Covjece, koliko vas je znalo za ovo, tacno ne vjerujem. Nema sanse napraviti na Balkanu nesto veliko za sad, ne zbogt nepovjerenja, nego zbog opste besparice i totalne nezainteresovanosti za provod. Uriel, nismo se oslonili na prodaju, niti je veliki festival najavljen, pa da cekamo karte. To se ne desava, nismo naivcine, ali kad prodas jebenih 300 karata, to je nize od nivoa SKC-a i velike sale, pa, Kamelot je vise prodao na mjesec pred koncert. Ovo je pretprodajna katastrofa, i agencije koje imaju novac da pokriju 20 ovakvih besplatnih festivala bi ga otkazale, bez razmisljanja. Sto se malih festivala tice, ne slazem se, ne svidja mi se bas ta ideja nikako, ako fest nije open air, nema mi to puno smisla, jebi ga. Na kraju, neizmjerno hvala svima koji su podrzali fest i kupili karte. Jeste da to sad nema znacaja, ali zbog takvih vrijedi raditi ista slicno, a ti, Uriel, dobro znas kakav je ovo posao, i koliko se radi iz ljubavi, a koliko zbog finansija. Ovaj lik sto je sve znao, svaka ti cast, mnogi su tako znali, pa sirili sranje od informacija i za Legacy i za Castle, a sad su najglasniji. Jel' vidis mozda Zadar ovdje? Jesu dosli ljudi na fest, pa nema bendova? Nisu. Kao sto sam i rekao, sa tim se ne bi igrali nikada, i ovako je mnogo iskrenije i postenije. Sto se Srbije tice, ne brinite, bice tamo i dalje koncerata, zasto ne bi bilo. A metal festivala nece biti jos dugo, jer nema ljudi.
|