Nameless wrote:
Jao, jao, jao!!!
Vrh!
Neopisivo.
Raja, zajebancija, prije i dugo poslije koncerta ludilo.Glavno - koncert:
Nemam rijeci.
Prejebeno.
Ja i zagrebacka ekipa skacemo, sutamo raju okolo, pjevao svaku apsolutno pjesmu od pocetka do kraja pa cak i ove nove.
Mala zamjerka na zvuk - moglo je biti bolje,al nvm.
Mala zamjerka na plejlist,koliko god genijalna bila.Neostajao je jedan Believe,The Night i Deciever (zadnje dvije su najbolje s novog albuma,a nisu ih svirali), Facade, Enough, Criminal i ove ostale ove...Svirali su Indestructible,Perfect Insanity i Inside the Fire s novog samo.
Down With the Sickness je glavno ludilo bilo.
Ma covjece sve neopisivo dobro, samo mozda jos da je David sa vise srca i feelinga pjevao al et...
Na kraju najbolji dio kad su dosli u raju

uslikao se sa svima, potpisali mi se na kartu , pricali malo (ljudi se sjebali sto e neko iz BiH dosao

)... Jebene likcine, pogotovo Dan i John.
Ovo necu zaboravit nikad!!

Da ne govorim o pijanstvu i ostalim excessima s purgercicama, lom

@Dust - sorry covjece, jaranica mi bila bolesna, nisam dobio backstage sto ne bi bio belaj da sam mogao drugi put uc do njih da tebi autogram sredim - sevurity njihov nije dao

@Boris - hvala i tebi jarae, bio lom ko vazda. A za Ljubljanu - znas vec
PS Cod Snap oderali isto, drago mi da sam ih konacno uzivo cuo, kasnije cijelu noc bio s Ninom, mozda se uskoro nesto sredi i kod nas

jeate,a meni autogram ništa

mi otpirili odmah poslije koncerta,frend i ja radili idući dan ujutro

bila sam katastrofa taj dan.bila sam sigurna da oni neće izlaziti van među rulju...glupo žensko.
Å¡to se tiÄe koncerta,bilo je prejebeno!!!! playlista je bila prezakon,iako je meni npr. falila i mistress...izdivljali smo se,frendovi krÄili djecu ispred mene i sestre (hehe

),sestra se razoÄarala jer nije znala da david ima metar i Å¡umsku jagodu,rulja je bila za sve pohvale,atmosfera,david ima glaÅ¡Äinu za popizditi,ma sve savrÅ¡eno! jedino da nije bilo tako jebeno vruće unutra,skuhala sam se
@ nameless: jebat ga,ja tebe tražila,mi smo došli dosta kasno,oko osam do boogaloo-a,ovu poruku nijesam vidjela,stoga sorry ali jebiga.nekako ću ti već vratiti.i malo te teže bilo naći među 200 jebenih ćelavih i bradatih frajera,jebote,nisam mogla vjerovati! sestra u mene te vidjela idući dan na kolodvoru u zg-u,ali se kasno sjetila