Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 01:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 240 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bullet For My Valentine
PostPosted: 09. 04. 2008. 19:13 
zato jer ih sada grickam ;-)

PostPosted: 13. 04. 2008. 19:54 
napokon sam nabavio Jeff Killed John stvari
ima mozda 10ak pjesama, neke su pjesme prethodnici pjesmica sa poisona tj. samo textovi sa nu metal soundom :D na turn to despair demo-u gostuje benji iz skindreda sto pjesmi daje posebnu notu... samo je produkcija dosta losa i zvuk je na granici sranje-prihvatljivo, ali dosta bolji koncept i ideje od danas poznatog bulleta....

PostPosted: 13. 04. 2008. 20:05 
Moderator

Benji gostuje i na ovom zadnjem albumu isto.
Mada je pjesma bezze...

Profile  

PostPosted: 13. 04. 2008. 20:17 
jasta je preglupa, ja mislio ono je onaj lik iz avengeda
al meni ovo bas fora, pjesma snimljena 2001, jeff nije bio niko i nista :D

PostPosted: 14. 04. 2008. 16:55 

Moondust wrote:
jasta je preglupa, ja mislio ono je onaj lik iz avengeda
al meni ovo bas fora, pjesma snimljena 2001, jeff nije bio niko i nista :D

...brate, ako je tebi glupa...mogu da mislim kakva bi bila meni...hehehehe...zakon!!
...i ja volim da grizem nokte majku mu...ne pamtim kad sam uzeo grickalicu...dobro, osim kad sjecem nokte na nogama... :D :D

Profile  

PostPosted: 14. 04. 2008. 20:18 
joj ma jarane, meni je band uvjek bio za kurac, nafurani so do bola, to se vidi i na dvdu, previse se osvrcu na imidz itd itd al mi je The Poison jedini album ikad koji mi je 100% sjeo
znaci ja preferiram sve na fazon the poisona, ovaj scream aim fire, mrzim, lik pjeva uzasno, nikad se nije uspio oporaviti od ljetos (operacija krajnika sto mu je sjebalo vokalne sposobnosti, posebno screamove i tako)... a mozda imaju samo 2-3 pjesme vrijedne spomena, ako ne volis starije, nemoj sebi ni nabavljati ovo, samo budi zelju da sebi sprzis na CD pa da se mozes popisati na njega... Jeff Killed John rulzzzzz ;-) :mrgreen:

PostPosted: 27. 04. 2008. 11:57 

jarane, bellet je gay, al likovi fakat znaju svirat. josh samo da im tekstovi nisu gay.... :D

Profile  

PostPosted: 27. 04. 2008. 18:05 
mozda jedino pjevac, ostali pravo plodni, imaju gomilu djece ;-)

PostPosted: 28. 04. 2008. 12:31 

lol, vjerujem

Profile  

PostPosted: 30. 04. 2008. 20:18 

ovom prilikom jedan pozdrav za Moondust-a koji se lavovski bori za svoje misljenje kroz svaki post.. svaka cast brate, stvarno.. samo naprijed.
meni su bulleti.. hmmm.. odnedavno dragi, jer su mojoj curi omiljeni bend, hehehe.. :mrgreen:
a ne, mogu ih poslusati i to je to, nemam neki odredjen stav..
hXc

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 18:50 
haha brate
ma mene nekako stid, kofol sto sam ja jedini hardcore bulletovac i kao osjecam potrebu da ih branim ;-) :razz:
haha a moja cura ih bas nikako ne moze :mrgreen:

PostPosted: 16. 05. 2008. 10:53 
skonto sam da bulletove stvari zvuce extra samo i samo ako se preslusaju jednom u mjesecu ili svaka 2 mjeseca :lol: bas scream aim fire i nije tolko los kad se slusa jednom u mjesecu ;-)

PostPosted: 22. 05. 2008. 01:51 
meni je ovaj bend na prvom albumu zvucao odlicno i nemam nista protiv njih osim jebenih lyricsa.uvijek sam ih branio i govorio da bi to bio 1698657 hiljada put bolji bend da su drugi lyricsi i ime.zatim na mtv-ju vidim spot scream aim fire i tolko se obradujem jer vidim da polijepo krljaju a i text je ajmo rec mocan.zbavim album i vec nakon pomenutog singla slijedi eye of the storm koja je tolko thrash da sam se nabengao ko stoka.slijedi uobicajena neka bullet stvar pa opet super pjesma waking the demon i onda propast,sve losije od losije da bi na kraju zavrsilo nekim hair metalom poput motleya i sl.
pjesma koje su dobre su stvarno ono odvaljotine a to su
scream aim fire
waking the demons
eye of the storm (pa ovo je totalno testamentovski)
take it out on me (ako zanemarim pickast glas na strofama i ovo ubija)
i last to know sa odlicnim rifom na refrenu

ostatak pjesama je sranje i lice mi na one debile blink 182

PostPosted: 22. 05. 2008. 11:46 
SODOM wrote:
meni je ovaj bend na prvom albumu zvucao odlicno i nemam nista protiv njih osim jebenih lyricsa.uvijek sam ih branio i govorio da bi to bio 1698657 hiljada put bolji bend da su drugi lyricsi i ime.zatim na mtv-ju vidim spot scream aim fire i tolko se obradujem jer vidim da polijepo krljaju a i text je ajmo rec mocan.zbavim album i vec nakon pomenutog singla slijedi eye of the storm koja je tolko thrash da sam se nabengao ko stoka.slijedi uobicajena neka bullet stvar pa opet super pjesma waking the demon i onda propast,sve losije od losije da bi na kraju zavrsilo nekim hair metalom poput motleya i sl.
pjesma koje su dobre su stvarno ono odvaljotine a to su
scream aim fire
waking the demons
eye of the storm (pa ovo je totalno testamentovski)
take it out on me (ako zanemarim pickast glas na strofama i ovo ubija)
i last to know sa odlicnim rifom na refrenu

ostatak pjesama je sranje i lice mi na one debile blink 182

:lol: :lol: :lol: The Posion rulzzzzzzzzz :lol: :lol: :lol:

Eye of the storm i Waking the Demon su jedine pjesme sa SAF vrijedne spomenuti

PostPosted: 23. 05. 2008. 22:40 
http://youtube.com/watch?v=aYGQjYi2A30

po prvi put u zivotu me stid zbog mjuze koju slusam
so dissapointed... majku jebli komercijalnu

PostPosted: 24. 05. 2008. 00:42 
nisam otvorio link al mislim da si ljut sto je na strofama clean umjesto growla.inace mocan je spot

PostPosted: 24. 05. 2008. 10:35 
SODOM wrote:
nisam otvorio link al mislim da si ljut sto je na strofama clean umjesto growla.inace mocan je spot

ja jbt, mrzim kad promjene pjesmu samo da bi je sto bolje prodali klinkama na MTVu
jbt Waking The Demon koja je slucajno jedna od rijetkih kvalitetnih pjesama sa Scream Aim Fire, sa jebenim cleanom, ajd sto je refren clean nego sad jedini "growl" koji se cuje je u uvodu 1,2,3,4 hopeless! i mozda jos 2-3 stiha :roll: u pizdu materinu
spot mi je djetinjast, njesra vopra... na njihovom siteu blog folovi objavljen "bloody" video za Waking The Demon a ono jedna scena samo "krvava"... smjesan spot, mene bi bilo stid da sam na njihovom mjestu... jedino sto valja u spotu je sto je Page po prvi put u spotu "prezentovao" svoju ESP gitaru sa onim Bullet inlayom, mocna gitara vopra

http://www.espguitars.com/guitars_padge.html

PostPosted: 24. 05. 2008. 11:26 
Moderator

Vala baš si Duste to dobro rekao, toliko su ofirni u nastojanjima da se prodaju (pa kome drugome neg klinkama) da je to bljak.

Last edited by artredis on 18. 01. 2009. 20:10, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2008. 11:31 
Za mene postoje 2 Bulleta
- onaj bullet kad je jay imao kratku kosu
- i ovaj bullet gdje jay izgleda kao neki em0 faget
:mrgreen: :mrgreen:
zezam se...
al nekako jarane, na ovom Scream Aim Fire ko da je skroz drugi band jbt, preseravanje i po
jos jednom: The Poizzzzzzzzzzzzzon Ruuuuuuuullllzzzzzzzzzzzz

najbolji stih ikad: "...the bed we fucked in, still smells the same..." (The End) :razz: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 01. 06. 2008. 22:16 

Moondust wrote:
odmah da se sve sredi... ko smatra da nisu nimalo metal i da su gay nek onda ne pise ovdje nista, jer znam puno ljudi koji dodju i kazu "jebo bullet, trivium i to, chuck i death poslusaj" i meni takav lik sere a zna samo pjesmu "scavenger of human sorrow"....
uglavnom, meni zajedno sa As I Lay Dying, KSE, All That Remains, Unearth, Underoath najband.... i samo nemojte reci da Bullet kopira Trivium kao sto isti "death-ovac" kaze...
bullet postoji od 1999 pod imenom "Jeff Killed John" i svirali su po nekakvim PUBovima metallica pjesme, nakon ovog neuspjelog banda su se preimenovali u Opportunity in Chicago i svirali nekakvi Nu-Metal, a tek 2004 kad je Jay dosao na bass dobili su ugovor sa Sony BMG... uglavnom imaju samo 2 albuma i gomilu nekih mini albuma :D :D

The Poison (2005)
Scream, Aim, Fire (2008)

na pocetku solidni MC band, sada jebeni mainstream ali zvuk jos uvjek valja mada se svi pale na 2 jebena spota koji je pustio MTV...

ne fkt volim nju brid podrzavam sve bendove, al jarane sto je previse previse je, fkt su se prodali u 16, pisu neke emo tekstove pravo su ono "unmetal" LoL xD, samo ne mogu da skontam nikako, kako su svi toliko blatili trivium kao bend s "gej look-om", sad vidim 60/70% replya se odnosi na bfmv u pozitivnom smislu, dok trivium topic 0,5 % je pozitivno a bfmv su 10000000 puta vece gejcine od bilo kojeg metal benda (ako sam malo ovo zakomplikovo, izvinjavam se ufatio me momenat) xD sta ja ovo napisa jebo mater

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 240 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]