Moondust wrote:
odmah da se sve sredi... ko smatra da nisu nimalo metal i da su gay nek onda ne pise ovdje nista, jer znam puno ljudi koji dodju i kazu "jebo bullet, trivium i to, chuck i death poslusaj" i meni takav lik sere a zna samo pjesmu "scavenger of human sorrow"....
uglavnom, meni zajedno sa As I Lay Dying, KSE, All That Remains, Unearth, Underoath najband.... i samo nemojte reci da Bullet kopira Trivium kao sto isti "death-ovac" kaze...
bullet postoji od 1999 pod imenom "Jeff Killed John" i svirali su po nekakvim PUBovima metallica pjesme, nakon ovog neuspjelog banda su se preimenovali u Opportunity in Chicago i svirali nekakvi Nu-Metal, a tek 2004 kad je Jay dosao na bass dobili su ugovor sa Sony BMG... uglavnom imaju samo 2 albuma i gomilu nekih mini albuma
The Poison (2005)
Scream, Aim, Fire (2008)
na pocetku solidni MC band, sada jebeni mainstream ali zvuk jos uvjek valja mada se svi pale na 2 jebena spota koji je pustio MTV...
ne fkt volim nju brid podrzavam sve bendove, al jarane sto je previse previse je, fkt su se prodali u 16, pisu neke emo tekstove pravo su ono "unmetal" LoL xD, samo ne mogu da skontam nikako, kako su svi toliko blatili trivium kao bend s "gej look-om", sad vidim 60/70% replya se odnosi na bfmv u pozitivnom smislu, dok trivium topic 0,5 % je pozitivno a bfmv su 10000000 puta vece gejcine od bilo kojeg metal benda (ako sam malo ovo zakomplikovo, izvinjavam se ufatio me momenat) xD sta ja ovo napisa jebo mater