Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 16. 06. 2025. 09:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Deadsoil
PostPosted: 12. 06. 2008. 19:44 
Nameless wrote:
Pa Arcadia je relativno poznata u underground vodama u Evropi.
A za ovo drugo - sumnjam.
Nakon ovog debakla sa supcinama od Dying Fetusa pogotovo...mater im jebem!

@Dust - plodna masala...
Jos Metalcamp za koji nabavih press akreditaciju (thnx Sharane :D ), jos nakon toga sto znam da je sigurno KsE i AILD u Mariboru pa Nile u Ljubljani i kasnije nekad i Dark Tranquility, Fear My Thoughts i Posionblack u Ljubljani pa evo ima u Becu genijalna turneja - Despised Icon,Whitechapel,Parkway Drive,Carnifex,Protest The Hero,Architects,Unearth.Genijalnije turneje nisam mogao zamislit.
Da je vise novca samo za te stvari, al evo zaposlio sam se pa se mozda i mogne...

onda good luck buraz :lol: :lol:
meni jedino maiden legne u augustu, i ako bude vasa promocija albuma :lol:

PostPosted: 12. 06. 2008. 20:53 
Moderator

E vidis na mejdene sam trebao alo sad ne znam hocu li moci,jer me faks jebe...
A na nasu promociju dolazis maar ti mi -platili put i sve drugo ;-)

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2008. 21:15 
Moderator

Au Carnifex i Unearth bi volio pogledati ono baš. Jebote kad skontam valjalo bi se barem na nekih godinu dana meni selit vani odavde, kad bih uspio izganjati Edingborough ili kakav kulturni gradić u Škotskoj blizu Manchestera ne bi se ni za ovo morao sikirati al ajd.
Kad već offtopičim:
Prvo - Andrej - kako ide studij i gdje si se ba zaposlio? - mojne zapostavljati fax ba - to su najbolje godine u životu a trebat će ti i znanje sigurno :mrgreen: .
Drugo - Čuo sam nešto ići će utorkom u terminu Nove ere neka slična emisija (Ensar sa Srednjeg prsta mi je to nešto diplio), znaš li ti išta o tome?
Treće - Kad bi bila promocija ED-ovog albuma? Da se znam rasporediti.

Moonduste - jaro za spavanje i hranu se nemoraš sekirati ako htjedneš zanoćiti.

Uf ja, još jedna stvar - ćune više oftopičit maaaaaje mi, tetke mi, strine mi :lol:

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2008. 21:34 
Nameless wrote:
E vidis na mejdene sam trebao alo sad ne znam hocu li moci,jer me faks jebe...
A na nasu promociju dolazis maar ti mi -platili put i sve drugo ;-)

ma dolazim ja jarane pa ako bude trebalo pjeske, prosli put je bilo vopra dobro samo sto nisam mogao ostati u SA, al nema veze ;-)

artredis wrote:
Moonduste - jaro za spavanje i hranu se nemoraš sekirati ako htjedneš zanoćiti.

Uf ja, još jedna stvar - ćune više oftopičit maaaaaje mi, tetke mi, strine mi :lol:

ee fala buraz, ma vidjecu da kad budem dolazio da budem familiji na grbaci il nekom od vas :razz: ma ne vjerujem da je ovaj offtopic strasan, u new breed forumu najbolji modovi :lol: :lol:

PostPosted: 12. 06. 2008. 21:38 
Moderator

Naši modovi su legendarni. Jedan ni ne reagira a drugi reagira najviše sa: "nije taj žanr za ovog pdf" :lol: :lol: :lol:

Btw. Samo da ja saznam kad je to pa da isplaniram dobro. Za spavanje i hranu nije frx ;-)

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2008. 21:47 
artredis wrote:
Naši modovi su legendarni. Jedan ni ne reagira a drugi reagira najviše sa: "nije taj žanr za ovog pdf" :lol: :lol: :lol:

lolchina :mrgreen:

artredis wrote:
Btw. Samo da ja saznam kad je to pa da isplaniram dobro. Za spavanje i hranu nije frx ;-)

fala ti svakako :D :D

PostPosted: 13. 06. 2008. 15:04 

Sve nase budno oko nadzire i odmjerava, ne brigajte ;)
Offtopic se drzi metalkora kao svoje teme, i stoga moze da ostane a da na brisemo, druzenje, zezanje, kada se dovoljno prosiri clanostvo na Nu podforumu, i pocnu price tipa "aaa vidio sam te sinoc..." onda cemo brisemo, do tada se zblizujmo kroz offtopic :D
Nije poenta da napravimo sterilan podforum i da nas 7-8 koji ovde postujemo budemo suvoparni, napisemo koji koment o novom albumu i kraj...

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2008. 23:22 
as_the_sun_sets wrote:
Sve nase budno oko nadzire i odmjerava, ne brigajte ;)
Offtopic se drzi metalkora kao svoje teme, i stoga moze da ostane a da na brisemo, druzenje, zezanje, kada se dovoljno prosiri clanostvo na Nu podforumu, i pocnu price tipa "aaa vidio sam te sinoc..." onda cemo brisemo, do tada se zblizujmo kroz offtopic :D
Nije poenta da napravimo sterilan podforum i da nas 7-8 koji ovde postujemo budemo suvoparni, napisemo koji koment o novom albumu i kraj...

hehe to care :D

PostPosted: 14. 06. 2008. 05:38 

Burnt iN Effigy wrote:
To bi propalo samo tako . . . Od tih "svih" breedera uvrh glave 10 bi izdvojili 20 km-ova za bend koji opet nije vise od 10 dusa culo . . Et Disturbed je u Zagrebu (vama najomiljeniji bend i najpopularniji iz ovog zanra) a koliko ide ljudi iz Bosne, 2-3 ? Sacekati da se ova muzika jos "udomaci" i dobije pravih fanova i onda se nesto moze ocekivati . .

uh jebote 20 marona za bend koji nikad nisam cuo je bas prevelika para(ja placam u Americi po $17 doalra na vratima za imena ko Kreator , Napalm , Exodus itd al platiti 20 marona u Bosni za bend koji nikad nisam cuo je rip off....silovanje jebote

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2008. 08:42 

Da vadim mast malo...
Misery index je zaobisao BL, jer nije mogao biti isplacen (300 ojra), najgore je sto su na kraju imali 2 slobodna dana, cini mi se da su ih u Zupi proveli, a bili su pristali svirati za 150 eura, bilo gdje u BiH, skontaj to, dovedes jebeni MI za 3 glave i gledas bend takvog kalibra za nekih 100 ljudi po 4-5 KM!!!

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2008. 08:46 

A frka je u tome sto nema baze, fanova, masa bendova ne trazi na touru preko 300 eura, bas neke velike face kao Darkest Hour trazi cini mi se 800 eura (info od jesenas), sto je matematicki 200 dusa po 10 KM, smijesna cifra (jos za prostor zvuk 4-5 glava), znaci... ALi jada i tuge, ne mozes 200 ljudi skupiti :(

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2008. 10:07 

ja sta napisaste ovdje bogte nedo. :mrgreen: elem, sve u svemu - nema kruha za vece/skuplje svirke u Bosni...to smo davno skuzili. hajmo mi na manje, underground, dobre koncerte manje poznatih bendova....jer dvaput godisnje ako bude svirke treba se plesati od srece. ;-)

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2008. 10:53 
Moderator

Uriel wrote:
hajmo mi na manje, underground, dobre koncerte manje poznatih bendova....

Kao npr. (a da je new breed)?

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2008. 10:56 
npr The Sorrow :D

PostPosted: 21. 06. 2008. 11:00 
SODOM wrote:
npr The Sorrow :D

buraz The Sorrow vis nije tolko underground, jebali su boga na proslom wackenu kolko znam... ne vjerujem da bi oni ispali jeftini al bi ih volio odgledati jbt zivot

PostPosted: 31. 07. 2008. 19:36 
Moderator

Bez zajebancije sad fakat. Ovo je fakat ekstra bend. Album The Venom Divine pun gotivnih brejkova a Sacrifice ima ekstra pjesme kao što su These Strings, The Day I Die, Echoes... i opet oni gotivni brejkovi - što su razbrejkani u pičku maternu :mrgreen: . Ekstra fakat.

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 09:39 
artredis wrote:
Bez zajebancije sad fakat. Ovo je fakat ekstra bend. Album The Venom Divine pun gotivnih brejkova a Sacrifice ima ekstra pjesme kao što su These Strings, The Day I Die, Echoes... i opet oni gotivni brejkovi - što su razbrejkani u pičku maternu :mrgreen: . Ekstra fakat.

meni nisu nesto posebno... ne lezi mi bas... nema mi dovoljno mocnih melodija, breakovi tu i tamo dobri, ugalvnom meni bas nije olko lego band

PostPosted: 21. 10. 2009. 19:31 
Moderator

Taman kad sam vidio da se Animosity raspao vidim i ovo :( - Deadsoil is RIP:

Quote:
German metal/hardcore act DEADSOIL has issued the following statement:

"Good news for some, bad news for the most! Indeed, we decided to call it a day since we didn't want to handle the never-ending lineup changes within the band anymore. We found an awesome replacement for our bassist and singer but after all that done, Jens [Basten, guitar] was forced to leave the band due to the permanent lack of time caused by his new job. It was a tough decision for us as you can imagine, but whatever... shit happens!

"Some of you might have heard the we actually recorded a completely new full-length album that is just missing the vocals. We don't know yet what to do with it. Maybe we will record the vocals some day and release it somewhere or put it online as a MySpace release. We will see about that!

"We'd like to thank Allen and GoDownBelieving for still believing in us and everyone that supported us in one way or another and a big high-five to everyone who was part of the band sometime.

"As always, a band split-up results in new or sometimes old bands, nothing different here. Boris [Pracht, guitar] and Jogi [Neumann, bass] focused on COPYKILL again, Hartmut [Stoof, drums] is back with his melody-death band SYMBIONTIC and Jens might shift levers to NIGHT IN GALES again.

"Nevertheless, Boris, Jogi, Hartmut and Niko [Müller, vocals] are forging plans to create a new band in early 2010, so keep your eyes and ears open for that!

"Last but not least, we'd like to thank everyone that came out to one or more of our shows, we had a blast over the years and met great people and saw awesome places, shared stages and tour buses with great bands. Thank you, guys!"

DEADSOIL's latest album, "Sacrifice", was released in May 2006 via Lifeforce Records. The follow-up to 2004's "The Venom Divine" was recorded in January 2006 at Principal Studios (CALIBAN, WATERDOWN) in Senden by Vincent Sorg, was mixed by KATAKLYSM's Jean-Francois Dagenais and was mastered by Alan Douches at West West Side Music.

A ovo da su snimili album, samo bez vokala, i da će možda i završiti i izbaciti mi je sumnjivo. I jedini bend koji znam da se raspao a zatim u takvom stanju izbacio album je Light This City prošle godine. Šteta, majke mi očekivao sam čuti nešto novo od njih...

E pazi gore Moondustovog komentara za The Sorrow :D :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2009. 19:37 
artredis wrote:
E pazi gore Moondustovog komentara za The Sorrow :D :mrgreen: .

ko da sam znao, mos mislit :razz:

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]