Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 00:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kupujem: DYLAN DOG
PostPosted: 01. 05. 2008. 02:53 
Moderator

Dakle...kao što možete pročitati, kupujem Dylan Dogove. Bio sam dovoljno glup da vjerujem da svi dijele moju ljubav prema Dylanu i da će nakon čitanja stripa isti da mi vrate. Zato mi sada pola kolekcija fali...ko me jebe kad sam debil.

Zasad me interesuje Slobodna Dalmacija i Slobodna Dalmacija Extra, volio bi tu ediciju za početak da popunim, ČISTO iz nostalgičnih razloga.

Ako neko ima Dylane iz tog perioda, želi da ih proda, mijenja, šta god, molio bi da mi se javi ovdje na PM ili na mail vivalasharan@gmail.com - dogovor apsolutno moguć.

Profile  

Post subject: Re: Kupujem: DYLAN DOG
PostPosted: 02. 05. 2008. 15:57 

sarane, otidji ima onaj buvljak kod merkatora tamo, bio je jedno vrijeme lik (tacnije dvojica, jedan je imao puno vise al ga je teze bilo naci) i neznam da li je jos tamo. imao je malte ne sve brojeve svih izdanja i to pretjerano povoljno.... a ako bi uzimao vise onda bi bilo vjerovatno bolesno povoljno.... tamo sam ja dopunjavao svoju kolekciju DD-a. koju nebih dirao, sori :-) samo sto nikad necu prezalit sto sam u ratu "zijanio" potunu kolekciju zlatne strip serije dylan doga... ko mali sam gutao to, vise nego sad cak :-)
ali ako te zanima skenirano nesto (znam da nije to taj filing i da nije old skul al jebaji ga, zato imam sve sto je ikad prevedeno na nas jezik sto se dilana tice) javi se pa se dogovorimo.

Profile  

PostPosted: 29. 05. 2008. 00:18 
Moderator

Hvala svima koji su se javili dosad i pomogli mi ili davanjem brojeva (fakat niko nije tražio marke, HVALA VAM PUNO) ili davanjem informacija (tebi, Addi pogotovo :D )

Profile  

PostPosted: 29. 05. 2008. 03:15 

hehe jesi naso tamo? nadam se da ima jos, bilo je bruka prije, i to po marku dvije..... zavisi od ocuvanosti.... ima jedan kad prodjes kroz buvljak skroz poredo nih ciga i hard diskova sto prodaju :lol: pa udjes u onaj objekat neki, unutra ima par stolova, lik je u slozi radio prije s onim alenom ko tonac ja mislim il je pustao muziku... uglavnom, on je imao brdo ploca i stripova, bas previse ono, mozes se i dogovorit oko cijene.... ajd ako nisi kod njeg bio, zovi pa cemo zajedno ;-)

Profile  

PostPosted: 29. 05. 2008. 10:16 

Aaaaaa, to Mirza i Zeljko...oni imaju svega ba.

Nego, imam nekih duplih DD-ova pa ako neko hoce da razmijenimo, javite.

Profile  

PostPosted: 29. 05. 2008. 13:34 

neznam za ime, vjerovatno su oni.... uglavnom bukvalno brdo stripova :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]