, uplejam, kad imam sta vidjet... gledala vec. S pamcenjem naziva je jos gore, hahaha, imali smo prilike to vidjeti. Iskreno, prema Depu, otkad se pojavio, uvijek sam imala neko predubjedjenje - puno globalnohvaljene estetike/elegancije (meni, prosto, taj njegov izgled, mislim od majke rodjen, ide na kurac, al' 'ajd), a glume nidje... Ipak, promijenilo se to u zadnjih, pa sigurno, 20-ak filmova, tako da je sad to to

Vidis, dobra preporuka... A sto se straha il' neugode tice. Fakat bih voljela da me to tako (dakle, bilo kakvo ostvarenje) moze puci u tom folu, ali, nazalost... Prosla ta vremena jos od Keri (jel' se tako zva, fuck ja sam zaradila Alchajmera definitivno) kad sam imala nekih pet godina, ma, ono, mlada vjestica, ona scena posljednja kad njena prijateljica koja joj nije pomogla ima viziju na njenom grobu da je ruka ove povlaci itd.
Btw., posljednje pogledala
Crve Dvicu na Federalnoj.... Hahaha, koja treshina, jebeno LEGENDARNO!!!