JAO!, zadovoljna sam, nesto sam bas jebeno zadovoljna
Vijest da Dying Fetus nisu nastupili u Sarajevu dosla je bas u casu u kojem sam (bezuspjesno) pokusavala da stupim u kontakt sa crewom iz Torture Squada, odnosno Cilica... Glasovne poruke, neodgovoreni pozivi, tekstualne poruke... I bas kada sam digla ruke od svega, onako sjebana zbog stanja u SA i rijesena da ovu rupu od zemlje posaljem u odgovarajuci rupu

, mocna ekipa se pojavila.
Utisci s koncerta... Ih, crnji thrash metal iz Brazila nije me mogao vise ostaviti bez rijeci, istinsko uzivanje, mjuza onako kako je ja volim, Vitor (valjda se tako zove) vokal V_R_H!!!, prekrasno, onako hellish jebeno, iskreno, znalacki, 'nako muskarci trebaju urlat, roktanje kita. OVI LJUDI TAKO DOBRO ZNAJU PRAVITI JEBENE PJESME!!! Bubnjar, 'ajd sto je devastator za instrumentom, nego sto je ludilo ljudina,
priznao mi je da je bolja zelena trava u nas neg' u cijelom Brazilu sto se moze naci 
Holandjani nisu bili toliko odusevljeni, hehe. Cilice nisu moj djir muzicki, al' sam u njihovoj premocnoj izvedbi (ali bas zaista) opasno uzivala, iscudjavajuci se i gurkajuci s covjekom iz bratskog nam banda Beware.
Ozvucenje dosta solidno iako je bilo prilagodjavanja u hodu, hahaha, najbolji momenat je bio kad je trebalo ozvuciti trigger, ono, kako to jebes ga
Veliko hvala Roxu i ekipi u Novom Travniku, nebi se trebalo stati na ovoj, dosada najvecoj, underground metal svirci u tom gradu, niti ce se, na koncu!
Nadam se da ce ekipa iz Novog i okoline postati photose koji su nacinjeni, ja cu postaviti nesto linkova sa nastupa Torture Squada i Cilicea na YouTube uskoro, a mozda napravimo i kakav klip sa generalnom atmosferom i snimljenim zajebancijama.
Btw., vrhunac veceri Reuf Gazda, inace primjerniji momak, bar ga ja takvog znam, zacudo pijan, hahaha, skandirao kao da u sebi sprema ni vise ni manje do 20 grla: TORTURE SQUAD!!!, TORTURE SQUAD!!!, TORTURE SQUAD!!!
Hvala svima koji su pohodili dogadjaj, do sljedeceg vidjenja u Novom...